קוראסון ביס במילוי רחת לוקום

קוראסון ביס במילוי רחת לוקום

רמת קושי - 1 כמות - 16 יח' זמן הכנה – 30 דקות החומרים לבצק 200 גרם מרגרינה ללא מלח בטמפרטורת החדר ½ 2 כוסות קמח רגיל 1 חלבון ¼ כוס מים פושרים 1 כפית שטוחה שמרים יבשים אופן הכנת הבצק בקערה לערבב את הקמח עם השמרים והמים. להוסיף את המרגרינה והחלבון. לערבב היטב וליצור בצק חלק. לעטוף בניילון ולהכניס למקרר למנוחה לילה שלם. לאחר מנוחה של הבצק , להוציא את הבצק לטמפרטורת החדר ולחלק את הבצק ל-4 חלקים. מכל ¼ שקיבלנו פותחים עלה עגול שאותו נחלק ל-4 משולשים. מחלקים את המלית ל-16. לשים בקצה הרחב מרחת הלוקום שעיבדנו לצורת נחש ארוכה, ולהתחיל לגלגל עד לקבלת צורת קוראסון. החומרים למלית 300 גרם רחת לוקום כמה טיפות מי ורדים/מי זהר אופן הכנת המלית לערבב את רחת הלוקום עם טיפות מי הורדים. לחלק את רחת הלוקום ל-16 חתיכות. לגלגל כל חתיכה בשתי ידיים לצורת נחש ארוך. לאפות בתנור מחומם בחום 170 מעלות עד להזהבה. כשהקוראסון מתקרר לפזר מעל אבקת סוכר.
 
למעלה