קוראים לי טוביאס....

assaf com

New member
קוראים לי טוביאס....

האנימורפס האחרים לא יכולים לספר לכם הרבה על עצמם אבל אני יכול אין לי כתובת אלה אם אחו בלב היער נקרא כתובת.. זאת הטריטוריה שלי. קוראים לי טוביאס ואני נץ אדום זנב עם מוח של ... טוביאס, כן זה בערך התיאור של המצב שלי. אני וג´ייק קבענו היום ללכת לקניון, אתם בטח שואלים איך, אתם מבינים אני בגוף של נץ אבל אני יכול להישתנות לבן אדם לשעתיים אבל אם אני ישאר בגוף שלי יותר משעתיים אני לעולם לא יוכל להישתנות שוב לנץ או לשום דבר ואני לא יוכל להועיל בקרב נגד היירקים שהולכים וכובשים מיום ליום את כדור הארץ. אז איפה הייתי? כן.. אני וג´ייק קבענו היום ללכת לקניון אני הייתי בדרך לג´ייק כשפתאום......

Axvenom

New member
ראיתי ממעוף הציפור

איזה בן אדם שניכנס ישר ליער , אבל זה לא היה סתם בן אדם ידעתי מי זה היה זה היה הגוף האנושי של ויסר שלוש. מעניין מה הוא עשה שם אני רציתי לעקוב אחריו אבל במקום זה עפתי לספר לאקס. <אקס-מן!> <כן טוביאס> <ראיתי את ויסר שלוש בגוף האנושי שלו מתקרב ישר אלינו> אני לא יודע מה קרה אבל אני נשבע לכם אקס שהיכרנו לא היה שם יותר , ממש ראיתי ניצוץ של רוע בעיניו <אני יהרוג אותו , אני נשבע לך שהפעם אני יהרוג אותו>....

assaf com

New member
<אל תעשה שום דבר יהיר ומטופש...

...אקס אתה יודע שאתה לא יכול להרוג אותו לבד> הניצוץ נעלם <כן אתה צודק בו נעקוב אחריו ואחרי זה נספר לכולם> <או עכשיו אתה מדבר יותר בהיגיון, תהפך לעיט ובוא לפה> אקס התחיל להישתנות כשלפתע..

Silver Fox

New member
לפתע ידעתי מה אני הולך לעשות

צללתי למטה. אפילו לא חשבתי על להשתנות, פשוט רציתי לעזור לאקס כמה שאני יכול. צללתי למטה, טפריי מכוונים היישר לעבר עיניו של וויסר שלוש, שנראה מופתע ומבוהל מהציפור שעטה עליו פתאום. <אנדליט!> הוא סינן. <טוביאס, מה אתה עושה?!> צרח אקס. לא עניתי. המשכתי לצלול. ידעתי שזה מטופש, אבל לא ידעתי מה משך אותי לעשות את זה. כאילו איזה שד דחף אותי למטה בכוח. וויסר שלוש חייך חיוך לא נעים. עורו התחיל להפוך לצבע תכלת-חום. אקס חזר לגופו האנדליטי. <טוביאס! ברח! הוא משתנה חזרה!> הוא צעק. היה ברור שהוא כועס עלי. <לא, אני לא מוכן להשאיר אותך לבד!> צעקתי. וויסר שלוש היה בשלב זה כבר יותר אנדליט מאשר בן-אדם. ואז, עלה במוחי רעיון מבריק...

יאקומו

New member
ידעתי מה אני צריך לעשות,

עצרתי מהר, כך שרק מטר הפריד ביני לבין וויסר שלוש, הוא הסתכל עליי במבט מבולבל ואמרתי לאקס ב"פרטי" <עכשיו אקס! למה אתה מחכה?!> אבל אקס רק הסתכל עליי במבט מוזר, כאילו רק אני שם, הוא התעלם לגמרי מוויסר 3, נראה היה שוויסר מבין מה קורה, כי הוא מיהר לעמוד ליד אקס ש...

Axvenom

New member
אז מה החלתנו

ויסר הרים את להב הזנב שלו לכיווין הראש של אקס הוא כבר הישתנה לאנדליט מושלם .. "ואז מה קרה" קטע אותי מרקו "אולי תתן לו לסיים" רייצ´ל אמרו לו בטון זועם <יודעים מה תישכחו את זה , מה שאנחנו צרכים לעשות זה לגלות מה ויסר עשה ביער עם גוף של בן אדם> היינו באסם של קאסתי כול חמשת האנימורפס. שש כולל אקס שהיה בגוף האנושי שלו באותו הזמן "אז מה החלתנו" אמרה קאסי תוך כדיי שהיא מטפלת באווז חולה.

