קוקוריקוווווווווווו

מ ופרעת

New member
קוקוריקוווווווווווו../images/Emo42.gif

נו מה יהיה אני מרגישה כמו התרנגול עושה לכם כול בוקר השכמה היידה להתעורר לשטוף פנים לשתות קפה ולראות את העולם כמה הוא יפה יום נפלא לכולכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מופרעת (טאק הערתי אותך אל תגידי שלא)

טאKילה

New member
מופרעת קו וקוקוריקו..../images/Emo42.gif

כן הערת אותי בוודאי..
בוקר טוב לך ולכולם\ן..

גם אני רוצהההההה../images/Emo8.gif

להגיד בוקר טוב
ושהיה לכולם אחלה יום .....אני לעומת זאת הולכת לישון יש עוד כמה שעות עבודה
אבל הכי חשוב היה לי ערב מדהים עם הבייבי שלי....

טאKילה

New member
בוקר פרפרית..../images/Emo39.gif

את הולכת לישון
גמלי מתחשק לחזור לישון..

מ ופרעת

New member
יש לי שאלה טאק../images/Emo4.gif

ואני רצינית אבל מזהההההההההההההההההההההה רצינית אמת אבל רק את האמת את בעד או נגד אהבה וירטואלית???????????????... אוהבת מופרעת

מ ופרעת

New member
בעצםםםםם../images/Emo4.gif

תרשו לי לשאול את כולכם אתם בעד או נגד אהבה וירטואלית?????????.. סתם בא לי לערוך סקר קטן

טאKילה

New member
אניהיא ממוש היה כייף איתכם בלילה../images/Emo20.gif

בוקר טוב יום יפה..
כשזה פוגע זה בהחלט אוףףףףף.. אבל בואו נהיה ראלים,אהבה כזו היא ריגוש,זה לא לנצח,זו סחיפה כייפית בהתחלה, והזמן מקרר או מחמם לכאן או לכאן. הפרי האסור..
חחחה

12אניהיא

New member
טאקי היה איתכם לילה מעולה ../images/Emo24.gif

לפי מיטב הבנתי זה עניין מיותר, זה בזבוז אנרגיות לשווא. אפשר לנסות לשנות דברים בבית שלנו ואת האנרגיות שמפנים לרומן וירטואלי פשוט להפנות לעבר בן הזוג שלנו. לפי מה שאני קוראת כאן בסוף כולם נפגעים. אז כן זה יכול להיות אחלה ריגוש עם הסחפות כייפית כזו...אבל וזה האבל הגדול צריכים לדעת לשים גבולות ולעצור כשמגיעים לגבול הזה שקבענו לעצמנו.

טאKילה

New member
אצלי הגבול ברור..לא חוצה אותו..../images/Emo12.gif

אז פה ושם סחיפה אבל השליטה קיימת. אני מודעת לזה שהבית לפני הכל!!!

mr_lonely

New member
אני לא רואה....

שום פסול באהבה וירטואלית כל עוד האדם עושה הפרדה מלאה בין העולם הוירטואלי לעולם האמיתי. במקרה כזה ההתרחשויות בעולם הוירטואלי יכולים רק לתרום לחיים האמיתיים. וכשיש שותפות לעולם וירטואלי כמו השותפות כאן...אז בכלל.....

mr_lonely

New member
תראי...

בעולם הזה הכל טוב בעולם ההוא לפעמים טוב כאן כל אישה מאהבת מושלמת שם היא לעיתים בוסת...לעיתים כועסת...ולעיתים סתם בלי חשק... כאן כל גבר מאהב אמיתי, ולנטינו בשיא היצירה שם לעיתים הוא זקוק לויאגרה כאן הכל אידיאלי, אין כל מגבלות שם יש מינוס בחשבון וטרדות יומיום יש צורך לעשות הפרדה ? ההפרדה לא ברורה כל צרכה ?

טאKילה

New member
נגד מה פיתאום..../images/Emo12.gif

אני לא נגד דברים שעושים טוב לאחרים, אני בעד לשמור שהראש יעלה לעננים, אבל!! שהרגלים ישארו על הקרקע. ברגע שהקרקע נשמטת המצב לא טוב. ולא תמיד אנחנו מזהים את קו העצירה. אהבה וירטואלית זה פורום , הרעיון לפתוח כזה פורום היא מחשבה שלי, וכשאני חושבת על משהו אני אף פעם לא נגד המחשבה של עצמי.

../images/Emo45.gif......./images/Emo24.gif

לשים קו עצירה עוגן לקשור למונתיים שרשראות לרגליים אטמים לאוזניים רטיות לעיניים מחסום לפה לתת לאצבעות ללכת לרוטט עלי מקלדת לתת לדימיון לפרוח וללב לרתוח את הראש להשאיר במקום על כל מקרה שלא יבוא וירטואליה

מ ופרעת

New member
רגע רגע רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אני בכלל לא חושבת שיש רע בפורום הזה נהפוך הוא זה אחלה של רעיון ואת יודעת טוב מאוד מה אני חושבת עלייך ועל הפורום ואת לא עונה לשאלה שלי שאלתי על דעתך ולא מה את חושבת על אחרים דעתךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך נטו חשובה לי בואי נשנה את השאלה אולי לא הסברתי את עצמי נכון את אבל את שתביני היית הולכת על זה??????????????

למעלה