קוראת תיגר אל ה-

s h i r k u s h

New member
קוראת תיגר אל ה- ../images/Emo150.gif

אנחנו הולכות לספרית, להסתפר
, לעשות פן ולהתייפיף לכבודכם, אנחנו עושות שעווה ומורידות שערות וכל חודש צריכות לעשות גבות ושפם ואלוהים יודע שזה כואאאאאאאב
ומה אתם עושים למעננו
ואני מתכוונת למשהו מכאיב
אני רוצה לראות בחור שיעמוד בגבורה כשיורידו לו שערות עם שעווה

Piren

New member
עם כל הכבוד

אני מוכן שתוותרי על כל הדברים האלו בשבילי.. באמת תעשי זאת? אני בספק את עושה את זה בשביל עצמך, קחי אחריות על עצמך. אגב, מישהי שאני מכיר היתה פשוט אומרת לך "יופי שלא החזרת את כל תנועת הפמיניזם 40 שנה אחורה" ...

Lancelot99

New member
מילים כדורבנות

אין שום ספק שאחוז גדול מהמניעים לעשות את טיפולי היופי האלה נובעים קודם כל מהרצון האישי להיראות טוב ולהרגיש טוב עם עצמך, וגם מהרצון להתבלט לעומת שאר הבנות, ולחיוב כמובן
אם תשפטי את עצמך באמת, את תגלי לבד שאחת הסיבות העיקריות לכל מה שפירטת עליו זה החוסר רצון להיראות "מוזנחת" לעומת החברות שלך או בנות אחרות. סוג של אגו-טריפ וד"א, יש לא מעט בנים שחיינים שגם מורידים שערות עם שעווה ולא מתלוננים. הם אפילו עושים את זה מרצונם החופשי ובלי שיכריחו אותם כמובן.

אביבaviv

New member
תראי

אני בתור בת יכולה להגיד לך שאני לא מכירה בן אחד שיכול לעמוד בשעווה, ואני מכירה בנים שתלשו להם שערה מהרגל והתחילו כמעט לבכות . אז נכון - אין להם מושג כמה כואב לנו, אבל אנחנו לא עושות את זה בשבילהם... כאילו, לפחות אני לא הדבר היחידי שאפשר להאשים אותו זה החברה - שמקבעת אותנו בנורמות שאנחנו חייבות לעשות את זה, אבל היי - אם זה כ"כ מפריע לך אפשר ללכת נגד הזרם - תביעי עמדה ואל תורידי שערות מהרגליים בהצלחה

king kazabubu

New member
חשבתן פעם...

שהכמות שיער שיש לכן בכל הגוף לא קרובה אפילו למה שלגבר יש על הרגליים? ניסיתם לחשוב מה ההבדל בין הכמות שיער שיש לגבר בגוף לכמות שיש לאישה? הצפיפות? וחשבתן על זה שלבנות ובנים יש סף כאב שונה לחלוטין? כלומר מה שכואב לבנות יותר כואב לבנים? רוצות דוגמא.... לידה... הכאב שאישה חווה בלידה טבעית אמור להיות עצום ובכל זאת, אישה לא אמורה למות בלידה... לעומת זאת גבר שיעמידו בכזה כאב סביר להניח יאבד את דעתו... זה לא בגלל שאנחנו לא מסוגלים לסבול כאב.. זה כי יש הבדל פיזי בין בנים לבנות... אני אגיד לך את האמת... לא מעניין אותנו כמה כואב לכן... אם אתן מכאיבות לעצמכן מרצונן החופשי... כדי להרגיש יותר טוב... תהנו....

אביבaviv

New member
קזבובו יקר

אז איך זה שאתם נחשבים "המין החזק"? יותר גרוע - איך זה שלא נתנו לבנות כלל להיות קרביות בצבא, וגם עכשיו זה מאוד קשה, בטענה ז"הן לא יכולות לעמוד בכאב של עינויים"? אז מותק, אל תשפוט אותנו, אל תנסה להביא לנו הסברים מדעיים כאלה או אחרים - פשוט תעריך, תכיר תודה, ואם אתה גם רוצה להשתחוות ולסגוד לנו - מותר לך

s h i r k u s h

New member
לכל המגיבים...

סורי על ההודעה, פשוט רציתי להעלות נושא לדיון והעליתי את זה בצורה קצת לא נכונה... לא משנה, עוד דבר שלא הולך לי איתו במיוחד

על האש

New member
בתור אחד שעשה שעווה

במקומותש שאפילו לא הייתן חושבות עליהם. אל תמהרו להכתיר את עצמכן למלכות הכאב. ודרך אגב זה כואב,אבל לא כמו שאתן עושות מזה.

MAX D

New member
זה שאנחנו קיימים

ומתוך רצון להיות איתכן אנחנו "עפר ואפר לרגליכן" לא מספיק?

למעלה