בהיותנו בצפון שהוא צפונית למעלות באתי עם מצלמתי ה"שווה" וצילמתי לי קוצים.
צפה בקובץ המצורף 28559
באביב את תשובי חזרה, לא?"אך יש יפעה אחרת
ויש משנה-הדר
לכל עונה אחרת,
לקוץ ולדרדר."
לאה גולדברג, קיץ
אולי כדאי שתחזור לשם באביב.
הקיפודן המצוי, לא "סתם" קוץ יראה הרבה הרבה יותר טוב.
לא ידעתי איזה לבחור, אז..
התמונה הראשונה נראית כמו דקלי וושינגטוניה עד שגוללים אותה למטה.בהיותנו בצפון שהוא צפונית למעלות באתי עם מצלמתי ה"שווה" וצילמתי לי קוצים.
צפה בקובץ המצורף 28559 צפה בקובץ המצורף 28558 צפה בקובץ המצורף 28557 צפה בקובץ המצורף 28556
ואני מניח שיש כאלה שגם אוהבים את זה.יש כאלו עם קוצים בת...
ויש עם ברקנים בעכוז
לבד מזכרון ההומור הנפלא של הגשש, הנה הרצאה של רוביק רוזנטל, מומלץ https://did.li/rubikrחוח צחוק בין שושני הבכי
הרמה עבורי היא זכרון של אבל, מזרעת בית ג'אן וצל"ש רמטכ"ל לאחר מות..מזכיר לי ששרתתי ברמה לפני יותר מ40 שנה הותיקים צחקו עלינו שעוד נראה
איך הנוף מתחלף בין ירוק לצהוב וחזרה כמה פעמים
הכוונה לקוצים האלו שהיינו רצים דרכם בפריסות
מאז שונא שטח וקוצים בפרט..
תודה רבההצילום העליון נראה כמו עצים ענקיים דמיוניים
אהבתי, אהיה אתך בקשר לפני שאתחיל לצלם את הפיצ׳ר הבא שלי, אחלה תפאורה
לא מכיר שמות של צמחים למעט ורד ושושן. קוצים, למעט הברקן לא מכיר.אז מה היה לנו פה? קיפודן בלאנש וקינרס (ארטישוק בר)?
שיר של נחמה ורון ששכח, שברמה"ג מתחוללות גם שריפות מדי קיץ, ולאחריהן אתה כבר רץ בשטח שחור ומאובק, אך פטור מקוצים...
היו קצת שדות מושחרים אבל לנו בחרו קוצים.. וכן היו עמדות כבוי אש אדומותאז מה היה לנו פה? קיפודן בלאנש וקינרס (ארטישוק בר)?
שיר של נחמה ורון ששכח, שברמה"ג מתחוללות גם שריפות מדי קיץ, ולאחריהן אתה כבר רץ בשטח שחור ומאובק, אך פטור מקוצים...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.