קוקטיילי חתונות

Ronaldm

New member
קוקטיילי חתונות

אני עובד בבר שמגיש רק אלכוהול תוצרת הארץ ומעוניין בכמה המלצות לקוקטיילים טעימים ( עד כמה שאפשר...)

Simj

New member
גם אני עבדתי בכזה מקום.. לכן... =)

אפילו שלא פירטת מה יש לך.. אני אנחש: 1. טקילה סאן רייז 2. סאן פרנסיסקו 3. קובה ליברה. 4. סקרו דרייבר 5. לגונה כחולה 6. בלאדי מארי (בקש את הפלפל טבסקו ומלח מהמלצרים*) 7. פינה קולדה.. שהיו מכינים אצלנו... שים מנה עד מנה וחצי של פינה קולדה. מלא את שאר הכוס 2 אצבעות מהסוף בתפוזים ודש גרנדין. איני יודעת אם עשית קורס... או לא... אבל אם לא, כתוב באנטרנט איך מכינים את הקוקטיילים. תיזכור.. רוב האנשים לא אוהבים קוקטייל חזק... בעיקר הנשים.... ככה שתעשה חלש ממה שכתוב... במקרה הגרוע תוסיף... זה לפי מה שאני לפחות הבנתי... *משהו אחרון: אתה מוזמן להמציא לך שמה קוקטיילים כירצונך... רק תכין קודם ליבדוק שהם טעימים. אף אחד לא יבדוק אותך רוב הסיכויים..

lizush17

New member
לא יכולתי להגיד את זה יותר טוב ממך...

עבדתי שנתיים בבר של אולם אירועים וזה כל מה שהוצאתי משם... היה לי גם פיזנג, מלא ליקרים וודקה בטעמים(אבל מאוד זול), קמפרי, מרטיני ביאנקו רוסו ודריי... וזהו אני חושבת... אפשר לאלתר :) עוד דוגמא זה קפמרי תפוזים/אשכוליות אני תמיד הייתי מציעה ביאנקו כי זה אפרטיף, מוכר, ואנשים מכירים את זה...מתלהבים מהמילה מרטיני...

Ronaldm

New member
קלטת אותי בדיוק.

קודם כל עשיתי קורס בזמן אמיתי. בקורס למדתי המון דברים שלא עוזרים לי עם האלכוהול שאני עובד איתו... לכן אני מחפש את אותן "המצאות" על מנת להוציא קוקטיילים טעימים פחות או יותר....

למעלה