קופת חולים כללית הסתומים!!!!!!!!!!

בולדוג

New member
קופת חולים כללית הסתומים!!!!!!!!!!

בדיוק עכשיו 3 ימי עבודה לפני הניתוח הם עושים לי בעיות בלהעביר לי את הטבעת!!!!! יש למישהו טבעת מספר 10 להלוות (סתם),אפשר להתפוצץ מהאדישות שלהם. עד שסגרתי תאריך ושבוע חופש מהעבודה ויותר מהכל הציפייה לניתוח, שילכו ל

רוייקו

New member
אתה בונה בית מהגג ? היית צריך

לדאוג קודם לאישור הועדה מטעם הקופה שלך, או מטעם הרופא המחוזי שלך בקופה. למה קבעת תור קודם שאישרו לך את העניין הזה ? איזה בעיות עושים לך בדיוק ??

בולדוג

New member
דווקא בניתי מהיסוד !../images/Emo54.gif

אישרו לי הכל גם את הטבעת, אבל משגעים אותי לקבל אותה פיזית.מחר לקחתי יום חופש לנסות להשיג אחת, ועם לא אדבר עם סובחי אולי יש לו רעיון. אז תחזיקו לי אצבעות מחר.

gal33

New member
האמת שדווקא היתה לי! אבל לפני

3 שבועות בדיוק זרקו אותה!!! ברגע שיש אישור לניתוח אין בעיה עם אישור לטבעת. תנער את הטמבלים ששם. זה הרי הולך ביחד. אישור לניתוח לאפ-בנד בהגדרה כולל בתוכו אישור לטבעת.

לי יש טבעת מידה 10

שוכבת לה לבדה בפינת הארון ומחכה.למה היא מחכה אני לא ממש יודע? הרי החלטתי שאני עושה דיאטה לבד ומצליח לגבור על השומנים בעצמי וכנראה שגם אים בסופו של דבר אתייאש ואפנה לאופציה הניתוחית אלך לכיוון המעקף. אבל ביינתים בכל זאת היא שוכבת בארון ומחכה. מה אני צריך בעצם לעשות איתה ? להחזיר לקופת חולים או לסוכן של הטבעת או מה בעצם. אשמח לתשובה

רוייקו

New member
ענקון, שמור על הטבעת בארון...

יש מליון אופציות מה לעשות איתה. הכי כדאי בינתיים לשמור אותה. אמרתי לך כבר, ש.. גם אם תבחר במעקף, יתכן שיוכלו לשלב לך גם את הטבעת המתכוננת וגם מעקף קיבה בנוסף לזה. כדאי לשמור אותה לכל מיקרה.

למעלה