Silver Fox

New member
סירקתי קצת את נוצות הכנפיים ואמרתי:

<אני לא יודע מה וויסר שלוש עשה ביער בגוף אנושי. אבל אני חושב ש... טוב, זה בלי קשר לגוף האנושי... אבל אני חושב שביער מוחבאים כמה מפציצי חרק.> ג´ייק הצטמרר. "איך אתה יודע"? הוא שאל. <טוב... את האמת, בימים האחרונים, כשעפתי מעל היער, ראיתי כמה מבנים משונים... לא הצלחתי לזהות מה זה, כי הם היו מוסתרים היטב בין העלים - כל-כך טוב עד שאפילו העיניים של הנץ לא יכלו לראות מה זה. אבל אני חושד... לפי מה שהצלחתי לראות... שהייתה לזה צורה שמזכירה מאוד מפציצי חרק.> קאסי רעדה קלות. היא סיימה לחבוש את צאוורו של האווז. "אז למה לא אמרת לנו קודם?! מה אתה מסתיר דברים"?! צעקה רייצ´ל בזעם. "נכון"! הצטרף אליה מרקו. "מה עובר לך בראש"? לא עניתי. באמת לא ידעתי מה עובר לי בראש... אני פשוט לא ידעתי מה קורה איתי בימים האחרונים. איזשהי הרגשה מוזרה... שאני לא יכול לתאר במילים. אולי זה תעלולים של האלימיסטים. אולי. אבל זה לא נראה לי הגיוני. "תרגעו", אמר ג´ייק. הוא התחיל לפסוע על רצפת האסם. "נדמה לי שיש לי תוכנית... אז זה מה שנעשה..." וד"א - כותבים ´החלטנו´, לא ´החלתנו...´

Axvenom

New member
...............

ג´ייק המציא בין רגע איזו תוכנית מפורטת על איך שאנחנו צריכים להשתנות לאיזה חיה שנמצאת ביער ולהתבונן מה הן עושים שם.. אבך אני לא היקשבתי פשוט הראש לי היה במקום אחר אולי זה היה בגלל שרק לפני כמה שעות אני ואקס עמדנו מול היצור האיום ביותר על הכוכב הזה ואולי.... אני לא יודע משהו בהחלט , אולי אני סתם מטורף, מטורף מספיק כדיי להגיע לשם לבדי...

niiko

New member
החלטנו, טוב, הם החליטו

שבלילה לא עושים כלום, רק יושנים טוב טוב לקראת מחר בבוקר. אבל אני? אני פשוט הלכתי ליער בתור נץ. עפתי ועפתי, עד ששמעתי קול של אנשים מדברים. חזרתי לגוף האנושי שלי, לא יודע למה, פשוט היה לי את הצורך, לכו תדעו. בכך אופן, חזרתי לגופי האנושי, בטעות דרכתי על כמה זרדים יבשים, והם שמעו זאת. הם התקרבו למקום שבו הייתי, לא היה לי מספיק זמן להשתנות חזרה. בני אנוש, משטלתים, אחזו בזרועותי, והובילו אותי לויסר-3, שהיה בגוף האנושי שלו. "מה אנחנו רואים פה?.. מרגל?" שאל בלחש, והתחיל ללכת מצד לצד. לא עניתי לו. פשוט עיניי היו ממוקדות על השומדבר שהתמקדתי בו. "תענה לי!!" נבח אליי. אבל אני המשכתי להסתכל על השומדבר, פתאום זה הציף אותי, הייתי בחושך מוחלט. רק אני, לבדי, מוקף באפילה הבודדה. בלי ויסר-3 בלי אנדליטים ובלי חברי. פשוט עמדתי שם, בחושך, והמשכתי להסתכל על השומדבר. איך שהוא, זה לא היה נורא. לא היו לי רגשות באותם דקות, הכל היה... ... ריקני. "למה אני עושה את זה?" שאלתי את עצמי. "אני יכול להיות ילד רגיל, טוביאס הרגיל..." המשכתי. "אני לא עושה כלום... רק... רק מתרד לאחרים. במיוחד לאקס..." אמרתי לעצמי. עדין הייתי בחושך. ויסר-3 לא הבין מה אני עושה, ולא הבין על מה אני מסתכל. "אני לא שווה..." אמרתי לעצמי.

