קוקלציית החורף של שיק D:

Luli1005

New member
קוקלציית החורף של שיק D:

מישהי יכולה להגיד לי את המספרים שלה הלקים בקולקציה החדשה ? מצאתי מלא תמונות אבל אני רוצה לדעת את המספרים שלהם בשביל לקנות D:

mayane21

New member
אני יכולה לעזור לגבי 3 לקים מהקולקציה../images/Emo140.gif

סגול שימרי- 435 טורקיז- 512 שחור עם נצנצים כסופים- 280

תולי01

New member
מוסיפה עוד שניים

217 - סגול עם שימר כסוף 436 - אפור-כסוף עם נצנצים זהובים

ענבל30

New member
מצחיק איך הגדרנו שונה את הצבעים ../images/Emo3.gif

קשה לתאר צבע במילים

iefrat

New member
כרגע הם היחידים שיש להם גם שם על המדבקה

מבין הסגולים נדמה ש 435 יותר מוצלח. 512 - טורקיז מהמם, כהה בהרבה מהפירסום יש גם בורדו כהה -טרם ראיתי אותו

mayane21

New member
דווקא היום ראיתי את הלקים הרגילים

שנבחרו עם השמות עליהם. מצחיק שהארתי את תשומת הלב של המוכרת שאכן יש שמות. זה הדבר הראשון ששמתי לב. את הבורדו אני מחפשת בכל מקום ועדיין לא מצאתי

Luli1005

New member
יש לק מספר הוא 447 מישהי יודעת איזה צבע הוא ?

הוא גם מהקולקציית חורף והוא ניקרא : Sexy Emarald

mayane21

New member
הוא לא מהקולקציה החדשה

זהו לק שכבר קיים בשוק ורק לאחרונה הוציאו לו גם שם. לצערי אני לא מכירה אותו/ את הצבע....

mayane21

New member
סליחה הוא כן מקולקצית חורף!../images/Emo163.gif

יכול מאד להיות שהוא הבורדו......

ענבל30

New member
לא סמיך... ג'לי זה סוג של מרקם

מרקם "קרם" הוא מרקם כמו של שמנת למשל, אטום וחלק, בלי חלקיקים ומנצנצים למיניהם. מרקם ג'לי דומה לו, אבל מעט יותר שקוף, ולרוב יותר מבריק ונותן תחושה קצת "סקווישית" על הציפורניים. אם מורחים שכבה אחת והצבע שקוף - ברוב המקרים מדובר במרקם ג'לי. זה לא אומר כלום על הסמיכות, רק על הגימור.

iefrat

New member
CHIC זריזים, מצאתי באפריל מלחה את 2 הסגולים

את האפור והשחור, שאר הלקים היו בלי שם...

ענבל30

New member
אוף... ברח... פירוט הלקים בפנים:

447 - glam granat - בורדו ג'לי 217 - splendor amethyst - סגול-כחול כהה שימרי 436 - black diamond - אפור כהה שימרי (עם מיקרו גליטרים בזהב. מהמם!) 280 - glimmer onyx - שחור עם מיקרו גליטרים כסופים. 512 - sexy emerald - טורקיז קרמי (להיט!) בכל מקרה, השמות כמו שכתבו לך מצויינים על המדבקה שבראש הפקק. לדעתי האישית - קולקציה נהדרת. היחיד מתוכה שלא רכשתי הוא הסגול (הבהיר יותר, אבל גם הוא כהה) כי הוא שתי טיפות לק כמו לקים שיש לי כבר...

Luli1005

New member
זהו מצאנו את על הקולקציה :)

435 , 512 , 280 , 217 , 436 , 447 D: תוודה רבה לכולן על התשובות :)

ענבל30

New member
האמת היא ששניהם כהים ../images/Emo3.gif

435 יותר נוטה לאדום וה-217 הוא סגול-כחול. שניהם שימריים וכהים. אולי בגלל הגוון הכחלחל של ה-217 הוא נראה לי יותר כהה. בכל מקרה, תמונת השיווק של הקולקציה הזו מטעה, והוא נראה שם הרבה יותר בהיר ממה שהוא באמת.

למעלה