קוצר נשימה

קוצר נשימה

שלום רב, לפני כמה שנים התחלתי לסבול מהתקפים של קוצר נשימה. בהתקף האחרון שהיה לפני כחודשיים הגעתי למיון וקיבלתי סטרואידים, אנטיביוטיקה ואינהלציות. חזרתי הביתה והמשכתי את הטיפול אך לא עזר ושוב היה לי התקף. שוב קיבלתי סטרואידים... לפני כמה ימים התחיל לי כאב גרון מאוד חזק וקיבלתי ליטול פעמיים ביום אנטיביוטיקה. היום, יומיים אחרי הכאב גרון נעלם אך יש לי בעיות קשות בנשימה. אחרי האינהלציה אני מרגישה יותר טוב אבל עדיין "מצפצפת". בעוד חודש אני מתחתנת ואני מפחדת שאני אסבול מהקוצר נשימה ביום החתונה. האם הרפואה הסינית יכולה לעזור לי והאם אוכל למצוא מטפל שיקבל אותי כבר מחר, אני במצב איום, הליכה של כמה צעדים ואני מתחילה להתנשף בחוזקה. אשמח לתגובה

קוצר נשימה

הי, רפואה סינית בהחלט יכולה לעזור. טוב שלא המתנת ופנית ישר לטיפול. השאירי את איזור מגורייך בהודעה ומטפלים יפנו אליך באמצעות מערכת המסרים. תרגישי טוב, אבי

אני גרה בראשון

אין לי בעיה לנסוע לתל אביב, חולון, בת ים, רחובות ונס ציונה. מחפשת מישהו שיוכל לקבל אותי מחר החל משעה 11-12 תודה

הצעה: התמודדות בזמן ההתקף SOS

בזמנו הייתי מאוד חולה וחוויתי התקפים של קוצר נשימה. אמנם היה גורם גופני לבעיה, אבל גיליתי שהיה היבט פסיכולוגי להחמרת ההתקפים שלי: עצם העובדה שהייתי נבהלתי מקוצר הנשימה הכניסה אותי למעגל של פחד מהתקף >> קבלת התקף >> התמודדות לחוצה במהלך ההתקף שהובילה אותי לנשימות מהירות וקצרות>> החמרת ההתקף וחוזר חלילה. (למרות שאני מסתייגת לתת הצעות להתמודדות עם מצבים רפואיים מבלי לקבל עוד פרטים כמו ממה נגרמים ההתקפים ומה הטיפול בעבורם לפי הרופאים, טיפ להתמודדות SOS עם קוצר נשימה שקיבלתי אז מידיד שלי, שאולי גם יוכל להיות רלוונטי בעבורך הוא פשוט- להרגע. אני יודעת שזה נשמע מאוד "תלוש" ולא מציאותי. הרי את באמצע התקף ואין לך אויר- זה הזמן האחרון להיות בו רגועים, לא? אז זהו, שלא. אם יש ברשותך משאף- קחי כמה שאיפות טובות מהמשאף ואז קחי רגע, עצמי את העיניים, נסי להרגיע את קצב הנשימה, הזכירי לעצמך שהנה תיכף המשאף יפעל ועד אז תפקידך הוא לא להפריע לפעילותו וכל התופעות השליליות דווקא נובעות מהנשימה המהירה. טכניקות של דמיון מודרך והרפייה גם יכולות לעזור כאן. מעבר לזה, כמובן כל טיפול יהיה מבורך :) בהצלחה!! וחתונה נפלאה שתהיה לך!

hadaro1

New member
טיפול ברפואה סינית

שלום לך יקירה! ראשית כל שיהיה לך הרבה מזל טוב :) שנית, אני מטפלת ברפואה סינית בראשון לציון, ומאוד אשמח לעזור לך. האתר שלי בבניה אך את יכולה לקבל התרשמות ראשונית ב: www.shonishin.co.il - למרות שרשום טיפול בילדים ג מבגם למבוגרים מגיע הטלפון שלי הוא: 0506-919999 אשמח לענות על כל שאלה. המשך יום מקסים הדר

למה, בעצם? למה אי אפשר לקשר בין מטופלים

למטפלים במסגרת הדיון השוטף, להעביר המלצות, לפרגן למי שראוי לכך? יש פורומים אחרים בתפוז בהם זה כן מקובל ובהחלט אין שם תחושה של לוח מודעות, ממש לא. זה פשוט משתלב בדיון. במקום כל האזהרות וההגבלות הללו... שבת שלום!

תשובה

הי ענבל, לפרגן בכייף - באמת, עם כל הלב אבל רק במסר פרטי. הפורום משמש כפלטפורמה לקשר בין אנשים ולספק מידע. בשביל לשמור אותו כזה מונהגים מספר כללים כדי לשמור אותו "נקי" מיוזמות שיווקיות שאכן יכולות להפוך אותו ללוח מודעות. היות ומדובר בפורום רשמי של תפוז ולא קבוצת דיון פרטית (גם פורמט כזה קיים בתפוז ובאחרים) מנסים למנוע, לדוגמא, שתף של המלצות 'מוזמנות', מסעי קידום של מוצרים (אגב, הפורום מאפשר לפרסם במסגרת 'שרשרת פרסומים' מרוכזת) או כל דבר בעל פאן מכירתי אחר - אלו הם חוקי תפוז, חוקים נכונים ששומרים על הפורום מקצועי. אני לא מכיר פורום מקצועי בו מתאפשר הנושא ובכל מקרה אם קיים זה לא מעיד על הכלל... מקווה שתקבלי את זה בצורה נכונה ולא כדורסניות כי זו אכן מטרת הגבלה זו. שבוע טוב, אבי

asafsin15

New member
טיפול בקוצר נשימה

שלום רב,לרפואה הסנית יש הרבה מה להציע בכל מה שקשור בקוצר נשימה ,אבל בנוסף לדיקור היתי בשלב ראשון ממליץ לך להימנע ממאכלים שמעודדים ליחה כגון : מוצרי חלב, מוצרים שמכלים מרגרינות-שומן צמחי מוקש ,מאכלים מטוגנים,כל הג'אנק פוד למינו, וכן לא לאכול אחרי השעה 8 בלילה,באם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות לך במייל:[email protected] בברכה והרבה מזל טוב אסף.

למעלה