קוקטיילים

me289

New member
קוקטיילים

היי אני מתחתן עוד חודשיים ואני רוצה לבדוק האם הברמנים שיש לגן הם טובים ואם יש בבר מה שצריך להיות, ולשם כך אני צריך קצת עזרה מכם. אם תוכלו לספר לי קצת מה הקהל הישראלי שותה היום (לא רק קוקטיילים)? מה חשוב וכדאי שיהיה בבר? ולגבי קוקטיילים, מה שותים בעיקר ואיך מכינים את זה? המון המון תודה

דיקלה21

New member
תשמע קטע-

לא יודעת איפה אתה מתחתן,אבל בחתונה האחרונה שהייתי בה המלצרים....היו גם הברמנים, וכשהיה בר אקטיבי בהמשך הערב,הם פשוט סיימו בבר והתפנו למלצר... זה אומר הכל..ביקשתי טקילה סן רייז (מה כבר אפשר לבקש באולם...) ואחת "הברמניות" לא ידעה מה זה , ממש מצאתי את עצמי מסבירה לה מה לשים, מפנה אותה לבקבוק הנכון..ולא שזה כזה מסובך...

maxfain

New member
קודם כל מזל טוב..

שמע, הברים של האולמות/ גני ארועים הם בד"כ ברמה נמוכה ולכן, לרוב, מזמינים שרותי בר חיצוניים שיתגברו את הבר הקיים.. שירותי הבר מביאים כמובן גם את הברמנים שלהם, ואת הדיספליי שלהם (תצוגת משקאות). בד"כ נהוג ע"י המקומות לתת לשירותי הבר חביות בירה, יין, כוסות ואלכוהול תוצרת הארץ, שנכללים במחיר, והם (חברות שירותי הבר) מתגברים כבר עם אלכוהול לפי בחירת הלקוח.. כמובן שלכל דבר יש מחיר משלו, כדאי לך להתקשר לכמה מקומות ולעשות סקר מחירים.. הממוצע הנמוך בשוק כיום הוא בסביבות ה14 ש"ח לאדם, בר תוצרת חוץ, ללא הגבלת שתיה. אבל שוב אני אומר, כדאי שתתחיל לעשות טלפונים כי הם מאוד עמוסים בתקופות האלו. מקווה שעזרתי.

vassily

New member
אמממממ

תקשיב לפי דעתי בר אקטיבי בהרבה מקרים ממש בזבוז כסף ומיותר אם זה לא בר אם רקדניות שיוצאות לקהל עם מבחנות ועוד כל מיני שטויות ודברים שעושים שמח אז הבר ארטיבי ממש מיותר במקום זה עדיף לך להשתמש בכסף שתיכננת להוציא על הבר אקטיבי ולקנות בו משקאות תוצרת חוץ שיהיו בבר של המקום כי בדרך כלל בבר של האולם יהיה שתייה תוצרת הארץ ובנוסף השתייה שאתה תביא עכשיו בקשר למה שמקס אמר שהברמנים המקומיים לא מבינים כלום זה באמת נכון לאולמות מסויימים ראיתי את זה בעיניים שלי כמה פעמים שסתם שמו מלצרים להיות בבר אז תבקש לדבר קצת אם הברמנים של המקום ותראה מה הם מבינים ואם אפשר לוותר על הבר האקטיבי אולם שמכבד את עצמו יעסיק ברמנים מקצועיים (לא ברמות של שנים של ניסיון כי בכל זאת זה אולם אירועים אבל עדיין אנשים שמבינים מה הם עושים) אני אומר לך תאכלס היתרון היחידי אצלנו באולם שיש לבר האקטיבי עלינו זה שיש להם מיקסר ולנו לא אז הייתי אומר שאתה יכול לחסוך את ה2500 שקל הקמה של הבר האקטיבי בשביל לוותר על דברים קטנים כאלו ולהשתמש בזה בשביל לקנות שתייה ולשים בבר עכשיו בקשר למה שהולך... דבר ראשון והכי חשוב הרבה וודקה הרבה ייגר והרבה רד בול (תקנה איזה חיקוי חבל לבזבז המון על רד בול אמיתי אין ממש הבדל בטעם) זה מה שרץ הכי הרבה והכי טוב בכל החתונות ושאני אומר הרבה זה לפחות 10 ליטר וודקה ו6 ליטר ייגר (טלוי גם בגודל החתונה) תביא איזה 4-8 בקבוקי וויסקי איזה שאתה רוצה תגוון תביא כמה סוגים J&B ו Jamson זולים ורצים טוב אבל תביא גם איזה בקבוק שתיים של דברים יותר איכותיים כמו נגיד שיבאס בקשר לשאר המשקאות זה טלוי בקהל שלך שאני לא מכיר אבל לא חסר לך מגוון נגיד שבוע שעבר היה לנו חתונה יוונית הם הביאו מלא אוזו וג'ין בחתונה של רוסים חוץ מכמות מטורפת של שתייה היה גם כל מיני סוגי קונייאק וברנדי בחתונה של צעירים נגיד היה דרמבוי פ'יגלינג וסאוטרן קומפורט המגוון ענק תשאל קצת חברים שאתה מזמין מה הם אוהבים ותחליט...

d e m o sthenes

New member
אני במקרה משמש כברמן באולם אירועים

במרכז הארץ והמצב הוא כזה. אני למשל לא עשיתי קורס ברמנים ולמדתי הכל תוך כדי זה שהייתי מלצר לפני, הייתי שואל מתעניין, קראתי קצת בעניין דיברתי עם חברים שכן עשו קורס והכל כדי להיות מקצועי כמה שאפשר. לרוב אין טעם לדעתי להביא בר אקטיבי כי האוכלוסיה הישראלית לא מכירה שום דבר פרט לוודקה רד בול ובירה, כך שאני מציע לך לעשות זה להביא וודקה איכותית,וויסקי רום ורק בולים הברמנים כבר יסתדרו. זאת דעתי. אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות במסרים או משהו.

למעלה