קוקו....הנה אני

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך

rolan

New member
קוקו....הנה אני ../images/Emo24.gif

היי יקרים שלי לפני הכל, רוצה להודות לניצת הנהדרת, שעשתה עבודה נפלאה ת ו ד ה ל ך נ י צ ת ה י ק ר ה רוצה להוסיף ולהודות לך, על שנענית בקריאה כמעט בדקה ה - 90 והגסכמת, על שלבשת את מדי הכחולים והיית כאן למען חברי, על שהיית בשבילי גם בטלפון ועל בכלל. אל תעזבי, נראה לי שהשתלבת יפה מאוד
נוכחותך כאן תביא איתה ברכה - לך ולנו
באמת באמת וממש ממש ת'געגעתי אליכם... שמחתי להכנס ולראות את ההוויה כאן, יפה מאוד
טרם הספיקותי לקרוא הכל ממש ממש, קראתי את רוב הפוסטים בריפרוף משהו, כדי להתעדכן מעט. לאט לאט אפנים... אנחנו עברנו שבוע מ ד ה י ם
במלוא מובן המילה
קודם כל התנתקנו מהכל, חשבנו שנוכל לשלב סדנאות, הרצאות ולמידה עם בילוי. מהר מאוד הבנו ש"קשרנו" את נפשנו ל 5 ימים עם האנשים שהיו איתנו במקום בו היינו. עברנו תהליך איטי ומעניין של "מקלחת" לנפש, נשמה והגוף. בכמה מילים על מה שקרה לנו שם - התקבצנו קבוצה אקראית לגמרי, ל 5 ימים מרוכזים של סדנאות לזוגיות שניה. היו שם אנשים בגילאים שלנו + - אשר באו במטרה לתחזק, להוסיף ולרענן את זוגיותם, הורותם וחברותם עם בני הזוג השניים/שלישיים וכו'. במהלך הימים הללו למדנו שיטות לתקשורת טובה, חדשה ואחרת. מאוד מעניין ובמשך הזמן הקרוב, בוודאי נספר על השיטות בין המסרים שלנו. קרו שם דברים מדהימים בין האנשים ובין היתר איבד אוהי את זקנו...
אני מאוד מאוד ממליצה לחברים לנסות ולהגיע למקום ההוא לשבוע כזה. פרטים למעונינים במסרים אישיים. בינתיים חברים נסתפק בזה, כי עייפתי מאוד ויש לי כאן סייחה מתוקה שמאוד רוצה את אמא שחוגגת היום יום הולדת. ורק שתדעו, היא הכינה את הבית - ניקתה, טרחה והכינה לי עוגת יום הולדת, פרחים, כיבוד על שולחן ערוך יפה, בלונים והמון שמחה על חזרתנו.... מה צריך עוד?....

*יערית

New member
כמה טוב שבאתם הביתה../images/Emo24.gif

תרתי משמע.. מחזקת את דברייך לגבי ניצת ולגבי הנערה שהפתיעה אותך... נו באמת..... תאכלי את מה שאת מבשלת בתיאבון רב
שיהייה לכם שמייל
מעניין לאן הזקן של אוהי נעלם
?

ברוך שובכם../images/Emo140.gif

התגעגעתי מאד מתה כבר לשמוע חוויות ותובנות ,אולי סוף סוף משהו יכנס לי למוח.

עלמה 3

New member
גם אני גע גע גע גע תיייייייי|חיבוק

נשמע מפתה ונפלא מה שחוויתם ולחזור בכלל עם כוחות חדשים רעננים ונפש רעננה מקולחת. ושוב בבולדת שמח
ולך ניצת, מקווה מאד שתשארי עמנו כאן.
נעמת לי מאד, כמנהלת וכאדם אף על פי, אי אלו אי הבנות ביננו.

oehhe

New member
גמאני גמאני

להלן דיווח ראשוני מהשטח (אני בטח אתעצל לכתוב את ההוא המפורט). אהובתי, רולנצ'וקה היקרה (מזל טוב) ואנוכי עברנו שבוע מדהים ביחד. אני יכול לומר בפה מלא שהיה זה אחד האירועים המדהימים ביותר שעברתי בחיי, בהחלט אירוע שלא ישכח. נזרקנו עם עוד 7 זוגות (למה 7? כי אנשים לא יודעים כמה זה טוב וחשוב, ואין מודעות למקום הזה) ועברנו ביחד טלטלה אדירה, ישבנו בסדנאות עם טובי המומחים בארץ, קיבלנו ניעור לנפש ולתודעה. במשך 4 וחצי ימים קיבלנו עוד 7 זוגות של חברים ברמה של אחים. אני, לדוגמא, הורדתי את זקני שאני מטפח 35 שנה, ילדי לא ראו אותי ללא זקן, בהוראה של רגע של המנחה, רצתי לחדר והורדתי את זקני, ללא כל היסוס. אנשים למדו על עברם ועתידם בצורה מדהימה, ליטרים של דמעות נשפכו. יללה, עייף, הולך לישון, אולי יום אחד ארחיב. oehhe מרלו פרייבט קולקשן של כרמל מזרחי עושה לי את זה

*יערית

New member
מ ד ה י ם ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

א.לשמוע את מה שעברתם{רוצה גם כן כן} ב.שהיה בך התאוזה להוריד את הזקן לאחר ימבה שנים והתרגלות ג.גם אני אוהבת מרלו פרייבט קולקשן של כרמל מזרחי
ד.הטלטלה הזו למעשה נעימה
נו סתם מתרגשת אובר עבורכם...

עין 3

New member
ברוכים הבאים!

כמה טוב שבאתם הביתה כמה טוב לראות אתכם שוב ספרו מה נשמע ספרו איך היה למה לא שלחתם גלויה (כי היא לא היתה מספיקה להגיע...) ומזל טוב ענקי ליום ההולדת, אם כי באיחור של 3 דקות...

ברוכה/ים השבה/ים ../images/Emo6.gif

נשמע שעברתם חוויה נפלאה מעניין יהיה לשמוע פרטים על מה, מי וכ"ד ואני? באמת הוקל לי לפשוט ת'מדים (חחחח עוד שתי חליפות מונחות לי שם אצל השכנים) תמיד שמחה לעזור אם רק יכולה בשביל זה יש חברים לא? (אז מה אם וירטואלים
) ולך רולן שוב מלאן מזל טוב רק טוב תמיד

yaeli4

New member
ברוכים השבים אלינו רולן ואוהי../images/Emo140.gif

טוב שבאתם. שמחה שנהניתם. ספרו חוויות. בינתיים אסתפק בלדמיין את אוהי ללא זקן. זה קצת בלתי אפשרי בשבילי, אבל אני אנסה. אין ברירה, כנראה, צריך להיפגש, ויפה שעה אחת קודם. נשיקות והמון אהבות,

noamic

New member
מזל טוב !!!../images/Emo39.gif

וברוכה הבאה עם תובנות חדשות. האם הן מתרגמות למעשה ?

למעלה