קוראים לי פליצקו ואני אדריכל שמת על עצמו, אני מותג על

tapuzoed

New member
קוראים לי פליצקו ואני אדריכל שמת על עצמו, אני מותג על

בחיי הקבלנים אומרים פליצקו, איתך אנחנו מפליצים לקונים עוד 20% במחירים. פליצקו זה סמל של איכות
זה מותג על. אני יודע שאני משוגע על כל מה שאני עושה אחרת לא הייתי עושה דברים כל כך יפים ומיוחדים.
הדברים שאני עושה הכי יפים והכי מיוחדים. אני ספשל, אני סופרסטאר, אני סופרמן, הגוונים בשיער שלי,
זה עיצוב שלי ייחודי, הספר בא ואמרתי לו אני לא אחד שאתה סתם תספר, אני פליצקו, אני בא עם הרוח
העיצובית שלי למה מתאים בשיער שלי ומה לא. והוא אמר לי פליצקו יש לי סיפור עבורך. דודתי גרה בדירה
שלך ותמיד היא אומרת תראה איזו דירה, זה פליצקו, זה איכות, זה חשיבה, הכל מושקע ממש עד הפרט
האחרון שדומה לכל הפרטים האחרונים בכל הגימורים בכל פרויקט בארץ, אבל זה פליצקו, שזה רמה אחרת!

פליצקו מספר: בהתחלה הייתי עושה בתי יוקרה, בתי פליצקו. ראינו שזה הלך כל כך טוב שהתחלתי להפליצקו
שכונות שלמות בבת אחת. חשבתי אפילו לעשות עיר שלמה, פליצקו-סיטי, שכולה פרי ההרעיונות הנהדרים
שתמיד יש רק לי ולא העתקתי משום מקום, נשבע. אצלי מקבלים מאסטרפיס אוריגינלי, דזיין ביי פליצקו,
חשבתי להצמיד תויות לבתים כמו שיש לחולצות שיהיה על הצד של הבית תוית "פליצקו מאסטרפיס".
אני הולך עם חולצות פתוחות כי הרעיונות באים לי דרך הגורמטים, והגורמטים זה גם דזיין ביי פליצקו, בטח.
יש לי ליין של גורמטים פליצקו, צלחות פליצקו, כריות פליצקו (לנשיכה או לא תלוי בלירד שיושב עליהן),
כלי גינה ביי פליצקו בקרוב ממש אנחנו מקימים חברת עיצוב פנים, לא עיצוב חללי פנים, ממש עיצוב פנים,
פלסטי ביי פליצקו, אני עובד עם מיטב המנתחים על סרום פליצקו לתווי הפנים הכי מעוצבים.

החיים שלי כל כך דבש, שמכוורת מוכרת ביקשו לצאת בליין של דבש פליצקו, עיצבתי להם תוית ומיד
הם העלו את מחיר המוצר ב-20% מרוב שהקהל דורש פליצקו. ואז אמרתי לעצמי, פליצקו אתה מבוזבז.
למה לתכנן שכונת פליצקו, או עיר פליצקו, ולא להפליצקו מדינה שלמה ביי פליצקו. אני מחפש כרגע
ממש לעבוד עם מדינה שאני הולך לעצב בתור משהו אקסטרה-אורדינרי, משהו "על" לגמרה,
הטופ אוף דה ליין, שוייץ תהיה שכונת עוני לעומת פליצקולנד. ושם יקבלו אזרחות רק סופר-לירדים.
אני מדבר איתך כאלה עם סיקס-פקים חצובים, סיפרתי לך שיצאתי עם ליין מכשירי כושר ביי פליצקו?
גם עיצבתי את חדרי הכושר למכשירים, זה טוטאל-לוק לגמרה.

XrayCharlie

New member
תגיד, יש מצב שאתה קרוב משפחה של "כדוריתבור"?

תתחיל לקחת את ה-
שלך.

למעלה