קוראסון ביס במילוי אגוזים וריבה

קוראסון ביס במילוי אגוזים וריבה

רמת קושי - 1 כמות - 16 יח' זמן הכנה – 30 דקות החומרים לבצק 200 גרם מרגרינה ללא מלח ½ 2 כוסות קמח רגיל 150 - 200 מ"ל שמנת חמוצה אופן הכנת הבצק לפורר את המרגרינה עם הקמח בשתי הידיים. להוסיף את השמנת לתערובת הקמח והמרגרינה. לערבב היטב וליצור בצק חלק. לעטוף בניילון ולהכניס למקרר למנוחה לילה שלם. לאחר מנוחה של הבצק , להוציא את הבצק לטמפרטורת החדר ולחלק את הבצק ל-4 חלקים. מכל ¼ שקיבלנו פותחים עלה עגול שאותו נחלק ל-4 משולשים. מחלקים את המלית ל-16. לשים בקצה הרחב מעט מהמלית ולהתחיל לגלגל עד לקבלת צורת קוראסון. החומרים למלית 2 כפות מים 2 כפות סוכר 4-5 טיפות לימון 100 גרם אגוזים קצוצים מעט מאוד אבקת קינמון כף ריבה 1 בסקויט פטי-בר מפורר /או כל בסקויט אחר אופן הכנת המלית להרתיח ולהסמיך את – המים, הסוכר והלימון. להוריד מהאש ולהוסיף אגוזים, קינמון, ריבה,בסקויט. לערבב הכל יחד היטב. לאפות בתנור מחומם בחום 170 מעלות עד להזהבה. כשהקוראסון מתקרר לפזר מעל אבקת סוכר.
 
למעלה