קוצר ראיה וצילינדר לבת שנתיים
שלום
בתי בת שנתיים וארבעה חודשים, בבדיקה שגרתית התגלה צילינדר וקוצר ראיה.
לאב גם קוצר ראיה וצילינדר מאוד גבוהים מגיל צעיר.
בבדיקה ראשונה בגיל שנתיים קיבלנו מרשם:
OD Sph -1.25 Cyl -2.0 axis 10
OS Sph -1.50 Cyl -2.0 axis 170
לא היינו מרוצים מהבדיקה ולא היה כ"כ שיתוף פעולה וכן קבענו תור לחוו"ד שניה וקיבלנו מרשם (ארבעה חודשים מאוחר יותר):
OD Sph -1.50 Cyl -2.25 axis 175
OS Sph -0.75 Cyl -2.5 axis 165
עשרה ימים מאוחר יותר היינו אצל רופאה שקיבלנו עליה המון המון המלצות וממצאיה היו:
OD Sph -0.50 Cyl -3.25 axis 180
OS Sph -1.00 Cyl -2.5 axis 180
כעת אנחנו מאוד מבולבלים ולא יודעים אלו משקפיים לעשות לילדה. אם נלך לעוד מומחה נקבל מרשם רביעי?
שני הרופאים הראשונים ציינו במפורש שאין הבדלים בין העיניים ואין חשש לפזילה. הרופאה השלישית ראתה הבדלים, האם זה משמעותי?
האם יש קשר בין המרשמים (אם הדיופטר נמוך יותר הצילינדר גבוה יותר על חשבון הדיופטר?)?
אשמח אם תוכל לעשות לי קצת סדר בדברים ולהנחות איך לבחור.
בנוסף אשמח אם תוכל להמליץ על מקום בו אוכל לקרוא על משמעות מספרי הצילינדר (אני יודעת מהו אסטיגמטיזם אך לא את משמעות המספר ואיך מודדים אותו).
תודה רבה מראש.
שלום
בתי בת שנתיים וארבעה חודשים, בבדיקה שגרתית התגלה צילינדר וקוצר ראיה.
לאב גם קוצר ראיה וצילינדר מאוד גבוהים מגיל צעיר.
בבדיקה ראשונה בגיל שנתיים קיבלנו מרשם:
OD Sph -1.25 Cyl -2.0 axis 10
OS Sph -1.50 Cyl -2.0 axis 170
לא היינו מרוצים מהבדיקה ולא היה כ"כ שיתוף פעולה וכן קבענו תור לחוו"ד שניה וקיבלנו מרשם (ארבעה חודשים מאוחר יותר):
OD Sph -1.50 Cyl -2.25 axis 175
OS Sph -0.75 Cyl -2.5 axis 165
עשרה ימים מאוחר יותר היינו אצל רופאה שקיבלנו עליה המון המון המלצות וממצאיה היו:
OD Sph -0.50 Cyl -3.25 axis 180
OS Sph -1.00 Cyl -2.5 axis 180
כעת אנחנו מאוד מבולבלים ולא יודעים אלו משקפיים לעשות לילדה. אם נלך לעוד מומחה נקבל מרשם רביעי?
שני הרופאים הראשונים ציינו במפורש שאין הבדלים בין העיניים ואין חשש לפזילה. הרופאה השלישית ראתה הבדלים, האם זה משמעותי?
האם יש קשר בין המרשמים (אם הדיופטר נמוך יותר הצילינדר גבוה יותר על חשבון הדיופטר?)?
אשמח אם תוכל לעשות לי קצת סדר בדברים ולהנחות איך לבחור.
בנוסף אשמח אם תוכל להמליץ על מקום בו אוכל לקרוא על משמעות מספרי הצילינדר (אני יודעת מהו אסטיגמטיזם אך לא את משמעות המספר ואיך מודדים אותו).
תודה רבה מראש.