קוראת חדשה ורעבה של משחקי הרעב

DontEvenBlink

New member
קוראת חדשה ורעבה של משחקי הרעב

מאז שהפורום שלי (איך פגשתי את אמא) נשלט על ידי גייל ופיטה וחברי פורום משחקי הרעב למיניהם (בינם המנהלת בכבודה ובעצמה! וואוהו!!) החלטתי להתחיל לקרוא את הספר הזה סופסוף. חיפשתי המון בחנויות ספרים אבל לא מצאתיבכלל באנגלית, חברים שיש להם את הספר כל הזמן משאילים אותו והוא אף פעם לא אצלם, וגם העותק בספריה כל הזמן מושאל. והצורך לקרוא את הספר הזה רק גדל וגדל.
בכל מקרה אחרי שהיום הייתי בשתי חנויות שבשתיהן לא מצאתי את הספר, אבא שלי הציע לי להוריד את הספר לקינדל. ואני יכולה להתגאות בעובדה שסופסוף התחלתי לקרוא!!! (עד שכמעט נכנעתי לקרוא את הספר בעברית...)
אז מה אני חושבת בינתיים? הסיפור ממש ממש מעניין וגם מקורי, ואני לא מצליחה להפסיק לקרוא (אפילו בשביל ללכת לשירותים.)
אבל- הביצוע פחות טוב מהרעיון. הכתיבה ממש גרועה ולפעמים גם קיטשית ואוונאבי עמוקה, עד שבאלי לי לדפוק את הראש בקיר. וחוץ מזה שזה ממש לא הגיוני שבתחילת הספר הם עלו על הרכבת, וקטניס אכלה המון, וגם סיפרה שילדים מורעבים מהשנה שעברה אכלו מלא. זה לא הגיוני כי כולם חוץ מפיטה היו אמורים למות על המקום.
הגעתי לחלק הזה כי הרגשתי צורך לחלוק את הכעס על הפרט הקטן הזה.
בכל מקרה אני חוזרת לקרוא.
אה ונוריקו- התשובה היא גייל.

N o R i K o

New member
שקד!

איך יצא שאת עדיין לא יודעת שקוראים לי נוי?

ברוכה הבאה DDD:

שני דברים-
אני ממש חולקת על הכתיבה, אם יש משהו שיאמר לזכות קולינס זה שהכתיבה שלה מעולה. אני שונאת גוף ראשון ועוד יותר שונאת גוף ראשון הווה, אבל היא סחפה אותי. אף פעם לא הרגשתי שזה "וואנאבי", באמת הרגשתי שזה מה שקטניס עוברת. אבל פה זה עניין של טעם, איי גס

ולגבי הילדים המורעבים - קודם כל, תזכרי שגם קטניס וגם פיטה אוכלים באופן יחסית סדיר. הם אוכלים מעט, אבל באופן סדיר. אני יודעת שההשוואה המתבקשת היא השואה ומי לא שמע על כל האנשים ששרדו אותה אבל ברגע שהיה להם משהו לאכול אז הקיבה שלהם התפוצצה ודווקא אז הם מתו... אבל כאן בכל זאת מדובר במצב טוב יותר

חוץ מזה, קטניס שומעת מאפי טרינקט שהילדים משנה שעברה אכלו בצורה מאוד מאוד גסה, וחושבת לעצמה שהם היו ילדי תפר מורעבים. היא לא באמת יכולה לדעת כמה הם אכלו, וגם אם הם אכלו הרבה עד בעיות בקיבה אני בטוחה שהקפיטול מצא דרך לרפא אותם לפני הכניסה למשחקים. הרבה יותר חשוב שהם ימותו בזירה עצמה.

ואני לא חושבת שהחלטה חד משמעית לגבי גייל או פיטה אפשר להחליט עד הספר השני, אבל... היי פייב! ברוכה הבאה למאגניביות של טים גייל

Billy Shirs

New member
התשובה היא גייל *בינתיים*.

גם אני כשקראתי את הספר בפעם הראשונה הייתי ממש בעד גייל. ואז מתחילים לספר על פיטה

חוץ מזה, לא נראה לי שהם באמת היו מתים מעודף אכילה, גם אם הם מורעבים. כי עדיין, הם בטח עצרו את עצמם כשהם התחילו לשבוע ולהיות על סף "פיצוץ" אמיתי

גם אני חדשה פה

ומההתחלה הייתי בעד פיטה, עד הספר השלישי לא הרגשתי את גייל בכלל, מבחינתי אין תחרות.

למעלה