קוראן

ali1ali

New member
קוראן

לפני כמה חודשים , אני אמרתי כאן שיש איזה פסוק בקוראן שכתוב פה במפורש שארץ ישראל היא לבני ישראל , אפילו זה כתוב ב 3 מקומות שונים בקוראן , לא מצאתי את זה , האם מישהו יודע על מה אני מדבר ויש לו את הפסוקים האלה..
* אני בטוח שהפסוק הזה קיים רק לא יודע איפה !!

amichai58

New member
פעם ניסיתי לקרוא את הקוראן בתרגום ל

פעם ניסיתי לקרוא את הקוראן בתרגום לעברית. הבנתי כל מילה לחוד, אבל להבין ממש את התוכן, כמו שאפשר להבין את רוב התוכן בברית החדשה, או בתנ"ך - בלתי אפשרי אז איך נבין את הפסוק ?

המלצה תקרא

את התרגום של ריבלין הוא טוב ומבואר יותר טוב מאשר של בן שמש
... ואל תקרא מילה מילה קרא משפט משפט

berlinale

New member
yes, but the "problem" is

That the Muslims view themsleves as the "real" Israelites, while the Jews, Banu Israel, are punished for not following Islam (and other sins) by losing this right - see Surat Baqqara - the cow) Yes, there was an idiot (I think from YOSH college in Ariel) who published a "research" saying that all we have to do is show them that the land was promised to the Sons of Israel. The thing is, as he probably forgot from his first year, that in theology, their interpretation is that they are the real and reformed (from their sins) Banu Israel. We are just Dhamis. Sorry about the English - have no Hebrew keyboard, but really enjoy this forum - WTG Yifat

עלי

אני צריך לתפוס את דנה הוא כתב את המאמר אם יש לך קשרים טובים איתו הוא יפנה אותך בהתאם ...

ali1ali

New member
ניסים דנה ?

אתה צודק , את האמת אני יכול להגיע איתו ולקבל את המאמר.. תודה

למעלה