קופצת למים ומכינה עוגה ליומולדת שנה של בתי

קופצת למים ומכינה עוגה ליומולדת שנה של בתי

עוד לא הכנתי אף פעם עוגה מבצק סוכר אבל יש לי הרבה ניסיון בפיסול (תואר ראשון באמנות וכאלה) אז אני מאמינה שמהבחינה הזאת אני אסתדר, אני צריכה בעיקר ידע בעניין חומרים, צבעים וכו'. אני מתכננת להכין עוגה בצורת המספר 1 ועליה פיה/נסיכה/בובה או משהו דומה, וקישוטים סביבה. האם מישהו מכיר אתר עם הסברים ברורים לעבודה עם בצק סוכר? (קראתי את מאמרי הפורום אבל הייתי שמחה למשהו קצת יותר דידקטי ומצולם) ועוד שאלה: איפה משיגים את כל החומרים הדרושים באיזור רחובות? (ובעצם אילו חומרים דרושים?) תודה
 
רק עכשיו גיליתי את הטאגליינס

אז קבלו את התנצלותי על שאמרתי שאין הסברים מפורטים בפורום ונטע- נכנסתי לאתר שלך והוא פשוט מעלף
 
ושאלה לגבי צורת העוגה

אני רואה כאן בפורום שרוב העוגות הן בצורת עיגול או מקסימום ריבוע. האם זה יהיה מסובך להכין עוגה בצורת הספרה 1 ולצפות אותה בבצק סוכר? (סליחה על ההפצצה בשאלות)
 

net the jet

New member
קודם כל תודה ! שנית- הנה דוגמא איך

לחתוך עוגה בצורה של הספרה אחת. לא צריכה להיות שום בעיה. רדדי לא דק מדי, וכשאת מניחה את הבצק- הצמידי קודם כל את כל הפינות, אח"כ את השאר תוך כדי הרמה והצמדה של הבצק ה"עודף" בהצלחה לגבי אתרים עם הסברים מצולמים, אין כל כך.. יש ספרים נחמדים. אם תרצי המלצות נשמח לתת
 
תודה ועוד שאלה:

מה אני צריכה לקנות כדי לצפות את העוגה? (בצק סוכר אני מניחה
אבל כמה בדיוק ומה עוד צריך)? הבנתי שהכי קרוב לאיזור רחובות-נס ציונה זה "ספייסס" בצומת בילו? אה ועוד שאלה: למישהו יש ניסיון עם צביעת הבצק בחומרים טבעיים? נגיד סלק או כורכום? לא כל כך בא לי על כל כך הרבה צבעי מאכל, לפחות לא למשטח הגדול.
 
למיכל עוגות ועוד מהפורום השני יש

צבעים טבעיים. היתה מישהי שניסתה וכתבה מתכון לצבעים טבעיים. תנסי להריץ פה חיפוש. בכל אופן הכי בסיסי שאת צריכה זה בצק סוכר, מערוך, קורנפלור או אבקת סוכר, מרגרינה ללא מלח, קיסמים ושיפודים, צבעי מאכל, וcmc לפיסול, וסכין חלקה.
 
למעלה