קוראים לך בשמת 16 לחודש שזה יום שישי לונה בחיפה הופעה
ט טיפקסית New member 14/3/07 #2 הא? לההההההההההההההההההההה חייבת למצוא איך להגיע לשם. או יותר נכון איך אני חזרה הביתה משם. יש פה מישהו מהצפון שמעוניין לבוא? הוד,מה דעתך? יש מצב?
הא? לההההההההההההההההההההה חייבת למצוא איך להגיע לשם. או יותר נכון איך אני חזרה הביתה משם. יש פה מישהו מהצפון שמעוניין לבוא? הוד,מה דעתך? יש מצב?
ט טיפקסית New member 14/3/07 #3 זה רק לגילאי 23+ עכשיו בדקתי באתר של הלונה. איזה מעצבנים הם. טיפקס-אין מצב אתם מסדרים לי כניסה איכשהו? גם ככה אני עוד שנייה 21. וואי איזה ז&*#%$ אוף!!!!!!!!!!!!!!!!! עד שהם כבר באים לצפון זה 23+ ממש עוזר לי נוט!
זה רק לגילאי 23+ עכשיו בדקתי באתר של הלונה. איזה מעצבנים הם. טיפקס-אין מצב אתם מסדרים לי כניסה איכשהו? גם ככה אני עוד שנייה 21. וואי איזה ז&*#%$ אוף!!!!!!!!!!!!!!!!! עד שהם כבר באים לצפון זה 23+ ממש עוזר לי נוט!
ק קובי לא אוז New member 14/3/07 #4 זה לא ב16 אלא ב15 שזה יוצא יום חמישי, נשמע מטריף, אבל רחוק מידי.....
ט טיפקסית New member 14/3/07 #5 וההופעה עפי אתר הלונה מוגבלת ל-23+ מבאס לאללה אבל היה מצחיק בקטע של רמי עם המיץ רמי תפסיק לירוק מיץ על כולם
וההופעה עפי אתר הלונה מוגבלת ל-23+ מבאס לאללה אבל היה מצחיק בקטע של רמי עם המיץ רמי תפסיק לירוק מיץ על כולם
S sunshiner New member 14/3/07 #6 אל תתבאסי יותר מדי כתוב שזה הופעת פריצה אז זה אומר שהרוב זה מסיבה, וההופעה לא תעלה על חצי שעה, כפי שקורה בדרך-כלל עם הופעות פריצה. אבל תקנו אותי אם אני טועה...
אל תתבאסי יותר מדי כתוב שזה הופעת פריצה אז זה אומר שהרוב זה מסיבה, וההופעה לא תעלה על חצי שעה, כפי שקורה בדרך-כלל עם הופעות פריצה. אבל תקנו אותי אם אני טועה...