קוראים לזה אסיסטולה!!!

קוראים לזה אסיסטולה!!!

מווות מוחי... נזק מוחי.. איך שלא תקראו לזה, הפורום בשלבי מוות מתקדמים.. אין אפילו פורום 1 של רפואת חירום שחי.. יאללה הגיע הזמן לעשות החייאת VF מידי פעם נצטרך לתת שוק, עד שמצב יתייצב... אז.. יאללה מתחילים: מה המקרה הכי מוזר שנתקלתם בו? אחת עם דופק, ומעכשיו גם מד"א שלום... עדי.... נ.ב - אפיק, הבטחתי , אז קיימתי :)

טומי*

New member
אסיסיטולה זה קו ישר ולא...

מה שכתבת. אין לזה קשר למוות מוחי. החייאה עדיף להתחיל מ VF אז יש סיכוי טוב שהבן אדם (פורום) יחזור לחיים....לדופק סדיר. קחי אותי לדוגמה למשל. חצי שעה של VF החייאה מלאה, ומנהל הפורום הנכבד יעיד....שאני נושם ומתהלך חופשי

טומי*

New member
מקרה מוזר?

יש לי הרבה כאלה, אבל מעדיף לספר על מקרה מצחיק שנתקלטי בו. לפני שנים רבות הייתה שריפה במרתפי עיתון הארץ ברח' שוקן בתל אביב. הייתי אחד משני נהגי הלילה של תל אביב. אז היו בתל אביב 2 נהגים ונט"ן 1 על כל תל אביב. בקיצר נעמדתי עם האמבולנס באמצע הכביש בהיכון אם קורה משהו. אמרתי למפקד המשטרה במקום, שאני באמבולנס יושב וממתין לבאות. כמובן שנרדמתי וישנתי כל כך חזק, שבגמר השריפה כ 4 שעות כולם עזבו והשארו אותי שם באמצע הכביש ישן באמבולנס. כשהתעוררתי לא הבנתי שאף אחד לא בא להעיר אותי, ומסביבי תנועה ערה של מכוניות.
נב: הסיפור מלפני כ 20 שנה אולי יותר.

nikonit

New member
לא נראה לי שלזה היתה הכוונה

אלא הצעות חלופיות לדיאגנוזה למצב הפורום. כלומר: אסיסטולה / מוות מוחי / נזק מוחי. לא הייתי חושדת באחת עם דופק, שגם נכנסת למוקד, שהיא לא יודעת את ההבדלים בין הנ"ל. ואגב, סיפורך הוא אחד ממעוררי ההשראה שאני מכירה.
שאתה עוד כאן, ותורם מפעם לפעם

afiksambol

New member
הממממממ..... מקרה מוזר ?

קשה להצביע על אחד ספציפי, אבל לדעתי המנצח יהיה אותו גבר בגיל העמידה, בחדר שינה לא שלו, עם כאבים בחזה בקונטרה-אינדיקציה מאוד ברורה למתן ניטריטים ובת זוג לידו, שרק מבקשת שלא נכתוב בטפסים מאיזו כתובת פינינו אותו ומציינת שאם אנחנו יכולים להכניס אותו כבר לאמבולנס ולטפל בו תוך כדי הנסיעה לבית החולים היא מאוד תעריך את זה... האמת ? בראייה לאחור זה לא נראה כל כך מוזר, אבל בגיל 17 זה לא ממש הסתדר לי בראש.... אח.... התמימות הזו שנעלמה לה.....

מוזר...

מוזר... היו הרבה כאלה.... אבל... הגענו למעון להומלסים.. ובאה אלינו הר א ד ם בלבוש נשים, מלא.. ואיך שהיא מגיעה אלינו, נשכבת על הרצפה, מרימה את החצאית עד לראש... ומסבתר שזה לא גברת זה אדון. לאדון יש שפשפת רצינית מאוד, שמעולם לא נתקלתי בה, אפילו בצבא.מזעזע... מה שמלמד, שצריך להתקלח בחודשי הקיץ...

nikonit

New member
מקרה מוזר... וגם עצוב

לפחות בעיני. היה בו גם פן מצחיק. גברת לא צעירה בכלל. גרה לבד בבית. ולא מצליחה להסביר למה הזמינה אותנו! אולי כי נפלה אתמול וכואב לה (מצאנו בבית חולה / נפגע והתחייבות של צוות אחר בתחנה, מ2 משמרות לפנינו...) אולי כי היא רוצה ללכת לישון, וקשה לה ללכת לבד. לא ברור. כמובן שהיא סרבה להתפנות, ומצד שני היתה מודאגת מי ינעל את הדלת, ואיך נחזיר לה את המפתח. באמצע היא חפשה את החתול (שלא היה בבית), הבטיחה שהבן שלה יבוא מחר לקחת אותה לבי"ח, ועוד כל מיני דברים לא קשורים. ושני נ"ב - א. מזל טוב על התפקיד החדש! אפשר לשאול באיזה אזור? ב. לכל באי הפורומים לרפואת חירום ומד"א - נא לחדש את ההומור!!! כמה פעמים אפשר לעשות החייאה לפורום? אבל נסלח לך הפעם
לפחות עשית משהו פרודוקטיבי אחרי

למעלה