קופת החולים עושה לי בעיות

• פותח הנושא zoei1
  • פורסם בתאריך

zoei1

New member
קופת החולים עושה לי בעיות ../images/Emo53.gif

אני חברת קופת חולים לאומית והם עושים לי בעיות עם האישורים לניתוח ומטרטרים אותי ללא סוף.... אני מקווה שיהיה לי טופס 17 לניתוח בדיוק בעוד שבועיים. יום נעים

lia 2 4

New member
היי זואי! ספרי בדיוק מה הם עושים לך

אני עברתי גהנום עד שהגעתי לניתוח.. כבר היתי ממש מיאושת- ספרי בדיוק איזה בעיות עושים לך. אולי גם אני עברתי את זה.. כולם כאן בפורום זוכרים מה עשו לי..

zoei1

New member
טירטורים

הם אומרים ש-BMI שלי לא מספיק גבוה כלומר 40. הבדיקות לא בסדר. שולחים לאישור וזה חוזר כי צריך עוד משהו... כל הזמן מריצים אותי לקבל עוד ועוד אישורים. מה היה לך?

רוייקו

New member
כמה ה BMI והאיזה בעיות רפואיות

יש לך ? מאשרים ניתוח למועמדים שיש להם פחות מ BMI 40 כאשר יש להם בעיות הקשורות בהשמנת יתר, כגון, בעיות פרקים, מיפרקים ובעיות אורטופדיות הנובעים מהשמנה, בעיות פוריות ושיבוש הורמונאלי, סכרת, בעיות נשימה ועוד.. את יכולה להציג להם בעיה כסיבה לניתוח.. יום טוב

zoei1

New member
BMI פחות מ- 40

היי רוייקו, ניסיתי לתרץ עם בעיות עם רגליים וגב ושנסעתי לניו יורק לא יכולתי לבלות כי הרגליים הרגו אותי וזה לא מספיק להם....

רונה 29

New member
רגע , רגע , רגע ../images/Emo92.gif

מה אני שומעת פה ? את ? מתייאשת ?!?!?! לא מאמינה ! אחרי כל השיחות , המחשבות על תקופת ה"אחרי" ......וכו´.... את מתייאשת ?! NO WAY !!! מה פתאום ? למה לתת לרופאים "חיים קלים" וישר להרים ידיים ? אם החלטת אז "לכי על זה.." וקבלי ממני את "ברכת הדרך" מכל ה-
! טוב אני מקווה שהבהרתי את עצמי ולהמשך "דיבור צפוף" בנושא, את מוזמנת לחייג אליי !

1osnatv

New member
בעיות בקופח-גם אני פחות מ40

זואי אני לא יודעת למה עןשים לך בעיות אני גם בקופח לאומית ולי לא עשו אפילו בעיה קטנה מיד כל מה שביקשתי קיבלתי אני גם פחות מ-40 אפילו יש לי 36 אבל יש לי בעית לחץ דם וכולסטרול אז קחי לצומת ליבך להגיע עם בעיה כלשהיא והנה אני מחר עוברת את הניתוח בהצלחה שיהיה לך

zoei1

New member
הבדיקות שלי יצאו מעולות ../images/Emo50.gif

הכל יצא אצלי תקין, פרט לבדיקות הדם שלי, התלוננתי גם על בעיות רגליים וגב אבל לא הצלחתי בינתיים. אני אמורה לקבל תשובה עד מחר בבוקר. מי מנתח אותך מחר? כמה שילמת? אני אמורה לשלם 3500 ש"ח בגלל שזה באסותא. בהצלחה ומקווה שביום ד´ בעוד שבועיים בדיוק בה אני אעשה. לילה טוב

למעלה