קוקו....הנה אני ../images/Emo24.gif
היי יקרים שלי לפני הכל, רוצה להודות לניצת הנהדרת, שעשתה עבודה נפלאה ת ו ד ה ל ך נ י צ ת ה י ק ר ה רוצה להוסיף ולהודות לך, על שנענית בקריאה כמעט בדקה ה - 90 והגסכמת, על שלבשת את מדי הכחולים והיית כאן למען חברי, על שהיית בשבילי גם בטלפון ועל בכלל. אל תעזבי, נראה לי שהשתלבת יפה מאוד
נוכחותך כאן תביא איתה ברכה - לך ולנו
באמת באמת וממש ממש ת'געגעתי אליכם... שמחתי להכנס ולראות את ההוויה כאן, יפה מאוד
טרם הספיקותי לקרוא הכל ממש ממש, קראתי את רוב הפוסטים בריפרוף משהו, כדי להתעדכן מעט. לאט לאט אפנים... אנחנו עברנו שבוע מ ד ה י ם
במלוא מובן המילה
קודם כל התנתקנו מהכל, חשבנו שנוכל לשלב סדנאות, הרצאות ולמידה עם בילוי. מהר מאוד הבנו ש"קשרנו" את נפשנו ל 5 ימים עם האנשים שהיו איתנו במקום בו היינו. עברנו תהליך איטי ומעניין של "מקלחת" לנפש, נשמה והגוף. בכמה מילים על מה שקרה לנו שם - התקבצנו קבוצה אקראית לגמרי, ל 5 ימים מרוכזים של סדנאות לזוגיות שניה. היו שם אנשים בגילאים שלנו + - אשר באו במטרה לתחזק, להוסיף ולרענן את זוגיותם, הורותם וחברותם עם בני הזוג השניים/שלישיים וכו'. במהלך הימים הללו למדנו שיטות לתקשורת טובה, חדשה ואחרת. מאוד מעניין ובמשך הזמן הקרוב, בוודאי נספר על השיטות בין המסרים שלנו. קרו שם דברים מדהימים בין האנשים ובין היתר איבד אוהי את זקנו...
אני מאוד מאוד ממליצה לחברים לנסות ולהגיע למקום ההוא לשבוע כזה. פרטים למעונינים במסרים אישיים. בינתיים חברים נסתפק בזה, כי עייפתי מאוד ויש לי כאן סייחה מתוקה שמאוד רוצה את אמא שחוגגת היום יום הולדת. ורק שתדעו, היא הכינה את הבית - ניקתה, טרחה והכינה לי עוגת יום הולדת, פרחים, כיבוד על שולחן ערוך יפה, בלונים והמון שמחה על חזרתנו.... מה צריך עוד?....
היי יקרים שלי לפני הכל, רוצה להודות לניצת הנהדרת, שעשתה עבודה נפלאה ת ו ד ה ל ך נ י צ ת ה י ק ר ה רוצה להוסיף ולהודות לך, על שנענית בקריאה כמעט בדקה ה - 90 והגסכמת, על שלבשת את מדי הכחולים והיית כאן למען חברי, על שהיית בשבילי גם בטלפון ועל בכלל. אל תעזבי, נראה לי שהשתלבת יפה מאוד