קופ"ח מאוחדת, ירושלים ובירוקרטיה

שחפית82

New member
קופ"ח מאוחדת, ירושלים ובירוקרטיה

הקטנצי'ק שלי נולד לפני 5 שבועות. קלאב פוט דו צדדי שמצאו כבר בסקירת מערכות ראשונה. מאז ועד רגע הלידה לא הפסקנו לשאול, לחקור ולהתעניין לגבי הממצא. אני ובעלי נפגשנו עם רופאים שונים, עברנו מספר סקירות מערכת, מי שפיר, וגם ביצענו את בדיקת הצי'פ הגנטי. אנחנו גרים בירושלים ומבוטחים במאוחדת שיא. בנוסף, הקטנצי'ק היה עקשן והיה במצג עכוז. ניסינו כל מיני שיטות להיפוך מדיקור סיני ועד היפוך חיצוני. לבסוף הוא נולד בניתוח קיסרי, והתחלנו גבסים בהדסה עין כרם ירושלים לפני כשלושה שבועות. עכשיו, 5 שבועות אחרי שהנסיך שלי בחוץ, אשמח לשתף ולעזור למי שבהריון ויש לה שאלות מהידע שצברתי, על רזי הבירוקרטיה, הרופאים שפגשתי, ומה בכל נושא שאוכל לתרום לאמהות שבדרך.

אביגל 11

New member
בדיקת ציפ

היי אני מקווה שהכל עובר בסדר ואתם מתמודדים .. אנחנו במצב דומה אצלנו בשבוע 25 גילו את הקלאב פוט האם אצלכם אמרו באיזה חומרה זה לפני הלדיה ?? באיזה מצב חומרה מדובר שהוא נולד?? שלחו אותנו לכל הבדיקות בנוסף מחר יש לי מי שפיר בשבוע 31 המליצו לנו לעשות את הציפ הגנטי קיבלנו החלטה שאנחנו לא עושים את הבדיקה כי בעלי לא רוצה ואני לא כ"כ שלמה עם זה רציתי לדעת מה התשובה של ציפ הגנטי שקיבלתם וואם זה מומלץ לעשות הבעיה גם שאנחנו בשלב כ"כ מתקדם והתשובות לקוחות זמן עד שמגיע לא יודעת אם זה יהיה רלוונטי בכלל ?? אנחנו ממש מודאגים

שחפית82

New member
בדיקת ציפ

הי אביגיל. קודם כל בהצלחה מחר במי שפיר. תנסי להיות רגוע בבדיקה לי זה עזר ועבר לי בסדר גמור. לפני שעשינו מי שפיר עדין לא קיבלנו החלטה אם נעשה את הציפ הגנטי או לא. לכן היועץ גנטי המליץ לשמור את מי השפיר לכל מקרה . ואם קים הסיכוי ולו הקטן ביותר שנחליט לעשות את הציפ הגנטי מאחר ואת הציפ הגנטי עושים על ידי פיענוח ממי השפיר שלוקחים. שמירת מי השפיר היא בעלות שצריך לשלם באופן פרטי. כמה מאות שקלים.אנחנו עשינו את זה בהדסה הר הצופים. לגבי החומרה לא ניתן לדעת במהלך ההריון את דרגת החומרה. בהצלחה!!

טובה53

New member
שמירת מי השפיר - לא בהכרח צריך לשלם פרטי.

למשל במקרה של קלאבפוט + חלבון עוברי לא תקין, בהמלצה של הייעוץ הגנטי, אני לא הייתי צריכה לשלם על זה כלל. (לפני שנתיים).

אביגל 11

New member
מי שפיר בשבוע 31.5

אצלנו אין לנו זמן כ"כ אני בשבוע 31.5 רק בסקירה מאוחרת גילו אצלנו את הקלאב פוט שבוע 24 בכל מקרה לא עשינו בסוף כי היועצת הגנטית אמרה שאם היו עוד דברים היא ממליצה ויתרנו כבר אנחנו מקווים לטוב עכשיו ולתוצאות בע"ה

goldyle

New member
זמן התחלת טיפול

אני עדיין בהריון ויש עוד זמן (שבוע 25) אבל אנחנו מתחילים לדבר על איפה ללדת ואיפה לטפל בקפ, אנחנו גרים במודיעין אז גם ירושלים וגם איזור תל אביב בא בחשבון את יודעת להגיד מה הקריטיות של טיפול בק"פ בימים הראשונים? אם צריך ללדת באותו מקום שבו רוצים גם לטפל? קיבלנו המלצות על וינטרוב באיכילוב, מי מטפל בכם בהדסה? אתם מרוצים? תודה :)

talamar82

New member
בנוגע לבחירת רופא לפני הלידה

אנחנו מהדרום... ולנו גילו את הקלאב פוט דו"צ בסקירה המאוחרת ... לא ידעתי שכדאי לבחור רופא מטפל לפני הלידה ואני כבר בסוף שבוע 33 האם מישהו מכיר המלצות על רופאים מהדרום?... או שכדאי לי אם כבר להגיע להדסה.. לפחות שם יש לי משפחה

פרלמנים

New member
אם הבחירה היא בין סורוקה להדסה

אז בפירוש תבחרי בהדסה. אנחנו רים בדרום כבר חמש שנים, כהשבכור שלנו עם הק"פ נולד עדיין גרנו במרכז והתחלנו את הטיפול בשניידר. אחרי שהכרנו את הרופאים בסורוקה הבנו שאנחנו ממשיכים עם שניידר... בשנים הראשונות זה היה קצת קשה, לנסוע במיוחד לביקורות במרכז, אבל עכשיו התדירות פחתה וזה בסדר. אם את ן בוחרת בסורוקה, היחיד שניתן להמליץ עליו (הוא באמת מומלץ וטוב) זה דר' ירון וייזל. בהצלחה, אם תרצי לפגוש ילד בוגר ק"פ, בן חמש וחצי , שנולד עם ק"פ דו"צ בדרגה גבוהה מאוד וכיום בלי שום סימן למה שהיה, צרי קשר. מאיפה אתם בדרום? ג'סיקה

talamar82

New member
היי... תודה רבה קודם כל על היעוץ

אנחנו מבאר שבע.. גם לנו אמרו שהק"פ מאוד חמור ואני מחכה ללידה כרגע אני בשבוע 34 ורק בעוד שבועיים נעבור שוב ביקורת, הבעיה היא שלא מדברים איתנו על מתי לשים את הגבס.. או להיפגש עם מומחה בסורוקה..

למעלה