Silver Fox

New member
החושך התפוגג. ושוב מצאתי את עצמי

בוהה בפניו האנדליטיות של התועבה, וויסר שלוש. <מה אתה מסתכל, מרגל?> שאל וויסר שלוש. פתאום איבדתי את העשתונות. אני לא יודע מה קרה לי... ואני גם לא יודע מה קורה לי בכלל בימים האחרונים. בעטתי והשתחררתי מזרועותיהם של המשתלטים, רץ בכל כוחי לעבר היער. התחלתי להשתנות חזרה לנץ, ושמעתי את ויסר שלוש צועק משהו בהפתעה. שמעתי קול רמיסת עשבים, קול צעדים שמתקדמים במהירות. לכיוון שלי. משתלטים. צללתי מאחורי שיח וכמעט גמרתי להשתנות לנץ. ואז, כשהזנב צמח מאחורי וההשתנות הסתיימה סוף-סוף, הגיח פתאום מעלי צל גדול שהסתיר את אור השמש...

niiko

New member
פתאום התחלתי להשתנות לטוביאס

כלומר, לבן אדם... אבל באמצע הפסקתי והמשכתי לברוח, הייתי משהו בין נץ לאדם, זה היה מוזר. נתקלתי באבן ונפלתי. המשתלט לקח אותי שוב לויסר שלוש, שעדין בגוף אנושי. "מי אתה?!" צעק עלי ומשך לי בשיער. פתאום שוב האפילה סגרה אליי, זה היה מוזר אבל כיף כזה. <תזכור מי אתה באמת...> שמעתי קול, הוא היה מאוד רחוק, כאילו מאי שם, בקצה השני <תיזכור מי אתה באמת!!> הקול המשיך, הוא נשמע לי כמו הקול של ננסי, קרובת משפחה רחוקה שלי. תהיתי למה היא מתכוונת, להיות נץ? להיות טוביאס? להיות אנימורף? <מה אני?> שאלתי ביאוש, פתאום נגלתה לעיני ננסי <אני לא יכולה להגיד לך, רק אתה יודע> אמרה ננסי בקול מרגיע, ונעלמה. ואז, האפילה המשיכה לסגור אליי, חזק יותר ויותר, משאיר אותי עם מגבלת חמצן. <לא!! זה לא יקרה שוב!!> שמעתי את ננסי צועקת והכל נעלם. כשחזרתי למציאות ויסר עמד מולי, עם הבעה מבולבלת.

Axvenom

New member
<בן אדם?!>

<בן אדם?! , בן אדם עם היכולת להשתנות?!?!> לא זה לא יכול להיות הויסר הוא כבר היה הורג אותי , מאחוריו צצו עוד אנדילטים , אנדליט אחד התחיל לדבר <זה נכון קפטן טורסו-צ´ופק-אסקלק , אריסת* אקסימילי-אסגרוט-איסטל אמר לאביו שהוא נתן לבני-אנוש את הכוח להשתנות> אני לא יודע מה קרה אולי השתגעתי !! הקטע עם ננסי ואנדליטים , למרות שעברו רק שתי דקות אני מרגיש שעברו שנתיים , רגע!! עכשיו הכול הסתדר לי האנדילטים נחתו הם באו לעזור לנו להלחם ביירקים , פתאום מבין הצללים הופיע אנדליטית היא היתה נורא יפה <שלום טובאיס אני מי שהכרתה אותי כננסי... *ארסית זה צוער אצל האנדילטים (ספר שמונה : החייזר)

assaf com

New member
..טוביאס? טוביאס?!!>

התעלפתי, המוח שלי עבד כל כך מהר שפשוט התעלפתי. כשהיתעוררתי עמדה מעלי רייצ´ל "טוביאס? טוביאס?!! מהר תשתנה! תשתנה לנץ השעתיים עוד שנייה נגמרות!" "איפה אני?" שאלתי בעייפות "אתה באסם של קאסי ג´ייק דיבר על התונית כשפיתאום ניראית כאילו אתה במקום אחר.. המבט שלך הסתכל על מקום רחוק מאוד מיפה מילמלת משהו והיתעלפת" אפילו מרקו ניראה מודאג כולם הסתקלו עלי כשפיתאום שמענו פיצוצים בשמים כאילו יש שם קרב יצאנו כולנו החוצה וראינו..

