קורבן ההומיאפאתיה
G GinGi המקורי New member 29/5/06 #3 זה לא בדיוק רשלנות הם הלכו לרופא אחר...או הומאפט או מה שלא יהיה. 50% מהחולים לא לוקחים את התרופות שהם אמורים לקחת. למה שזה יהיה שונה?
זה לא בדיוק רשלנות הם הלכו לרופא אחר...או הומאפט או מה שלא יהיה. 50% מהחולים לא לוקחים את התרופות שהם אמורים לקחת. למה שזה יהיה שונה?
M medic20 New member 30/5/06 #5 קורבן הבורות, יהיה יותר נכון לומר שום הומאופט שהיה רואה שהתרופות שלו לא עוזרות לא היה ממשך לדבוק בהן ופונה לאלטרנטיבה הרגילה. ההורים שם אלה שחטאו פה במחדל של בורות ורשלנות
קורבן הבורות, יהיה יותר נכון לומר שום הומאופט שהיה רואה שהתרופות שלו לא עוזרות לא היה ממשך לדבוק בהן ופונה לאלטרנטיבה הרגילה. ההורים שם אלה שחטאו פה במחדל של בורות ורשלנות
L lernery New member 30/5/06 #6 אני הבנתי שזה קרה מהר יחסית תוך שבוע. איך אפשר להבדיל תוך שבוע בין זיהום רגיל לבין כזה יותר רציני שאסור לתת לתינוק להתמודד איתו לבד בלי אנטיביוטיקה? אי אפשר, ולכן כל פעם שהורים הולכים להומיאופאת במקום לרופא הרי שהם משחקים ברולטה עם החיים של הילד ..
אני הבנתי שזה קרה מהר יחסית תוך שבוע. איך אפשר להבדיל תוך שבוע בין זיהום רגיל לבין כזה יותר רציני שאסור לתת לתינוק להתמודד איתו לבד בלי אנטיביוטיקה? אי אפשר, ולכן כל פעם שהורים הולכים להומיאופאת במקום לרופא הרי שהם משחקים ברולטה עם החיים של הילד ..
M medic20 New member 31/5/06 #7 מה להומיאופתיה ולמגזר החרדי? לא הייתי מתאר לעצמי שזה כזה שוס שם. משום מה לא מתקשר לי בראש, חרדי שמאמין בטבעונות, רפואה הוליסטית וכיו"ב. או שיש לזה מקביל יהודי כשר?
מה להומיאופתיה ולמגזר החרדי? לא הייתי מתאר לעצמי שזה כזה שוס שם. משום מה לא מתקשר לי בראש, חרדי שמאמין בטבעונות, רפואה הוליסטית וכיו"ב. או שיש לזה מקביל יהודי כשר?