קוקי עשה זאת שוב...

AYELET1

New member
קוקי עשה זאת שוב...

לא יודעת איך שכחתי את השרשור מלפני שנה, שקוקי, שלא מפסיק להתלהב מפוקט ולשכנע כל עובר ושב תמים לאמץ פוקט מכריז שפאלם הוא מכשירו הראשי ועתה נותר אובד הדרך שלנו עם מכשירי פאלם בלבד
,לאחר שה-MPX המיתולוגי והזאולוגי (הדינוזאור...) נמכר זה לא מכבר. הוא מנסה להלחם בזה, אבל זה חזק ממנו...

udifpalm

New member
מה נזכרת עכשיו? חדשות ישנות...

השאלה האמיתית הוא כמה מכות הוא חטף על זה שהוא מסתובב עם fossil על היד

מר ON

New member
ואם לא יתפסו אותי ../images/Emo8.gif לאחר 5 שנות

פאלם אני אזנח לכיוון פוקט... אני שוקל ברצינות PDA עם טלפון (רמז: לא Treo 650). פרטים בהמשך...

gadi7

New member
במקרה כמו שלך , עליך

להקיף את החצר 5 פעמים בריצה, עם הפאלם בידך. במידה וטיפול זה לא יעזור, גש אל עמוד הקלון, בפקודה

amic

New member
אחרי פאלם 5 ,3, 5V וטראו 270

עברתי לפוקט ואיני מבין איך בזבזתי כל כך הרבה שנים. קנה 6915 ותבין מה זה מכשיר טוב

AYELET1

New member
אל תשכח משהו...

כשהיית עם מכשירי הפאלם שלך האלטרנטיבות לא היו בדיוק 6915. כיום יש לך אלטרנטיבה גם בפאלם (למרות שאינה משולבת GPS אך יש לה את היתרונות שלה (רזולוציה למשל, מ"ה פאלם למשל) יש המעדיפים את זה ככה. מה גם שעומדים כנראה לצאת מכשירים חדשים עפ"י השמועות (קשה להשוות טראו 650 שוותיק בלפחות שנה מה-6915)

2cookie

New member
מערכת ההפעלה של פאלם היא לא יתרון

ועלית על הבעיה- ה-650 ותיק בשנה מה-6915 והמחליף שלו לא מחדש כלום.

udifpalm

New member
אולי תספר לנו

מה הסיפור שלך עם הטראו 600? בתור אחד שיש לו 2 פאלמים ו-אפס מכשירי WM, הרגלי הקניה שלך די מוזרים למי שמעדיף WM

2cookie

New member
אני מחכה שהמחירים של

המשולבים בדור השלישי (JASJAR ו-JASJAM) ירדו. עד אז לא פרקטי להמתין עם מכשיר בלי מקלדת מלאה או מסנג'ר.

2cookie

New member
חולשה מבנית לא נורמלית

ל-MPX יש פלסטיק יותר גרוע מצעצועים של מקדונלדס. היו לי עליו אינסוף שריטות, שבר קטן וכמה סדקים. במצבו עוד היה אפשר למכור אותו, אז העדפתי שלא להתמהמה. הטראו חזק אבל יש לו בעיות משלו
ואת ה-UX מכרתי כי הוא PDA ללא טלפון, וככזה המחיר עליו ירד מיום ליום.

למעלה