Silver Fox

New member
נקודות קטנות בצבע אדום-שחור

שחגו במעגלים בשמיים. אף אחד לא העז לפצות פה. כולנו ידענו מה עובר לנו בראש, ואף אחד לא העז לומר מה זה עד שג´ייק שבר את הדממה: "מפציצי חרק". מפציצי החרק התקדמו וירדו במעגלים במהירות, מתכוננים לנחיתה וכל כמה שניות ירו קרני-דרקון ואיידו את הדשא והעצים מסביב. מרקו צרח וכמעט עשה סלטה לאחור כשקרן-דרקון התפוצצה במרחק שני מטרים ממנו בלבד, צולה את העשבים היבשים. "הם יורים קרני-דרקון", העיר אקס, "הם בוודאי מאוד משוכללים. ללים". "מפציצי-חרק משוכללים או לא, הם האויב ואני מתכוונת לכסח להם ת´צורה"! הכריזה רייצ´ל והתקדמה קדימה. היא התחילה להשתנות לדוב גריזלי. "כן, רייצ´ל צודקת, חייבים להשתנות לפני שהם ישימו לב שאנחנו בני-אדם", אמר ג´ייק. כשהוא אמר את זה נזכרתי בהזיה שלי, שוויסר שלוש חשב שאני בן-אדם. אם זה היה קורה במציאות... אני לא מוכן אפילו לחשוב על זה... התחלתי להשתנות לגופי הניצי כשלפתע היה הבזק אור אדיר ואז חושך...

Axvenom

New member
<לא!>

<לא!> אמרה האנדילטית שהכרתי כננסי כשהיא דהרה לעברנו , בעזרת הטוכנולוגיית האנדילטית שלה החזירה אותי ואת רייצ´ל לגוף האמיתי שלנו <מה קורה פה קודם ויסר הופיע ואחריו באותו מקום הופיעו אנדליטים , אתם באתם בכלל לעזור לנו> שאלתי <כן! אנחנו מחטרת אנדילתיט בשם וי> הסבירה האנדילטית <כול כוחות הצבא של הגזע האנדילטי עדיין לא היגיעו , חללית האם של ויסר אחת נמצאת כעת כחמש קילומטרים ארציים מפה והיא עומד לצאת כול רגע , אנחנו רק באנו לעלות בחאשי על הספינה של ויסר אחת ולהתנקש בה!> "לא" צעק מרקו "אני יעשה את זה בעצמי"....

niiko

New member
<אינך יכול!!> צעקה ננסי-אנדילטית

"הא?... 0.0 על מה את מדברת?" שאל מרקו. <אתה לא יכול... ויסר אחת מסוכן יותר מויסר שלוש, תאמין לי! הייתי שם, כמעט נהרגתי! אני מדברת מניסיון, אל תלך לשם! ואתה לא תתמודד מולה...>> אמרה ננסי-אנדילטית. "מי את שתגידי מה אני יכול ומה אני לא?! את אפילו לא ידועת מי אני!!" צעק מרקו בכעס. ננסי השפילה את מבטה, והתחלפה לבת אנוש, היא השתנתה שוב לננסי שאני מכיר. "טוביאס?... ממ... מה השעה?" שאלה קאסי אחרי שתיקה ארוכה. אז שמתי לב, עברו השעתיים שלי.

מ.ש.ט

New member
(חלק 1 לא המשך חלק 2 כן) לא! לא!

*חובטת בנייקו עד שיעל (אשת X המסתורית
) קושרת אותי לכיסא כמו שרק בני פה"פ יודעים לעשות* לא!!!!! *מחייכת חיוך זדוני של פה"פ* המשך... היה הבזק של אור ואז התעוררתי...

Axvenom

New member
טווווובב אני פרשתי הלכתי לעיבוד

בכול הסיפפור הזה , מישהו בכלל מגיב על זה שבזתי זמן טחיפשתי לכם את המשחק בחורים הכי אפלים של הרשת והעלתי לכם את זה על חשבון האתר שלי?????????

למעלה