קוקו יש פה מישהו עכשיו?

glock X

New member
נסיך יא וואחש

ואללה לא בא לי לישון אני עובד ערב השבוע וכל שבוע מתהפך לי השעון הביולוגי נעל דינו, תגיד אתה נסיך האהבה בחדר ערבים בתפוז?

הנסיךH

New member
נסיך האהבה ../images/Emo35.gif

לא ...אבל מכיר ..!! תמסור לו ד"ש ממני אם אתה נתקל בו בעעעעעעעעעעעעעע
הצלחתי לישון מיד לאחר שכתבתי את ההודעה חבל היתי רוצה להשאר ער עד הבוקר ולצפות בזריחת החמה

קוקו - בוקר טוב../images/Emo9.gif

ודווקא הייתי... רק שלא עברתי בפורום באותה שעה... יום נחמד בכל מקרה

הנסיךH

New member
חבל כי חיכנו לך ../images/Emo3.gif

אז מה היית בסביבה ולא עברת להגיד לילה טוב

glock X

New member
באמת תתביישי לך אישה עם אש../images/Emo124.gif

על כל פנים עכשיו אחת ורבע בלילה מקווה שעבר עלייך יום טוב

הנסיךH

New member
עוד פעם היא בסביבה ../images/Emo13.gif

ולא קופצת להגיד שלום טייב מא עלינא
כיף חאלק אכיי glock x

שלוםםםםם פרינס../images/Emo9.gif

מה פתאום עוד פעם..היתה פען יחידה כזו פשוט המודם שלי עושה בעיות ולא מצליחה להתחבר רצוף ליותר מרבע שעה..

הנסיךH

New member
ברבע שעה אפשר לכתוב ספר ../images/Emo6.gif

בכל מקרה ישבתי אני ו glock X ודברנו כל הלילה בעקר דברנו עליך .. הוא אלי קאן יחקיי ואנא קונת בס אסמע

glock X

New member
למה למה למה לא להגיד את האמת נסיך??

היה אחלה נסיך הזמין אותי לקפה ודיברנו קצת על מנועי טילי נאס"א, והוא הראה לי תמונות מהילדות שלו
, אגב אשה אם המודם שלך מתנתק לבד וזה מודם רגיל יכול להיות שיש במחשב וירוס תולעת כי הייתה מתקפה לפני כמה שבועות ויכול מאוד להיות שזה זה, כי הוירוס הזה גורם למחשב להתחבר כמה דקות לרשת ואז נותן הודעה שהוא מכבה את עצמו תוך דקה אם זה המקרה, תכתבי.

הנסיךH

New member
glock X יא וורדי ../images/Emo72.gif

אךךך .... בתוזקר ואחנא זגאר קבל 50 סיני כיף קאנת אלחייא שוו אללה עלקנא בנאס"א ..... בעדק מתזקר מחמוד ....!!
אגב ..הוירוס שציינתה פוגע במערכת ההפעלה ולא במודם ובך הוא גורם למחשב לכבות ....והיא לא אמרה שהמחשב נכבה אלה שהמודם מתנתק לה כל הזמן תעדכן אותי אם אני טועה

סחטין אחים שלי../images/Emo98.gif

ובוקר מתוק כולם
אז..גלוקס עזיזי זו לא התולעת אלא המודם נדפק ומסרב להיות מוסר (לעשות לו הסרה הכוונה) מהמחשב שלי!!! וכלום לא עוזר! תודה על העצה בכל מקרה
ונסיך ידידי ליש בתיפדח אלאומור היק?

למעלה