קופת ההימורים נפתחת|קוביה|

קופת ההימורים נפתחת|קוביה|../images/Emo77.gif

כמה זמן לדעתכם ייקח להאוס וקאדי לקרוא אחד לשנייה בשמם הפרטי- גרג (איזה ד"ר רוסי
) וליסה (מה זה שם יהודי כאילו??) או שמא זה לא ייקרה לעולם?? חוו דעתכם

Freemee

New member
אני בספק שהוא יקרא לה ליסה

אבל יש סיכוי שהיא תפלוט איזה גרגורי אחד

Day Tripper9

New member
באמת שאלה מעניינת../images/Emo12.gif

כי בקושי מתייחסים לשמות הפרטיים של הדמויות הראשיות בסדרה ובמיוחד לא להאוס. שחושבים על זה רק סטייסי,אמא שלו,אמבר ועוד איזה רופא אחד קראו לו גרג,ניראה לי. בכל מקרה, אני מהמרת על אחד הפרקים שאמא של קאדי(קנדיס ברגן המוכשרת!!) תשתתף.זה נראה מתאים.

miaBaby

New member
אני חושבת...

שהם יקראו אחד לשני האוס וקאדי כי זה יותר כבר כינויים מאשר שמות משפחה והם מכנים אחד את השני בשמות המשפחה בחביבות
אבל... יהיה הכי מצחיק ואני מקווה שזה יקרה, שהם יתעצבנו אחד על השני ויקראו אחד לשני גרג וליסה באיזה ויכוח. או.... הולך להיות פרק באמצע העונה שהם מוזמנים לחתונה אולי שם כשהם יציגו אחד את השני הם יגידו: "זה חבר שלי גרג" "זו חברה שלי ליסה.." או... יש שמועות על פרק שאמא של קאדי מופיעה. ארוחה משפחתית מישהו? אולי מול אמא שלה קאדי תקרא להאוס גרג וההיפך. יהיה ממש משעשע עם הם ישחקו על הקטע הזה ויעשו משהו מצחיק במקום סתם להשחיל את זה כמו שקמרון וצ'ייס פתאום יום בהיר אחד קראו אחד לשני "אליסון" ו"רוברט" זה היה מוזר תחת

האמת היא שבגלל זה עלתה לי על השאלה../images/Emo77.gif

בגלל שצ'ייס וקמרון לפתע קראו אחד לשנייה בשמות הפרטיים... האמת היא שעד אז הייתי בטוחה שלכל הגברים בסדרה קוראים בשמות משפחתם, אך לקמרון בגלל שהיא אישה קוראים בשמה הפרטי... סה"כ קמרון זה שם של בת... אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאא היו צריכים להוסיף לה עוד שם.... אליסון קמרון... טוב שלא קראו לה עזאם עזאם...

miaBaby

New member
פחחחח עזאם עזאם ../images/Emo6.gif

קבלי נקודות על ההערה הזו

למעלה