קוקי שלחתי לך מסר קיבלת?
ק קוקילידה23 New member 24/6/09 #2 ../images/Emo6.gifאיזה מצחיקה כתבת לי הודעה פה שאני אראה את המסר ובמסר כתבת שאני אראה את המייל ובמייל אין כלום
../images/Emo6.gifאיזה מצחיקה כתבת לי הודעה פה שאני אראה את המסר ובמסר כתבת שאני אראה את המייל ובמייל אין כלום
מ מלאכיית New member 24/6/09 #3 חחח באמת יצאתי קצת מצחיקולה..חחח האמת שלחתי לך אימל אבל כנראה לא קיבלת אני אשלח לך שוב.. וממה אשמח אם תעשי את זה היום כי אני חייבת את זה להיום.. סורי על החוצפה..ואת מקסימה תודה על הכל!!!
חחח באמת יצאתי קצת מצחיקולה..חחח האמת שלחתי לך אימל אבל כנראה לא קיבלת אני אשלח לך שוב.. וממה אשמח אם תעשי את זה היום כי אני חייבת את זה להיום.. סורי על החוצפה..ואת מקסימה תודה על הכל!!!
מ מלאכיית New member 25/6/09 #7 ניראלי יש בעיה באימל של הפורום.. כי גם ניסיתי לשלוח מכתב ולא שלח.. לונרא תודה בכל מקרה, ניסיתי להכין משו בפוואר פוינט יצא קצת עלוב אבל לפחות ניסיתי (אם תרצי אשלח לך במסר..P
ניראלי יש בעיה באימל של הפורום.. כי גם ניסיתי לשלוח מכתב ולא שלח.. לונרא תודה בכל מקרה, ניסיתי להכין משו בפוואר פוינט יצא קצת עלוב אבל לפחות ניסיתי (אם תרצי אשלח לך במסר..P
ק קוקילידה23 New member 25/6/09 #8 את בטוחה שנתת לי את המייל הנכון?../images/Emo4.gif זה לא הגיוני.. אוף