קופסת אור

assaf222312

New member
קופסת אור

LightBox משהו יודע איפה אפשר להשיג אחד כזה??? או איך בונים???

assaf222312

New member
כן אבל בפורום צילום

אני לא יודע אם ידעו מה זה זו קופסא עם 2 מנורות פלורסנט בפנים ומשטח שקוף מלמעלה. כאשר שמים על הקופסא ציור הפוך רואים הרבה טעויות שלא ראית בציור. וזה גם עוזר לעשות אינקינג ולהעתיק את הציור.

gewitter

New member
בור שכמותי,

זה הזכיר לי משהו דומה. הייתי בטוח שמה שאתה מתאר זה רק לאנימציה. פעם אחרונה שראיתי דבר כזה,לפני עשר שנים בערך, הוא היה חלק משולחן אנימטורים. בהצלחה ומקווה שזה לא יעלה לך יותר מדי

yonabarak

New member
שולחן אור או קופסאת אור

הוא בדיוק מה שתיארת, ולכן לא מסובך לבנות אחד כזה. אפשר להשתמש במגירה גדולה או ארגז אחר. בחנות טמבור או הום סנטר אפשר לקנות פלורסנטים ובתי פלורסנט, וגם יסבירו לך איך לחבר כבל חשמל עם תקע. לחלק השקוף אני ממליץ על פרספקס חלבי. זה יותר זול ופחות שביר מזכוכית. כדאי שיהיה לפחות 5 ס"מ בין נרות הפלורסנט לפרספקס אחרת זה נהיה מאוד חם, ורצוי גם לפתוח פתחי אוורור בצדדים. זה יעיל כי אפשר לעשות את האינקינג על דף אחר, אז זה חוסך למחוק, ואז אפשר לעשות כמה פעמים בלי חשש לאורגינל, וגם לסוגים אחרים של העתקות.

*GormE*

New member
כשאני הצטרכתי שולחן אור

פשוט לקחתי מנורת פלורסנט שקיבלנו במתנה מפפסי והוצאתי את הזכוכית מתמונה שהיתה לי בארון והצמדתי את הדפים עם אטבים ואז, כמובן, עשיתי אינקינג עם עט בשווי 120 שקל צריך לדעת על מה להוציא את הכסף!!!

effigy

New member
שולחן אור

אני ייצרתי אחד עם שלוש קרשים עיגול מחומר דמוי זכוכית ותדיאור... עכשיו זה יופי של זוג מדפים...

comicsgirl

New member
אהמ...

אמממ אני קצת בורה בקטע הזה אז- מה זה שולחן אור? (אוקיי, אז אני מאוד בורה בנושא הזה...)

gewitter

New member
הרמת פעם מכסה

של מכונת צילום באמצע? של סורק? אז אותו דבר רק שהמנורות לא זזות לשום מקום. לישון עליו זה בטח מה-זה מגניב.

gewitter

New member
אני אחזור על מה שכתבו כבר

נניח שאת מסתירה עם דף נייר את הציור שלך, ומנסה לדיות אותו. לא תראי כלום מהציור המקורי, נכון? עכשיו תרימי את הציור מול האור בחדר, וכן תוכלי לראות את המקורי, אבל אי אפשר לעשות אינקינג ככה. אז מעבירים את האור מתחת לציור באמצעים משוכללים כגון ברגים, וכדי שיהיה איפה להניח את הציור, מוסיפים חומר שקוף וקשיח, שבטח מה זה מגניב לישון עליו.

למעלה