קוראות בקפה,בקלפים ביד וכוליי

gils33

New member
קוראות בקפה,בקלפים ביד וכוליי../images/Emo96.gif

מאמינים בזה? היום פתחו לי בקפה - הייתי בהלם מרמת הדיוק והידיעה... מה אתם אומרים?

liza26

New member
לא מאמינה בדברים האלה....../images/Emo6.gif

סתתאאאאאאאאאאאאם ככה לא מספר לי? יש דברים שאני כן מאמינה ויש שלא מתה על אלה שרק מסתכלים בקפה או בקלפים וישר אומרים לך -" תהיה עשיר, מוצלח, חכם בלה בלה בלה..... תביא 200 שקל"

motior

Member
ממש לא מאמין

החוכמה שם היא להיות ג'נרי ככל האפשר (וגם לנסות להוציא ממך פרטים קטנים בלי שתשים לב ואז להכניס אותם במפתיע לניתוח) יש לא מעט מחקרים שמראים איך נותנים לחמישים אנשים אקראיים (או יותר או פחות) ניתוח אסטרולוגי/גרפולוגי וכו' זהה - ורובם חושבים שהוא מתאר אותם בדייקנות גבוהה

gils33

New member
אתה בכלל ידוע כאחד

שלא מאמין בכלום, איך אתה מסביר שהיא יודעת את האותיות הראשונות של הילדים שלי? ואני מבטיח לך ששום חומר רקע לא נתתי. ועוד המון פרטים אישיים עליי שאין מצב שהיא יכולה הייתה לדעת

schlomitsmile

Member
מנהל
"יש דברים נסתרים, לא תדע לא תבין" ../images/Emo79.gif אם מדברים על ראיית נסתר- על עצם קיומו של הנסתר ועל כך שיש אנשים שיודעים לראות בו- כיום אין לי ספק בכך. בהיותי בת ליקה רציונליסט, פעם זה נראה לי הבל הבלים. אבל החיים לימדו אותי שהעולם הזה מורכב מכדי שיהיה לו רק מפתח אחד, רק הגיון. יש שפע שיטות של ראיית נסתר ושפע גדול עוד יותר של רואי נסתר. הרבה מזה שרלטנות וניצול תמימים- אולי אפילו הרוב הגדול. אבל יש גם אמת.

motior

Member
אותיות ראשונות של הילדים?

האם היא הצליחה בניחוש ראשון? יש מספר מוגבל של אותיות ויש אותיות פופולאריות יותר ופחות. עם אימון והכוונה (לא רצונית!) אפשר להגיע לתוצאות לא רעות. פעם אסטרולוגית אחת הצליחה לנחש את המזל של אמי ז"ל בשלושה ניחושים בלבד (סיפור אמיתי)

gils33

New member
בניחוש ראשון בלי

להניד עפעף,את האות של אישתי,איזה בעיות רפואיות יש לי ועל מה אני חושב. אני אומר שוב,היא לא מכירה אותי בכלל ולא פציתי פה.

smailie

New member
בחורה אחת הולכת לקוראת בקפה

והקוראת בקפה אומרת לה: "את תתחתני עם גבר גבוה עם שיער קצר וכהה". שואלת אותה הבחורה: "את יכולה להיות, בבקשה, קצת יותר ספציפית? ארבעתם עונים לתיאור הזה בדיוק"

לויs

New member
שטויות ומיצים..

הרי מה הסטטיסטיקה אומרת על כמה כוסות קפה ששתית? גם כן יצא אותו דבר? ברור שלא! יותר נראה כשעשוע להעביר זמן שאינו מנוצל..

gils33

New member
חולק עליך מאד

אני אוהב מיסטיקה ויצא לי להיות אצל יותר מכמה אנשים שמתעסקים בדבר. הם יודעיןם המון דברים. אם ייצא לך - לך למתקשר,תבין כמה דברים הם יודעים עלינו ואין לנו מושג איך

smailie

New member
לפי ההלכה היהודית, מדובר בתחום אפור

עיסוק במיסטיקה לא מותר לגמרי, אבל יש היתר בזהירוּת מסויימת.

לויs

New member
במקרה..

אני קצת מבין בזה .. קריאה בכף היד, פנים..גוון עיניים וכו', לכולם יש מקור אם זה בזוהר אם בתורות אחרות, רק שלקפה יש יתרון בשתייה יתר על מונח קריאה.. שוב סטטיסטית לא ענית לי..

MrCheff

New member
לא מאמין בזה...

לא רואה את התועלת בללכת לכל השרלטנים הללו (ואני כולל בתוכם את המקובלים בשקל)

למעלה