קופסאות..קופסאות..

קופסאות..קופסאות..../images/Emo77.gif

שלום לכולם..זה האייקון שהיה הכי דומה לקופסא.. אוקיי חבר´ה..הזמן שהוקצב ל"יצירה הזהה" תם..ואיפה היצירות שלכם??..
אמנם אני הראשונה..מקווה שלא האחרונה.. יש כאן 3 קופסאות שונות שהכנתי.. ראשונה: עיסת נייר קופסא עגולה פשוטה.. שניה: כמובן גם עיסת נייר קופסת תות חמודה.. שלישית: לדעתי יצאה ממש רע..אבל לומדים מטעויות שקית רשת זהובה עם לבבות פימו תפורים..נקשרת בסרט סאטן.. מחכה לכם..

av_i_va

New member
אני צריכה להתבייש

אחרי כזו השקעה...אני צריכה להתבייש. אני סתם התקשקשתי על קופסא מוכנה לא עומדת בקריטריון....

av_i_va

New member
איזו חמודה../images/Emo140.gif

מחמאה של נחמה!!!!
בפעם הבאה - מבטיחה להשקיע יותר. אבל.... הכנתי עוד כמה דברים קטנים.... במצורף מסגרת ובה לב מוקף זרקונים פיצפונים. הלב = מדבקה זוהרת. זה נראה יופי בחושך. (מתנצלת על איכות הצילום)

ואוו!

עבודות מדהימות! לצערי הכרתי את הפורום מאוחר מדי בשביל להספיק לעשות את יצירת החודש- אבל- עוד מעט אעלה את יצירת החודש הבאה שנבחרה בשיתוף עם אביבה (שכרגע מחרימה אותי)! שבלולית- ה"סתם קופסא שלך היא מטרפת- הלוואי עלי מישו היה נותן לי משו מושקע כזה ליום האהבה! התות כמובן שמתתי עליו- ולו רק בגלל שהואות - כנאמר: והאחרונה- מאוד מאוד התלהבתי ממנה- אני לא מצליחה לךהבין למה היא לא חביבה ומה הטעות בה-, ממה שקלטתי מהתמונות מאוד התלהבתי ממנה!!! אביבה- הקופסא שלך היא ממש לא סתם- אמנם "פשוטה", אבל פשוטה בטוב טעם בצורה מאוד נוגעת ללב.... גם המסגרת מגניבה ביותר- מסקנה: אחלה עבודות של שתיכן הלוואי והייתי ברמה שלכן!

שכחתי להוסיף את הציטוט על התותים

מרתי לעצמי- שבאנגלית אני אכתוב בסוף כדי שאני לא כמו מטומטמת אשלח הודעה שלמה באנגלית- ואז כחתי להוסיף......... אז הציטוט: strawberries feels forever ............ כמובן הביטלס!!! וןאם יש שם שגיאת הקלדה זה עקב שהעה!

av_i_va

New member
אני ממש רצינית!

זו קופסא קנויה פשוטה. מהסוג שמוכרים אחד בתוך השני. מכירה? עשוי מקליפת עץ. קצת צבע ולב עליון מיציקת גבס. זה כל הסיפור! כלום עבודה.

popo11

New member
קופסא משגעת !

איך עושים משהו בעיסת נייר שיהיה מספיק מדוייק כדי שיהיה לו מכסה ?

Lורליי

New member
היי- גם אני רוצה להראות לכם את הקופ

סאות שלי, הן אמנם לא מעיסת נייר (רק היום גיליתי אותכם) והכל זאת... אלו קופסאות עץ קנויות. והעיטורים הם תוספות שלי. (פימו) את הקופסאות סרקתי.

Lורליי

New member
עוד משהו- הפעם מסגרת

עכשיו אני הולכת לעיין במאמרים. להית´

av_i_va

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הדברים מקסימים!!!! והדייקנות בביצוע - ממש מדהימה!!!!! כל הכבוד למיומנות שפיתחת! את עובדת בחומרים נוספים מלבד פימו? מאחלת לך שבת מקסימה.

Lורליי

New member
תודה רבה :)

כן, אני עובדת בחרוזים, דאס, חימר בדים, הכל הולך. :) אני גם מצלמת אבל זה לא קשור לפה... :) הנה עוד כמה דברים שיצרתי.

Lורליי

New member
ועוד

תראו מה אפשר לעשות עם "זבל"... :) אני מתארת לעצמי שאתם יודעים שזה דבר שימושי...

למעלה