קוראים לזה

קוראים לזה ../images/Emo23.gif

בנם כותב על אהבה גדולה מהחיים, אהבה עיוורת. גילוי נאות מכירה אישית את האישה המיוחדת הזאת.

w o m a n 10

New member
אכן אהבה גדולה מהחיים ../images/Emo23.gif

צריך להיות אדם מיוחד כדי לנפות את הנכות הגופנית ולהתמקד באדם ובנפשו. נדמה לי שראיתי את שמה בפורום שניהלת. עיסוקה משך את תשומת ליבי. תודה שהבאת

w o m a n 10

New member
פרוייקט "האלבום שלי"

לפני זמן מה שמעתי על אחיות מאחד מבתי החולים בארץ המצלמות את התינוקות הננטשים בבית החולים על מנת שגם להם יהיו תמונות ילדות. מחווה כל כך פשוטה וכל כך מרגשת. עכשיו ניתן להצטרף למלאכיות הנ"ל. פרוייקט "האלבום שלי" "ילדי פנימיות כמו שירי, רגילים להתאכזב. הם לא רגילים שמישהו מגיע בשבילם, עוקב אחרי מה שהם עושים, מתבונן בהם, מתעניין, מצלם. אין להם אמא שרצה אחריהם במסיבות פורים, מתלהבת מכל חיוך, או אבא גאה שמביט בהם כשהם רוקדים אם שאר הילדים. אחרי 18 שנה במוסדות שונים, במסגרות שונות – לפעמים אין להם אפילו תמונה אחת למזכרת מילדותם. אף אחד לא מצלם אותם. זו בדיוק הסיבה שהחליטו בעמותה ליזום את פרויקט "האלבום שלי". במסגרת הפרויקט מגיעים צלמים מתנדבים (לאו דווקא צלמים מקצועיים) לפנימיות אחת לשבועיים ומצלמים את הילדים השוהים בהן. המטרה המרכזית היא תיעוד, אבל התהליך שעובר הילד עם הצלם, משפיע גם על הדימוי העצמי שלו, מחזק את תחושת השייכות שלו וחושף אותו לעולמות תוכן מגוונים. להתנדבות לצילום ילדים בפנימיות יש לפנות לרותי גינוסר, עמותת "ילדים בסיכוי", בטלפון 03-6475075 , שלוחה 1. התקשרתי אליהם. ביקשו להשאיר פרטים ולאחר שיתארגנו יחזרו אלי.

וההמלצה שלי

ביום שני הייתי במחזמר של הבימה - שנקרא "בראבו" לקחו לקט של כל השירים של ששרו במחזות זמר של הבימה - והעלו במופע אחד שכך נקרא בראבו - החל מ- קברט, אירמה לה דוס, יוסף וכותונת הפסים וגם סלאח שבתי, הלהקה, בוסתן ספרדי, ממה מיה, הכבש ה- 16 ועוד ועוד ועוד - כל שיר מלווה בריקוד מתוך המחזה ובכל שיר החליפו את התלבושות - בקיצור מומלץ. ספר - אני כבר המלצתי אני חושבת על ספר שנהניתי ממנו - מלכים ג' - יוכי ברנדס. קפה - גם ממליצה על קפה אנה - ביתן אהרון. ביי, איילה

למעלה