קוראת פה על התלשקל ואין לי מושג

קוראת פה על התלשקל ואין לי מושג

על מה אתם מדברים. מה זה? איפה מקבלים את זה? מה עושים עם זה? ובכלל - כל פרוצדורת ההרשמה, תעשו טובה ותפשטו אותה למישהי שבאה מאוניברסיטה אחרת (ומתואר שנגמר בעשור ובמאה אחרת
) - מאיפה מתחילים ואיך ממשיכים? תודות.

amitco

New member
זה הולך ככה

אחרי ששילמת את התשלום הראשון את מגיעה לאוניברסיטה ביום ההרשמה שנקבע לך עם הקבלה (אל תתלשי את החלק עם השם שלך כדי שיוכלו לזהות שזה שלך, כבר היו עם זה בעיות פעם). אח"כ את מגיעה לבניין המנהלה, יש שם סטודנטיות שמחלקות את התלשקל לפי אותיות שמות המשפחה.התלשקל זה דף שבו רושמים לך את כל הקורסים שאת לוקחת. אח"כ את צריכה ללכת להרשם במחלקות- ראשי, משני, אנגלית (אם צריך) ויהדות בבניין 507. אח"כ את הולכת עם התלשקל ומזינים את הקורסים במחשב, בבניין 216. שיהיה בהצלחה!!!

תודה, ועוד שאלת תם

קורסים ביהדות - איך, איזה, מאיפה מתחילים? איפה יש מידע על הקורסים האלה ומה כדאי לקחת. אני מבולבלת לחלוטין

amitco

New member
נראה לי...

אז עד כמה שאני יודעת את מחוייבת בקורס יהדות אחד. ההרשמה בבניין 507.

ואיפה מוצאים מידע ברשת על הקורסים?

הורדתי את ידיעון הפקולטה, אבל לא מצאתי שום פרטים(למעט הדרישה, אגב - שני קורסים) על הקורסים ביהדות.

tulie

New member
באתר מערכת השעות

אפשר למצוא מידע על כל הקורסים ואפשר לחפש על פי שעה ותחום

tulie

New member
תנסי להעזר

במנוע החיפוש של הפורום. היו בעבר מספר דיונים על מרצים ביהדות בהצלחה

לא נראה לי

סטודנטית לתואר שני, שהתואר הראשון נעשה באוניברסיטה אחרת - צריך לעשות שני קורסי יהדות.

g i g o

New member
ממליץ בחום על ד"ר נחשון ועל אביעוז

בתנ"ך - שני מרצים מעולים, אוהבים ללמד (לפחות נחשון), מובנים, ענייניים, אביעוז לא קורה שמות. נחשון נותן בחינות קלות יחסית ואביעוז גם נותן שאלות הכנה.

למעלה