שלום לך מקשיב
תקשורת מקרבת היא דרך של מודעות שדורשת סבלנות רבה ואורך רוח כדי ללמוד אותה ולדבר / ללכת לפיה. אני מוצאת הרבה יופי בתהליך מסוג זה שמחלחל לו לאיטו - אלו סוג השינויים שאני באופן אישי מאוד אוהבת, כי הם בדר"כ משפיעים לטווח הארוך. כך גם דרך ההתנהלות של הפורום. הפורום הזה שלנו הוא בן שבועיים. כשהוא נפתח היתה לי הרגשה שהוא רץ מהר מדי, שאנשים צמאים לתשובות שיעזרו להם לפתור באופן מיידי עניינים שקשורים בתקשורת - אבל התשובות שיש לנו ולתקשורת מקרבת להציע הן לא תשובות אינסטנט אלא הן הרבה יותר עמוקות ותהליכיות. וכך אני רואה את התנהלות הפורום בעתיד - כפי שכתבתי באחת ההודעות שלי, אנחנו כאן כדי להישאר לטווח ארוך. וקהילה אמיתית כמו שאתה מדבר עליה, נוצרת לאט לאט. אני משוכנעת שזה יקרה גם כאן, בקצב שלו. הפורום, בראייה שלי, (הזה ואחרים) הוא מרחב, חלל שמאפשר לאנשים ממקומות שונים מפגשים מסוגים שונים - וגם מספק תכנים רלוונטים לנושא המדובר בו. לכן בראייה שלי הפורום אינו גווע וגם לא יכול לגווע כל עוד התכנים בו הם אותנטיים ומאפשרים מפגש עם תקשורת מקרבת. מקוה שנתתי לך את זווית ההסתכלות שלי על הדברים, ואשמח לשמוע את דעתך...