קורדליה שולטתת 31.8-7.9

• פותח הנושא ef870
  • פורסם בתאריך

ef870

New member
קורדליה שולטתת 31.8-7.9

אנשיםםםםםם אייה נאפה זה מקום מדהים לא לחשוב פעמיים ולנסוע . ICE מועדון שחבל על הזמן הייתי בו 3 פעמים הקאסל נחמד יש ארבע קומות הייתי פעמיים פארק מים חובה ללכתתתתת ספינה של החמש שעות ממש כיף חוץ מעשר תירים כולם ישארלים.

Andrea18

New member
איה נאפה אני מתגעגעתתתתת

איה נאפה זה ה-מקום הייתי חוזרת לשם שוב מחרררר ! היו לנו אחלה חברה בקורדליה והמלון ממש מומלץ ! תנצלו כל דקה שאתם שם כי הזמן טס לו...

adammaman

New member
איך הדירה שמה?

אני עכשיו הולך לקורדילה ב15.9 ורציתי לדעת איך שמה? כל כמה זמן מחליפים מצעים..נייר טואל..וכל החרא הזה.?

Andrea18

New member
קורדליה

הייתי בקורדליה עם 3 חברים וממש הופתענו לטובה מהחדרים, הם היו מאובזרים, נקיים ונייר טואלט ומצעים החליפו לנו כל 3 ימים.

HaDaSi 18

New member
איה נאפה- חלוםםם

אני מצטרפת למה שאנשים רשמו פה ואומרת שוב- אל תפספסו את איה נאפה !!! עיר מטורפתתת, הייתי חוזרת הרגע אם הייתי יכולה... תנצלו את הזמן שיש לכם לפני הגיוס, תסעו ותיהנו שם (מסיבות קצף באייס הכי שוות !) לגבי הקורדליה - קיבלנו הרבה יותר ממה שציפינו- יש בריכה שמנקים כל יום, חדרים מאובזרים (רק להיזהר לא לשבור כלים כי מקבלים על זה קנס גבוה...) ואחלה אנשים (בעיקר ישראלים). גם המיקום די טוב. מי שהולך להיות שם- יאהב את זה על בטוח.

ef870

New member
קורדליה בית דירות שווה !!!!!!!!!!!

ממש כיף שם אבל מה שהכי חשוב זה החברה שיהיו איתך במלון אם הם יהיו סבבה תהנה כי המלון הוא ממש סבבה, מהמלון אין לך מה לדאוג בכללללללל. אני ממש נהנתי שםםםםם וגם ה3 שהלכתי איתםםםםם. קרוב לסקוור ולמועדונים, ויש גם חוף ים אם הולכים בסביבות 15 דקות.

Andrea18

New member
איזה כיף לך שאתה נוסע...

אתה הולך כל כך להנות שם תכלס אני מקנאת בך בטירוףףף....

adammaman

New member
את מוזמנת לבוא איתי מאמי...

תאמיני לי שאת לא תתחרטי אנימבטיח לך... :)

Andrea18

New member
ברור שלא...

חזרתי משם לפני שבוע והמקום מדהים ;) אגב, כמה שילמת על הדיל ?

adammaman

New member
360$כולל העברות ומיסים והביטוח..!!

איך המלון ריבייר סייד..או איך שאומרים את זה?

Andrea18

New member
כמה אנשים אתם ?

אנחנו שילמנו ל-7 לילות בקורדליה, 4 חברה 315 דולר כולל מיסים והעברות.. וזה עוד היה סוף אוגוסט.. נסענו ב-31

adammaman

New member
וואלה אנחנו5...

ובסוף בחרנו את מלון ריבייר סייד... אמרו לנו שהוא יותר טוב מקורדליה...והמחיר הוא אותו מחיר..כולל העברות ביטוח מיסים וכל שהשטיות האלה..

Andrea18

New member
הבנתי..

שיהיה לכם בכיף, תהנו ותנצלו את החופשה בנאפה טוב טוב !

למעלה