קופסא לסליידים

Ultra-Skater

New member
קופסא לסליידים

אני וחבר שלי בנינו קופסא משהו בן זונה לסליידים ... הלכנו לאזור תעשייה מצאנו כמה משטחים מעץ כאלה של המלגזות, אלה שטיפה שבורים הם זורקים באיזה מקום שם בצד. אקיצר לקחנו מסור פטיש מסמרים ובנינו קופסא מושלמת ללמוד עליה לעשות סליידים וכאלה. לקחנו קרש עם קוביות עץ כאלה, הצמדנו אותו לעוד אחד כזה ומלמטה חיברנו אותם עם חתיכות עץ קטנות יותר ומסמרים והכל.. ולמטה יש גם קרש אחד, והיום עוד שיפצנו קצת הוספנו 2 קרשים מהצדדים, ויש פתח מלמטה כאילו חסר קרש אחד כדי שזה יהיה ממש סגור , שם אנחנו דופים אבנים משתלבות של המדרחה ככה שיהיה לזה משקל ואז זה בכלל לא זז... _____________ ם__ם__ם__ם__ם ככה בערך זה היה נראה לפני שסגרנו הצדדים והאבנים משתלבות נכנסות בול 4 בצד אחד ובצד שפתוח טיפה יותר כי אין שם 2 קוביות עץ ____________ ם ם ם מןמלץ בחום לבנות משהו בסגנון לאלה שרוצים ללמוד לעשות סליידים מושלם לבורדסליידים )עובי הסלייד 2 קרשים לא צריך הרבה שיווי משקל) למדתי לעשות על זה בורדסליידים ממש טובים היום על כל האורך, והתחלתי לעשות גם 50-50 אבל עוד לא נחתתי את זה. עץ זה מושלם לסליידים --לא הורס את הסקייט כמו מדרכה ובטון וכל מיני כאלה

turkasaf

New member
תגובה

אני וחברי בנינו רייל מקרש עץ ארוך ועליו סמנו שני צינורות בכל צד שלו וחיברנו אותו לרקרשים כך שיהיה בגובה של 20 סמ". אורך הרייל 2.5 מ´ ואני עושה את כולו בבורדסלייד ו 50-50(נוחת כמעט תמיד), פיבל ו 5-0(לפעמים נוחת). בנינו גם BOX עם ברזל בצורת ר בפינה לכל אורכו והוא ממש טוב ל50-50 וNOSESLIDE.

למעלה