קורא שקט שמעז לכתוב...

22נועם

New member
קורא שקט שמעז לכתוב...

שלום לכולם, אני קורא את הפורום זמן מה ומעז לכתוב בפעם הראשונה. האמת שאני לא ממש בטוח למה אני כותב, זה לא כאילו ואני חושב שאני אמצא כאן פיתרון או תשובה (לא שאני יודע מה השאלה...), אבל אולי לשמוע ממישהו אחר את דעתו יכול להקל במעט. אז, אני מאוד מרוצה מהחיים שלי - בחור צעיר, משכיל, נראה טוב, בעל תחומי עניין ותחביבים, חברים, עבודה טובה... אני בחור מאוד משפחתי - מחפש להתיישב ומאמין שהקמת משפחה (בת זוג וילדים) זה ההגשמה האמיתית של החיים. אבל, אני לא נמשך לנשים (או לגברים, או למישהו / משהו אחר) - אני לא מבין למה בשביל להנות ממין אני צריך עוד אדם אחר, ובכלל, אני מרגיש די שלם בתחום הזה לבדי. אך מכיון שאני מחפש בת זוג להיות לצידה ושתהיה שם לצידי - להתעניין בה ושתתעניין בי בכל יתר התחומים, לחלוק את חיי עם מישהי שאני באמת אוהב (ואני לא רואה שום קשר בין כל אלה לבין מין) ובהמשך גם להקים בית. אני עושה כל מאמץ ואני פוגש ומתאהב, אך בעצם משקר לה וגרוע מזה לעצמי ואז עוד פעם נפרדים והכל חוזר בשנית. יש לי רגשות אשם - אני מרגיש שאני משקר לכולם (אף אחד לא יודע), אני מרגיש שמשהו אצלי לא בסדר. אבל בעיקר אני מרגיש בודד, בודד כי אני לא מספר את זה לאף אחד (זה הסוד ה"נוראי" שלי) ובודד כי אני מרגיש שאני צריך לוותר על השאיפות הכי חשובות שיש לי בחיים (ע"ע משפחה) בגלל שאני... ואולי אני פשוט אגואיסט, ואולי אני פשוט לא משתדל מספיק, ואולי אני צריך להתגבר על עצמי ולהיות נורמאלי... חיפשתי תשובות ולא מצאתי, חיפשתי אתר היכרויות לנשים שחשות כמוני ולא מצאתי, חיפשתי הבנה - לא ממש העזתי לחפש - בטוח שעדיין לא מצאתי. מתנצל על האורך, תודה על הסבלנות.

p019

New member
ברוך הבא ../images/Emo135.gif

אם הבנתי אותך נכון, אז נראה לי שהגעת למקום הנכון. יש כאן רבים שרוצים בדיוק את מה שאתה רוצה. מערכת יחסים א-מינית. לא כל אדם א-מיני מעונין במערכת יחסים, כמו שלא כל אדם מיני מעוניין בזאת. אבל לא חסרים כאלו שכן. גם אני עברתי תקופות של דיקאון מהנושא של למצוא בן זוג. אם כי לרוב אני משתדלת לא לחשוב על זה ולקוות שדברים יקרו מעצמם (אם כי אין לי תקווה גדולה). אני לא חושבת שיש לך סיבה לחשוב שמשהו לא בסדר בעצמך, או שיש לך משהו להסתיר. כמובן שאתה לא אגואיסט. יש כאן עוד אנשים בפורום שלא סיפרו לאנשים סביבם איך הם מרגישים. ואם אתה מעדיף כך זה בסדר. אבל אני מצאתי שארבה יותר קל לי כאשר המשפחה שלי והחברים הקרובים שלי יודעים שאני א-מינית וטוב לי עם זה. כן, יש כאלו שמציקים מדי פעם ולא מסוגלים להבין, אבל באופן כללי המצב יותר טוב מאשר לפני שדיברתי איתם על הנושא. להיות חסר משיכה מינית אינו סותר רצון במשפחה. וכן הנושא גורם לבעיות עם בני זוג מיניים. יש בפורום לוח הקרויות אם אתה מעוניין. ואולי גם תהנה להישאר ולשוכך איתנו על דברים שמציקים לך או על כל דבר. תמיד טוב לדעת שאתה לא לבד.

ברוך הכותב../images/Emo135.gif

יכול להיות שאתה א-מיני, כמו שאתה יודע, רק אתה יכול לקבוע בודאות. אין סיבה שתכעס על עצמך, כמו שאתה מספר. אגואיסט אתה בטוח לא, כי זכותך המלאה לא לרצות דברים שאתה לא אוהב. כמו נערה שהולכת ברחוב בלילה ובאים אליה שיכורים חרמנים, היא נדחית ומתרחקת, אבל היא לא אגואיסטית. היא לא רוצה, ומותר לה. הסביבה שלנו עדיין לא הכירה אנשים כמוך, כמו רונית p019, כמוני, כמו כולנו פה, והם מגיבים רע למה שזר להם. התגובה הרעה גורמת לנו להסתתר, ונוצר מעגל קסמים. מה אתה רוצה? תיארת פה בפרטי פרטים מה אתה רוצה. אין סיבה שתוליך את עצמך לאיבוד סתם, עם סודות אפלים, עם חששות שאתה צריך לשנות את עצמך, כשאתה בעצם יודע מה אתה מחפש. יש בעולם א-מיניים, פשוט צריך לחפש טוב
אתה יכול גם לכתוב מודעה בלוח ההיכרויות של הפורום.

לנועם

מה שאתה מתאר, זה בערך מה שהרבה אנשים מרגישים פה, זאת "הבעיה" שלנו, אומנם אתה יודע שאתה רוצה להקים בית ומשפחה ומאידך יש פה אנשים שהם "פרפרים" כמו בכל אוכלוסייה בריאה, אין לך מה לחשוש שמא "הסוד" שלך יתגלה, כי אין לך במה להתבייש ומצד שני גם אני מבינה אותך לגמרי כי גם לא מסוגלת לספר למשפחתי או לחבריי, ובכל אופן, הגעת לבית חם ומשפחה אוהבת, וכאן אנחנו מקבלים את כולם ממני ליבי (בת הזקונים
)

22נועם

New member
תודה

תודה לכל המגיבים שמחזקים ובעיקר מבינים. אני מרגיש ש"הסוד" צריך, לפחות בשלב זה, להישאר בגדר סוד, אני יכול לציין שהבודדים (או יותר נכון הבודדות...) שיצא לי לספר להן על הנושא לא הביעו יותר מדי הבנה, דבר שיצר בעיקר חוסר מוכנות שלי לספר על הנושא לאנשים נוספים. ניסיתי לכתוב מודעה בלוח היכרות של הפורום - אני יכול רק לקוות שמישהי מתאימה ומעוניינת תגיב, אבל מה שבטוח זה שלפתע נראה לי כאילו ויש אפשרויות נוספות והמצב לא כל כך אבוד. תודה לכם ושנה טובה, נועם

נקודת התחלה

שמע נועם, אתה יכול להתנחם בעובדה שלך יש נקודת התחלה מאיפה שהוא, שאתה יודע מה שאתה רוצה, אולי כי אתה מבוגר במי יודע כמה שנים, ויש לך איזה אידיליה מסוימת אליה אתה שואף להגיע, ובכל מקרה, חג שמח... ושנה טובה ומתוקה... ליבי

למעלה