קורה לכם שאתם לא הוגנים

אבא גאה

New member
קורה לכם שאתם לא הוגנים

כלפי הילדים שלכם? היום למשל בבוקר אושר משך את הזמן כשאני נורא מיהרתי, החליט לשחק עם מטוס בעוד אני מנסה להלביש אותו ומתחנן אליו להתרכז, החליט לחפש את השרשרת שלו במקום לשים סנדלים, מתעלם ממני כשאני עומד בפתח וקורא ו ...ובכלל הוציא אותי מדעתי קצת באיזהו שלב, אחרי שאמרתי כמה פעמים "אושר, אני מבקש ממך להקשיב/להפסיק להתעלם וכו'..." אמרתי (צעקתי) בכעס :"זהו, התכוונתי לקחת אותך היום ללונה פארק אבל עכשיו איו לך סיכוי" ומיד הרגשתי חרבנה עם עצמי כי זהו שקר מוחלט, לא היתה לי שום כוונה לקחת אותו ללונה פארק היום והשתמשתי בקלף שבכלל לא היה קיים. הרגשתי חרא, אבל מה? אני אומר לילד ששיקרתי? התמדתי בשקרי הקטן וגם בעקשנות ולא הלכנו ללונה פארק. קורה לכם כאלו דברים? מה עושים כדי להימנע מזה? למה אני מרגיש רע כ"כ עם זה?

לא....

זה לא "קורה לי"... לצערי זה כנראה חלק ממני
יש משהו חסר-אונים מראש, בצורך לכפות על ילד כל מני דברים שלא בא לו לעשות... ולמרבה הצער, זה כנראה חלק אינטגרלי מההורות. מישהי שפגשנו על גדות הנחל אמרה לי משפט : "חינוך הוא במהותו לא דמוקראטי". אני עדיין הופכת בזה.

Freeda

New member
ראית פעם גור אריות

נוגס באוזן של האמא שלו, נוגס שוב, נוגס שוב, עד שהיא מורידה עליו כפה ? נדמה לך שיש לה רגשי אשמה ? לא אלא אם היא לביאה שגדלה בבית פולני. קח את הטבע החיוך חיבוקים יערה

../images/Emo6.gif

אחלה דוגמא. גזרתי ושמרתי... אם כי בעניין הכפות אני משתדלת להתאפק

אבא גאה

New member
דוגמא נהדרת

אבל מפחידה רצח.... ובכלל לטבע הזה הנהדר, שאנחנו מידי פעם שמחים לקחת ממנו דוגמא יש גם הרבה צדדים שאנו משתדלים בכל מחיר להימנע....כמו בע"ח שאוכלים את הגורים שלהם (אני לוקח ביסים קטנים ומשתדל שלא להשאיר סימן), דובי גריזלי שבגיל שנה מוציאים אותם ליער להתמודד עם החוץ ורק 50% מהם שורדים וכו'... אז...לקחת את הטבע בחיוך
אבל בעירבון מוגבל

Freeda

New member
אפשר אחרת

היית מעדיף אמא לביאה מדברת, שמסבירה לגור שלה במבטא פולני ועם דמעות שהוא שובר לה את הלב והורג אותה מצער ? ואח"כ רצה לחפש את הפסיכולוג המחוזי כי הגור הפסיק לאכול, ובטח בכוונה ? טוב, עדיף כפות מילוליות, אבל בלי רגשי אשמה, ושני חיבוקים על כל כאפה, שיזכרו שהאהבה מנצחת
יערה אגב כאשר אני הייתי ממהרת והם מרחו את הזמן, הייתי מלבישה אותם בצ'יק וצ'ק ומסבירה שחזרנו להיות קטנים. ומנשקת בפופיק ליתר תוקף !
יערה

ניראות

New member
זה הכול בגלל המטוס

אם היה משחק עם בובה זה לא היה קורה
לשקר כדי להשיג משהו אף פעם לא היה. כן היו גלישות של שוחד קטן כמו: אם נלך לסנטר נקנה אבן חן וכו'... - לא תמיד אוהבת אבל זה קורה.

אבא גאה

New member
כשהוא משחק עם בובה

זה לוקח לו הרבה יותר זמן ....
שוחד קטן זה דןןקא לא נראה לי רע כ"כ, זה שיטת הגזר והאין גזר...השאלה רק על מה אנחנו מבטיחים שוחד. הרבה פעמים כשאני צריך ללכת לעשות משהו משעמם (כמו ללכת לרופא למשל) אני אומר לאושר שיבוא איתי לרופא וכיוון שזה בדיוק ליד ה"הכל ב-$" אז אפשר מיד אחרי הרופא ללכת לבחור צעצוע מתנה. זה נראה לי בלתי מזיק בעליל....

בטח שקורה

והרבה יותר ממה שהייתי רוצה. בעצם בכל פעם שיש התנגשות של רצונות אנחנו מנהלים ויכוח, לפעמים ממש ריב, ולעיתים, אם לא הצלחתי לשכנע בנועם, אני שולפת את קלף המחץ: "כי ככה אני אומרת". זה לא הוגן, אבל ככה זה כשאין אוטוריטה, ולי אכן אין. אני פשוט משתדלת שזה יקרה כמה שפחות. ואם הדברים לא ממש קריטיים, לוותר ולתת גם לו לשכנע (הוא עושה את זה מצוין ומתוגמל בהתאם). להמציא אבל שקר כדי להעניש, לשם לא הייתי הולכת. זו כבר רמאות, ולכן אתה גם מרגיש כל כך רע. בכלל, אם אתה יוצא מדעתך, תגיד לו את זה. ואם נדמה לך שהגזמת, אפשר בזמן הראוי להתנצל או להסביר. וכשהקשוח אומר לי 'לא!', אני פשוט ניגשת אליו (הרבה יותר יעיל מלהתרגז ולחזור על עצמי שוב ושוב מרחוק) ומתחילה לדגדג אותו, ואז הכעס עובר לשנינו, וכשניסיתי את זה על המתוקיק - זה עובד מצוין גם. וכפי שאתה רואה, בלתת עצות למישהו אחר אני ממש עשר... מנסיון, אי אפשר להימנע מליפול לבור מדי פעם בפעם. מה שחשוב הוא, לצאת, לנער את הבגדים, ולגלגל את הבור למקום אחר, רחוק ככל האפשר. אוהבת אותך מליון ועוד אחת

אבא גאה

New member
אם הקשוח היה אומר לי "לא"

אני חושב שהייתי מתעלף במקום. תגידי, יש לך קשרים עם מגלגלי בורות מקומיים?

להגיד לך "לא?"

בטח שיש לי קשרים (אני ראש הפדרציה העולמית וסגנית שניה בקונפדרציה האינטרגלאקטית), אבל אני ממליצה לך על ספרי (שמצורפת אליו קלטת וידאו ללא תוספת תשלום) 'גלגל זאת בעצמך', שמלמד כיצד ניתן להתגבר על כל בור בעשרים צעדים פשוטים. והערה קלה לאהובי: כדור הארץ שלנו הוא הגיהנום של הרבה אנשים על כדור הארץ. מליון נשיקים ועוד נשיקה

uri 0

New member
next time you look at the mirror

Look at your back. do you see any wings growing there? good, you're probably not an angel (angels don't have kids, thanks god) soo youre gonna make mistake, lots of them, but if you're generally ok with him -it's gonna be just fine.

למעלה