קוקטל.....

che777

New member
קוקטל.....

יש לי אבסינט, ואני ממש רוצה להכין איתו קוקטל, משהו ממש חזק כזה, אבל מצד שני גם טעים....... כשאני אומר טעים אני מתכוון למשהו מתוק.... נראה לכם שאבסנט הילך טוב עם קוקוס?? או עם פיזנג? או עם סוואר? או עם משהו אחר...?

temptation411

New member
משו מתוק..

1 אבסינט 1 דלק 95 נטול עופרת 1 מי סוכר בשייקר לכוס פלסטיק מקוררת

הסיפור הרגיל....

שיא ת"ק ההגשות בלימודים, עבודה חדשה, אתה יודע.... כפרה עליך, התגעגעת?

מעניין?

לא יודעת אם זה מעניין, ב"קלרה" בדולפינריום. אחרי שעובדים בכמה מגה-בארים הכל נראה אותו דבר, רק התפאורה משתנה... מה אני אגיד לך, נראה לי אני כבר זקנה לביזנס הזה, 5 שעות עבודה ואני מתעייפת.... ושמתי לב שהפורום פה הפך להיות למתן ייעוץ לקורסים לילדים בני 16 (מבלי לפגוע באף אחד כן?, גיל 16 זה אחלה גיל
) רק נראה לי צריך לפתוח פורום מיוחד לנושא ושיעזבו אותנו בשקט. וחץ מזה גמני התגעגעתי, רק שהתאים האפורים מתעסקים לאחרונה בעיקר בסוקרטס ודקארט ודרידה, עריכת מונטאז' אסוציאטיבית, עריכת מונטאז תמאטית, מעוף הוילקריות של ואגנר והאינטרטקסטואלית הרפלקסיבית שלו לאפוקליפסה עכשיו.... וכאלה, אז נשאר מעט מאוד זמן לאלכוהול, מקסימום לשתייה. אגב השינוי הגדול בקלרה זה שיש ים ברמניות בלונדיניות, וכולן תותחיות, נראה לי מתתי והגעתי לגן עדן, או שהגיהנום קפא...

or83

New member
לגבי מעוף הוילקריות של ואגנר,

והאינטרטקסטואלית הרפלקסיבית שלו ביחס לאפוקליפסה עכשיו. לדעתי ההקבלה תהיה יותר מתאימה לתפוז המכני, אותו במאי אבל נושא שנוי במחלוקת אחר. או בקיצור, מה???

temptation411

New member
ולדעתך..

משה מהשרדות (לא שראית כן..)לוקה בתסביכי אישיות הנוטים לאושש את הגרסא הפרודיאנית? או ב3 אותיות w t f!?@

or83

New member
לא נראה לי

אני חושב שמדובר במקרה חמור של תסמונת אפקט החממה יחד עם גנים רציסיסיביים וסטרפטוקוקים צואתיים מחושלים. כל זאת ועוד מתנגש עם הגרסא הפרוידיאנית אבל כן מתישב עם תורת ההגיון של תאצ'ר, רק חבל שתורת ההגיון פחות מקובלת בחוגים המדוברים היות וכולם מאמינים בתורת היחסות של איינשטיין. אז מה היה קודם? הדוגי או הסטייל?

אם כבר הפרוידאנית...

על אדון עידן קפון (הפסיכופאט, כפי שראינו היטב בגמר....) ניתן ליישם את כל תסביך אדיפוס באופן מוחלט... רק שלא הייתי מייחסת לו תואר של נסיך, למרות שהוא חוטא בהיבריס לא קטן....

אמממ....

אפוקליפסה עכשיו זה של פרנסיס פורד קופולה, התפוז המכני זה (עם התשיעית של בטהובן) בכלל של סטנלי קובריק

Symbolic

New member
במאי שונה

אפוקליפסיה עכשיו זה של קופולה, ותפוז מכני של קובריק. אולי אתה מתבלבל עם "פול מטאל ג'אקט" שאותו גם עשה קובריק.

or83

New member
יש סיבה למה אני לא רואה סרטים

אני פשוט לא אוהב סרטים! נרדמתי ב-there will be blood כשדנאל דה לואיס התחיל לבכות... בקיצור כן, התבלבלתי. אבל פול מטאל ג'אקט סרט ענק!

temptation411

New member
ועכשיו ברצינות..

אני מחר ימצא לך איזה חוברת מתכונים עם אבסינט מה יש לך בבית חוץ מאבסינט?

למעלה