קוקו אה הא, גלידה טובה מצרפת לכם תמונה שלי ושל הבן דוד שלי, טום. (צולם היום ב - 27.9.03).
ק קאריני21 New member 28/9/03 #1 קוקו אה הא, גלידה טובה ../images/Emo6.gif מצרפת לכם תמונה שלי ושל הבן דוד שלי, טום. (צולם היום ב - 27.9.03).
קוקו אה הא, גלידה טובה ../images/Emo6.gif מצרפת לכם תמונה שלי ושל הבן דוד שלי, טום. (צולם היום ב - 27.9.03).
ש שאנל New member 28/9/03 #3 ../images/Emo141.gif זה מרגש בכול פעם מחדש לראות דמות אנושית מאחורי הניק שנה נהדרת לך ולכולם.
ל ל3 New member 28/9/03 #4 קארינוש טוב זה שאת חמודה את כבר יודעת ( את יודעת, נכון? ) אבל גם בן דוד של מ-ק-ס-י-ם שנה טובה
ק קאריני21 New member 28/9/03 #5 ../images/Emo24.gif שירי מותק, תודה קושקוש חוץ מזה, את כבר ראית אותי אז אולי את יודעת על מה את מדברת ... כן כן אני גם מטורללת שאנל, אכן זה מרגש לראות את האנשים מאחורי הניק. אני כבר רוצה לראות את כולכם... אבל אני גם רוצה שהדר תבוא ... אז ... הדרי, מחכים לך לאחרי הבחינה.
../images/Emo24.gif שירי מותק, תודה קושקוש חוץ מזה, את כבר ראית אותי אז אולי את יודעת על מה את מדברת ... כן כן אני גם מטורללת שאנל, אכן זה מרגש לראות את האנשים מאחורי הניק. אני כבר רוצה לראות את כולכם... אבל אני גם רוצה שהדר תבוא ... אז ... הדרי, מחכים לך לאחרי הבחינה.
G gaia20 New member 28/9/03 #6 קאריני חמודה!!! את מקסימה! והאחיין, מתוקקקקקקקק! וואי, עוד 3 ימים לבחינה!!!! אני בשיא הלימודים וקפצתי להגיד שלום (חייבים לנקות קצת את הקופסא השחורה....), נראה לי שאחרי יום רביעי, אם מישהו יעיז להראות לי את המילה "גאומטריה", אני במיידית דופקת לו פטיש בראש....
קאריני חמודה!!! את מקסימה! והאחיין, מתוקקקקקקקק! וואי, עוד 3 ימים לבחינה!!!! אני בשיא הלימודים וקפצתי להגיד שלום (חייבים לנקות קצת את הקופסא השחורה....), נראה לי שאחרי יום רביעי, אם מישהו יעיז להראות לי את המילה "גאומטריה", אני במיידית דופקת לו פטיש בראש....
ק קאריני21 New member 28/9/03 #8 הדר ../images/Emo13.gif אם מישהו יזכיר שוב את המילה "מקסימה" לידי הוא יקבל את טום על הראש...חחחח ותאמינו לי ... זה לא יהיה כייף אחחח אחחחח לימודים. מזכיר לי את הימים בהם ישבתי לילות שלמים לצייר סקיצות של גוף האדם. היו ימים .... וטוב שהיו ונעלמו
הדר ../images/Emo13.gif אם מישהו יזכיר שוב את המילה "מקסימה" לידי הוא יקבל את טום על הראש...חחחח ותאמינו לי ... זה לא יהיה כייף אחחח אחחחח לימודים. מזכיר לי את הימים בהם ישבתי לילות שלמים לצייר סקיצות של גוף האדם. היו ימים .... וטוב שהיו ונעלמו
G gaia20 New member 28/9/03 #9 טוב, סליחה סליחה......./images/Emo9.gif הציור מקסים (מותר להגיד את זה על הציור, נכון???) יש לך עוד כאלה?
טוב, סליחה סליחה......./images/Emo9.gif הציור מקסים (מותר להגיד את זה על הציור, נכון???) יש לך עוד כאלה?
ר רינתבי New member 28/9/03 #12 הדרי בהצלחה בטוח תשיגי ציון מעולה,לא להלחץ וכדאי להביא משהו קטן לנשנש בין הקטעים,מנסיון זה עוזר רינת
ק קאריני21 New member 29/9/03 #16 תודה ../images/Emo13.gif הינה תמונה שלי ושל אמא .... אוייי אמא התמונה באיכות גרועה ... (לא מהמצלמה שלי)
תודה ../images/Emo13.gif הינה תמונה שלי ושל אמא .... אוייי אמא התמונה באיכות גרועה ... (לא מהמצלמה שלי)
ק קאריני21 New member 30/9/03 #18 מתוקה ../images/Emo24.gif קודם כל תודה מתוקה!! ודבר שני .... אני רוצה לאחל לך מחר בהצלחה במבחן!! מחזיקה לך אצבעות!! קארין.
מתוקה ../images/Emo24.gif קודם כל תודה מתוקה!! ודבר שני .... אני רוצה לאחל לך מחר בהצלחה במבחן!! מחזיקה לך אצבעות!! קארין.