קוראים כותבים פנטזיה...

shlomie

New member
קוראים כותבים פנטזיה...

טוב, זהו בעצם משחק... מה שקורה זה שכל אחד כותב את ההמשך כפי שנראה לו (אולי יצא מזה ספר בסוף וכולנו נהיה עשירים :) ואני מבקש, רק מי שיש לו באמת המשך מעניין לתרום אז קדימה, אבל אם לא אז נא להימנע מכל ההמשכים הדבילים למיניהם... תודה. טוב, אז אני אתחיל... ``ערב קייצי היה בחוץ ואני ישבתי על המרפסת והתבוננתי על השקיעה מתקרבת ואיתה הרוח החמימה שטפה את גופי החצי ערום. ממול ראיתי את בת השכנים בת ה-18 דרך החלון יושבת בגבה אלי ומסרקת את שערה השחור והארוך באיטיות מפתה. הערב החל לרדת ואני שקעתי יותר ויותר בבת השכנים ויחד עם כל תנועה שלה נכנסתי יותר עמוק לפנטזיה שפיתחתי עליה...`` טוב, זו ההתחלה, עכשיו נראה מה יהיה הלאה... ואגב, זהו סיפור אמיתי. ביי שלומי

בלגראת

New member
המשך....

..... נעצתי בה מבטים בלי לשים לב וכול הזמן אני מדמיין אותה ניגשת אליי לבושה בחולצת טריקו קצרה פשוטה גזורת צווארון - חושפת את כתפיית החזייה הלבנה שלה - ומכנסי ספורט קצרים,צהובים, מתקרבת אליי יחפה עם חיוך לא מפוענך על פניה היפות נעמדה מולי - הזין שלי כבר התחיל לצמוח ורואים את זה אפילו דרך הג`ינס שלי - ``הסתכלת עליי?`` היא שואלת, אני מחייך חיוך חצי מבויש חצי ערמומי ``לא בדיוק`` אני עונה ``הסתכלתי בעיקר על השיער המהמם שלך`` היא מחייכת חיוך מרוצה, ``סוף סוף אתה שא אליי לב`` היא אומרת ``אבל אם כבר להסתכל עלי, למה שלא תסתכל על אלה?`` ובאותו זמן מורידה את חולצתה, זורקת אותה על הדשא וחושפת בפניי זוג שדיים מדהימים לכודים בתוך חזייה לבנה סקסית... בהצלחה בהמשך - אני יחכה להמשך. נ.ב השם שרשום שייך לאחי אז תתעלמו מהמוזרות שלו.

למעלה