בדיוק עכשיו 3 ימי עבודה לפני הניתוח הם עושים לי בעיות בלהעביר לי את הטבעת!!!!! יש למישהו טבעת מספר 10 להלוות (סתם),אפשר להתפוצץ מהאדישות שלהם. עד שסגרתי תאריך ושבוע חופש מהעבודה ויותר מהכל הציפייה לניתוח, שילכו ל
אישרו לי הכל גם את הטבעת, אבל משגעים אותי לקבל אותה פיזית.מחר לקחתי יום חופש לנסות להשיג אחת, ועם לא אדבר עם סובחי אולי יש לו רעיון. אז תחזיקו לי אצבעות מחר.
3 שבועות בדיוק זרקו אותה!!! ברגע שיש אישור לניתוח אין בעיה עם אישור לטבעת. תנער את הטמבלים ששם. זה הרי הולך ביחד. אישור לניתוח לאפ-בנד בהגדרה כולל בתוכו אישור לטבעת.
שוכבת לה לבדה בפינת הארון ומחכה.למה היא מחכה אני לא ממש יודע? הרי החלטתי שאני עושה דיאטה לבד ומצליח לגבור על השומנים בעצמי וכנראה שגם אים בסופו של דבר אתייאש ואפנה לאופציה הניתוחית אלך לכיוון המעקף. אבל ביינתים בכל זאת היא שוכבת בארון ומחכה. מה אני צריך בעצם לעשות איתה ? להחזיר לקופת חולים או לסוכן של הטבעת או מה בעצם. אשמח לתשובה
יש מליון אופציות מה לעשות איתה. הכי כדאי בינתיים לשמור אותה. אמרתי לך כבר, ש.. גם אם תבחר במעקף, יתכן שיוכלו לשלב לך גם את הטבעת המתכוננת וגם מעקף קיבה בנוסף לזה. כדאי לשמור אותה לכל מיקרה.