קוראת ובוכה
קוראת ובוכה

gal33

New member
קוראת ובוכה ../images/Emo7.gif קוראת ובוכה ../images/Emo144.gif

אני קוראת עכשיו את הספר Weight loss surgery של מישל בוסטין, ומה אגיד לכם, זה רק גורם לי להיות גאה יותר בי בעצמי ובכל אחד מאיתנו אשר בחר לשים סוף לדרך בה חייו התנהלו עד לניתוח והחליט לעשות למען גופו ולמען בריאותו (הפיזית והנפשית). זה מסוג הדברים שאדם מתעלה מעל הרגעים הקטנים של היום יום, ומעל התבנית אליה ייעדה אותו החברה, מצליח לראות בפרספקטיבה מרוחקת, לקבל החלטה, ולבצע אותה, לשנות. אח, איזה אומץ צריך לשנות! כל הכבוד לנו!! הסופרת כל חייה היתה מהאנשים המאוד גדולים oversized, והיא מתארת את כל שסבלה בקצרה, אך במילים חדות, ברורות ושאינן מסתירות את האמת. עד שלמדה להיות אחות ולמדה על מחקרים גנטיים שחקרו השמנה, והצליחה סוף כל סוף לשבור את מעגל האשמה הנורא אליו החברה מכניסה כל שמן, וביררה על ניתוחי מעקף קיבה (היא מציינת שם 3 סוגים שונים), ובסופו של דבר עברה אחד, ושינתה את חייה. היא נותנת שם מידע על הסיבות לניתוח, הכנה לניתוח עצמו והחיים אחרי. מה שמצא חן בעיני, זה השילוב של הצד העובדתי עם הפן האישי. בשורה התחתונה, זה כיף לראות איך התקדמנו עד הלום, מאז תחילת התהליך. איך הצלחנו לשנות הרגלים ותכתיבים של שנים, לשבור מעגלי קסמים, לנפץ טאבו-ים. לחיי השינויים שבדרך
בהצלחה לכולנו, לבריאות! גל

רונה 29

New member
בוקר טוב גל וכולם.....

שאלה לי אליכם , כולם יחד וכל אחד לחוד..... איך זה שאף אחד מביניכם, אלה שעברו יותר מניתוח אחד...... לא חשב על הוצאת ספר או לפחות מדריך למנותח קיצור/הגבלת קיבה? יש לכם כ"כ הרבה ניסיון בתחום ואפשר לעזור לכ"כ הרבה אנשים אחרים שנמצאים במצב דומה . גל - גם אני אוהבת את הספרים האלו , שממש גורמים לי להזדהות עד כדי מחשבה שאולי בעצם מישהו מספר עליי....!!! יפה שהמחברת כתבה "במילים חדות שאינן מסתירות את האמת" והכי חשוב זה "השילוב בעובדתי עם הפן האישי". תודה על ההמלצה , אני רצה לקנותתתתתתתתתתתתתת.ד"א.. איפה אפשר להשיג ?!?) שבת שלום והרבה שמש ואור לכולנו.

רוייקו

New member
הספר קיים ב "אמזון".. דבר שני..

לא כל כך פשוט לכתוב ספר ולא כל כך פשוט לשווק ספר. גם לפורום אין כזו חשיפה כפי שמצופה ממנה.

gal33

New member
רונה, דוקא כן חשבתי, ואני יודעת על

עוד כמה שחשבו. אני אישית, עוד ממש בהתחלת הדרך, למרות שלושת הניתוחים שכבר עברתי. אני מרגישה שאני נדרשת להשקיע היום הרבה אנרגיה בתהליך עצמו, בשינוי הרגלים, בהוצאה החוצה של כל מיני דברים שאני סוחבת איתי כל השנים, בניקוי האורוות, בסיום דברים ובהתחלות חדשות, בגיבוש זהות עצמית חדשה, בהבניה חדשה של אמונות לגבי עצמי ולגבי העולם, בפירוק הגנות מימים ימימה וברכישת חדשות, מעין גיל התבגרות שני, כך שאין לי את האנרגיה הנפשית הנדרשת לכך היום, אך בעתיד, בשמחה, אני ממש רוצה להפיץ את הבשורה, את האפשרות הממשית לשים קץ לסבל וליגון. הספר הוא מארה"ב, www.amazon.com אכן נראה לי הכתובת המתאימה, אני גם רצה לשם, להזמין עוד כמה ספרים בנידון. גל

רוייקו

New member
גלי יקרה, אוכל להשאיל את הספר ?

אמנם ישברו לי כל השיניים, אחת אחת, עד תום הקריאה, אבל מסקרן אותי נורא. איך השגת את הספר ? אנ יודע שהספר פורסם לפני שנה שנה פלוס. זה אותו ספר ?

gal33

New member
רוייקו, אין לי מושג

לאיזה ספר אתה מתכוון, זה ספר שיצא בשנת 2000. לצערי, איני יכולה להשאיל לך אותו, כיון שאינו שלי וקיבלתי אותו לקריאה לתקופה מוגבלת. נראה לי שבטח יש עוד מלא ספרים כאלה בארה"ב. אעשה עוד מעט חיפושון קצר באמזון, ונראה מה אעלה בחכתי, או שנתלבש על מישהו שנוסע בקרוב לארה"ב ונבקש ממנו שיביא. גל

gal33

New member
הייתי עכשיו באמזון ומצאתי עוד 2-3

שעושים רושם ממש טוב. נראה לי שאערוך סקר קטנטן לבדוק אם מישהו נוסע בקרוב לארה"ב, ואם לא אשלח את כרטיס האשראי על פני המים... איזה שיט, אחותי רק חזרה משם חודש שעבר, וכלל לא עלה בדעתי. גל

למעלה