קורא סמוי..חדש

קורא סמוי..חדש

וקוראים לו יונתן..שזהו אני.. בן 14 ושלושתרבע..ירושלמי.. די קורא סמוי..כתבתי כמה פעמים גם בשם הנוכחי וגם בשם skirt9... וזהו..כמובן אוהב היהודים ואפילו הייתי ב3 הופעות שלהם.. זהו..יומטוב..

ella42

New member
ייאי אני לא היחידה הקטנה פה....

גם אני דיי חדשה, ברוך הבא!

חחח

צודקת..טוב..הרבה אנשים בעולם מכירים אותי..בתכמה ומאיפה את?..ואיכ קוראים לך אם כבר חח

ella42

New member
מה איזה...

הלוואי ..כולם פה אחרי צבא אני לא מרגישה בנוך! (עד עכשיו) גם אני ירושלמית (מעלה אדומים זה נרקא?) בת 15

ella42

New member
אהה וקוראים לי תמר

הכינוי שלי לא נכון, ולא שניתי אותו \:

ילדה תלמדי לשרשר

וחוצמזה ההודעה של מאיפה בת כמה היה אליי..חחח אז תבדקי איפשהו את אומנות השרשור ותביני

היי תמר :)

ברוכה הבאה. אני רן בן 21 מכפר אדומים(כן כן ממש מתחת לבית שלך) איפה את לומדת? (אני מקווה בשבילך שלא דקל וילנאי,ואם כן אף פעם לא מאוחר לעבור) אגב יש לי ידידה טובה בת 15.5 ממעלה אדומים שחולה על היהודים והולכת איתי כמעט לכל ההופעות שלהם(שיר שמה) בהצלחה כאן

יו כמה ירושלמים ../images/Emo13.gif

ברוך הבא יונתן! האמת שאתה ממש מוכר לי בטוח ראיתי אותך באיזה הופעה במעבדה או בצוללת :) (אינפקציה אולי?) בכל מקרה אני רן בן 21 מכפר אדומים. איפה אתה לומד אגב? שיהיה בהצלחה פה

MarkDeen

New member
מאיפה נפלו כל הירושלמים פתאום..

היי אני מרק, בן 17 מירושלים.

חח..

דווקא בירושלים לא הייתי בהופעות..במועדונים כאילו.. הייתי בכל פסטיבל אפשרי פחות או יותר אבל..חח ותודה =].. עד היום למדתי בהימלפרב אבל שנה הבאה בליד-ה.. מה בוגר?

למעלה