קוקר+גשם=PEACE(???)

כלבלבה2

New member
קוקר+גשם=PEACE(???)

שלום. כמו שרובכם יודעים, הגיע החורף ואיתו הגשמים. בפורום כלבים אנשים כתבו שהם יצאו עם הכלבים שלהם בגשם,ותאמת, התחלתי לקנא. יש לי קוקרית וכמה שאני יודעת אם נכנסים לקוקרים מים לאוזניים מתפתחת אינפקציה... זה נכון??? אם כן,אז איך אפשר לעשות טיול בגשם??? ניקי(ואני) חושקת בטיול רטבטב!!! תנו לנו בבקשה הצעות!!!

נייקי2

New member
לי יש קוקר מעורב עם אוזניים ארוכות...

אנחנו אכן יוצאים לטיול,לפעמים גם בגשם...אף פעם לא היתה לו דלקת אוזניים,מה שכן ברגע שמגיעים הביתה מנגבים אותו היטב עם מגבת. נייקי.

דווקא לכלבים עם אוזניים שמוטות

לא נכנסים מים לאוזניים כשיורד גשם.. האוזן כאילו עם "מכסה" האם היו לה בעיות אוזניים בעבר? האם יש לה בעיות כרגע? לרוב הכוונה היא לרחצה במים ולא לטיול בגשם ארז

כלבלבה2

New member
תודה רבה:) ובקשר לשאלות שלך

לקוקרית (האנגלית) שלי קוראים ניקי,והיא כמעט בת 8 חודשים. עד עכשיו עוד לא היו לה בעיות באוזניים וגם עכשיו אין(וטוב שכך), וכמובן שעדיף שגם לא יהיו :)

כלבלבה2

New member
תמונה כדי שתדעו איך היא נראית-

על מי אני עובדת?!?!זה רק רק רק בשביל להשוויץ :)חח

nikoosha

New member
יש לה שם יפה D:

גם לכלבה שלי קוראים ניקי :) . לכל הכלבים יש בעיה אם התרטבות האוזניים, אוזניים זה מקום רגיש שחשוף לטפילים ודלקות שונות... רוב תסמיני אלרגיות מופיעות באיזור האוזניים/כפות רגליים. יכול להיות שזה פשוט השם "ניקי" משפיע...כי גם ניקי שלי לא חובבת מים גדולה XD מצרפת תמונה של ניקי שלי [רועה בלגי מעורב]

nikoosha

New member
אוי תמונה גרועה...הנה אחרת:

איזה מאמי... ד"א אני תושבת הדרום [אשדוד] ונכנסנו למעגל השלישי בטווח הרקטות, ניקי מגיבה לזה יפה מאוד וזה ממש לא מפריע לה! היא ישנה ואוכלת כמו שצריך!

כלבלבה2

New member
איזה מאמוש!!!

היא ממש יפה!!! ואגב,ניקי מתה על מים.... אני רק רוצה שתהיה לה עוד סיבה לאהוב מים:) ותגידי,יש סיכוי שאת רוסיה??? כי ניקושה נשמע כמו שם חיבה רוסי :) אני אוקראינית :)

nikoosha

New member
חחח

זה לא ממש קשור לפורום...אבל לא, אני לא רוסיה. פשוט המשתמשים האחרים שמזכירים את השם "ניקי" היו תפוסים P: חיים לא הוגנים!...

כלבלבה2

New member
אההההה אוקי...אבל

תעלי עוד תמונות של ניקי:) כן כן... ניקי זה באמת שם מדהים3>

למעלה