קוקטייל תאוות (חוקרת השבת איתי?)

קוקטייל תאוות (חוקרת השבת איתי?)

קוקטייל תאוות (1) אנצח על שירת תאוותך ואין חומה עומדת בעדך. תשוקתי אלייך ואל גנך ולשנינו קוסם החטא. עיני בך הלומות, שפתותי נושקות. גופי רוטט, גופך מפרפר וקול התשוקה אותנו יסבר. קוקטייל תאוות ....(2) אהבתי היא חשאית אך בליבי לא אכחיש, אהבה אלומה לנשואה נחבאה. אך בבוא הלילה שם,מול המסך תתעורר ערגתי אלייך ותאוותי אל שדייך... קוקטייל תאוות....(3) על שדייך ,אישה, אני בוער ולא אבוש !!! ממקלט ``הנזירים`` נמלטתי ותשוקתי בכל מרחבי גופי. אני שמח,אני חומד ואחורייך ארדוף כמו בוקר. פלצור תאוותי את חמוקייך יקיף ועל סוסי תעלי. נידהר בשניים בתשוקה ונמצה את התאווה.

shoteret27

New member
השוטרת כאן- קוקטייל משלי

היי סקסי ובכן קראתי את הקוקטיילים שהכנת לכבודנו בפורום ומאוד נהנתי גם אני הכנתי קוקטייל משלי מקווה שימצא חן בעיניך חושבת עליך מדמיינת אותך זוכרת את מבטי התשוקה שעלי הרעפת ללא הגבלה אותי החזקת בזרועותיך השריריות וגרמת לי לרטוט נשיקותיך בליבי האוהב נצורות וזכרון ליטופיך עדיין אותי מצמררות אמרת שאותי לנצח תאהב אך לא כך אותי נטשת בלי סיבה ליבי שברת במלוא העוצמה אוספת כעת את הרסיסים אחד לאחד כמו פאזל עם אלף חלקים שלא תמיד מתחברים למרות שמנסים ומנסים למצוא את החלקים המתאימים ממני השוטרת

אני רק מקווה..........

שבסופו של דבר מרוב הקוקטילים,,,,אני לא יהיה שיכורהההההה סתםםםםםםםםם אני מוכנה להיות 24 שעות שיכורה מקוקטילים שכאלו........ תודה לכם ארבלי ושוטרת חוקרת

לשוטרת והחוקרת--תנו להבין!!!

האם אני הולך לחלק יצועי בין שתיכן? האם דבר כזה אפשרי מבחינתכן? כי אם כך אמנם נירקם ביניכן כי אז אין סיכוי שיוותר כוחי לשיר לכן. אז אולי עדיף להחליט על לוח זמנים שלכל אחד יהיה זמן לנוח לעיתים. (חוקרת הגזמת,24 שעות רצוף?)

למעלה