קורבן השבוע - זהבה גלאון

siv30

New member
קורבן השבוע - זהבה גלאון

אחרי שגבריאלי ביקשה, כמעט בבכי, שיניחו למשפחתה ולעסקי ההימורים שלהם (כן או לא), עברנו לחברת הכנסת הבאה, זהבה גלאון שנחשדה בקבלת דבר במרמה בעת שניהלה את מרכז השלום. כמובן, היא הכחישה וטענה שהתלונה הוגשה כנקמה על כך שהגישה תלונה על קודמה בתפקיד ושהתלונה נועדה לנגח אותה "כחושפת שחיתויות". רובינשטיין, שהפך לקטר בשיא המרץ לאחרונה (לפני הפרישה) החליט לסגור את תיק החקירה. אני מתלבטת קשות, להאמין לה?

siv30

New member
אין לכן דעה?

ד"א אותו רובינשטיין החליט לסגור את התיק במקרה של העמותות ולא להעמיד לדין את ברק עובדה שעוד יותר מציבה סימני שלאה על אמות המידה והמוסר שלפיהם נשפטים אנשים במערכת הפוליטית.

שש שבע

New member
לא ממש מענין

מה לעשות, כרגע אי אפילו לא זוכרת איך היא נראית. שיבדקו ויחקרו, אם היא בסדר חפותה תוכח ואם לא, אז לא!

siv30

New member
זה העניין בדיוק

ההחלטה אם לסגור את התיק נתונה בידיו של אדם אחד שהוא היועץ המשפטי. לפי כמה מההחלטות האחרונות שהוא עשה לא היתי סומכת עליו בעניים עצומות שאין שם שום דבר.

שש שבע

New member
כמו הרבה החלטות אחרות, של תיקים

אחרים מסיבות של רייטניג "חוסר עינין ציבורי" קוראים לזה. יעני אם שלי יחימוביץ ושו"ת לא ידברו על זה שבועיים שלמים ברדיו, זה לא שווה את המאמץ.

יונית א

New member
בלי קשר לאמונה

החלטתו של רובינשטין לסגור את התיק כנראה שנובעת מהיעדר ראיות מספיק מוצקות כדי להביא לדיון משפטי. קשה לי להניח שרובינשטיין בסוף ימיו הפך להיות מתומכיה של ח"כ גלאון או מרכז השלום.

siv30

New member
הטיפול בחושפי שחיתויות

למעשה ידוע כי לעיתים יש היפוך תפקידים בין חושף השחיתות לחשוד האמיתי בזמן שהאחרון מנסה לגלגל את האשמה לאדם אחר. השאלה מתי נעשה שימוש ציני במעמד חושף השחיתות כהגנה מול אישומים אמיתיים ועד כמה השימוש הזה ישחק במשך הזמן.

שש שבע

New member
ו...אם אין מספיק תיקים תופרים כמה

לאנשים חשובים שלא מבינים מאיפה התיק הזה נפל עליהם, ומואסים בחייהם עקב כך, עיין ערך "עופר" "לוינסון" "אברהם גינדי" ועוד.

למעלה