קוראים לי שלומית ואני פאזלוהוליק...

• פותח הנושא yume
  • פורסם בתאריך

yume

New member
קוראים לי שלומית ואני פאזלוהוליק...

שלום לכולם, ותודה על היוזמה בפתיחת הפורום, סוף סוף אנשים שמבינים שאפשר להנות ולאהוב בניית פאזלים (ומה שיותר גדולים!). לצערי כל חברי לא שותפים לאהבת הפאזלים ואין להם סבלנות או הבנה לנושא, והם חושבים שזו "שריטה" די קשה... (כן, אבל כל אחד וה"שריטות" שלו...). שציינתי פאזלים בקורות חיים בתור תחביב... לא הבינו. אז הסברתי (בעקיפין...) לאלו ששאלו למה זה מופיע בקו"ח, שזה מצביע על תכונות אופי כגון סבלנות ותשומת לב לפרטים הקטנים כמו גם לתמונה כולה (אני לא יכולה לומר שזה מה שעזר אבל בטוח לא הזיק לקבלתי לעבודה). יש לי מספר פאזלים של 1500, 3000, 5000, 8000 חלקים בבית, ואני נוהגת לפרק אותם אחרי ההרכבה ולהרכיבם שנית לאחר מספר חודשים/שנים, שכן ההנאה שלי היא מתהליך ההרכבה ולא מהתמונה שעל הקיר. וכמובן כאן נכנס גם נושא העלות הגבוהה של קניית הפאזל והמבחר הדל, במיוחד בגדלים הגדולים (8000 ומעלה).

Puzzluna

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אהבתי את העניין עם קורות החיים. נשמח אם תעלי תמונות של הפאזלים שלך.....

yume

New member
תמונות

אני לא מצלמת את המוצר המוגמר. רק מתענגת על העבודה שהושלמה למשך יום יומיים ואז מפרקת. תמונות אוכל לסרוק מאריזת הפאזל. ואם יש עוד אנשים, שכמוני נהנים ממהלך ההרכבה ומפרקים אחרי, אשמח להחליף/לשאול פאזלים.

Puzzluna

New member
תמונות...

יש באינטרנט תמונות של כל הפאזלים. זה בשביל לראות אחד את הטעם של השני....

kerengil

New member
סוף סוף...

מישהי כמוני, שאוהבת את תהליך ההרכבה ומפרקת אחרי. כולם כבר חושבים שאני משוגעת שאחרי שעבדתי כל כך קשה אני מייד מפרקת... אשמח להחליף איתך, אוסיף בקרוב את כל הפאזלים שלי לגלריה. את מוזמנת גם לפתוח גלריה עם הפאזלים שלך.

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

גם אני אותו הדבר.
קרן ושלומית - אולי נעשה איזה מפגש קטן להרכבת פאזל ביחד... מכיוון שכולנו נוהגות לפרק את הפאזלים בסוף, אין בעיה של "זכויות יוצרים" בסוף...

Puzzluna

New member
החלפות פאזלים... ../images/Emo57.gif

גם לי יש כמה פאזלים מפורקים ואשמח להחליף... איך לדעתכם נעשה זאת: מפגש פורום? לוחות? גלריית החלפה? האם ניתן פאזלים מורכבים (כדי לוודא שכל החלקים ישנם)? אשמח לשמוע את דעתכם.....

yume

New member
בעיניין ההחלפה

לתת פאזל מורכב, קצת הורס את החוויה, הכי כיף לפתוח קופסא ולשפוך ממנה את החלקים ו... להתחיל במלאכה. גם יותר קל לנייד קופסא. לגבי ההבטחה שכל החלקים ישנם, אכן בעיה, כדי לדעת בוודאות שאכן כל החלקים נמצאים, אצטרך לבנות כל פאזל מחדש. מלבד זה שפירקתי חודש שעבר ואני בטוחה שכל החלקים בקופסא – זה סיפור די מתסכל, הרכבתי אותו במשך מספר חודשים, עקב חוסר זמן, ולבסוף היו חסרים 3 חלקים, שמצאתי רק לאחר שפירקתי אותו ופיניתי את כל הארגזים והספרים שהיוו שולחן מאולתר (106x157 ס"מ, 5000 חלקים). לגבי הפאזלים האחרים, אני זוכרת שבאחד או שניים חסרים חלק או שניים (יכול להיות גם שנמצאו במועד מאוחר יותר), רק שאינני זוכרת באיזה... מה שאומר שאני יודעת מה אני עושה בחגים... ולגבי האיך... כל האפשרויות לעיניין.

אני בעד פגישת פורום../images/Emo140.gif

נשמע מצויין. בדיוק לפני כשבוע הייתי בפגישת פורום אחר שרק הצטרפתי אליו והיה נורא נחמד להכיר פנים אל פנים את כל הנפשות הפועלות. כמובן שצריך לנדב מקום להיפגש... אבל אני כבר יכולה להגיד שאשמח לעזור באירגון ה"ארוע". בקטע של החלפת פאזלים - כל מה שצריך לעשות הוא לספור את החלקים במסירה ובהחזרה...
נורית

flipo

New member
ומה אז?

שלום, אחלה פורום! רגע, מפרקים ואז מה? מה עושים עם הפאזל המפורק מרכיבים שוב בהזדמנות?

yume

New member
תמונת פאזל 1

Save the world - Wild Horses Educa 1500p. 85x60cm

yume

New member
תמונת פאזל 2

Mordillo - Mordillofootballissimo Heye 1500p. 82x58cm

davp

New member
אחותי היתה שרופה שלהם...

בהזדמנות אני אצלם את הפאזלים שהיא עשתה, הכל ממוסגר. דוד.

yume

New member
תמונת פאזל 5

W. van Haecht - Alexander the great visiting Apeles studio Educa 8000p. 192x136cm

למעלה