קורה לכם שאתם מהרהרים? "ויק"

קורה לכם שאתם מהרהרים? "ויק"

שמצד אחד הוא שוטר שעושה עבודה יעילה וטובה. נראה שבלעדיו לא יתסדרו בתחנה. מצד שני - סחר בסמים שזה רע מאד גם בגלל השחיתות וגם בגלל שזה כמו גלגל מסתובב. קורה לכם שאתם בדילמה לפעמים? ככה בניכם לבין עצמכם?

Bombardier1

New member
זוהי לדעתי בדיוק הנקודה בסידרה.

כל הקטע של הסידרה הזאת, לטעמי, זה הדילמה שבפניה נמצאים הצופים, מצד אחד הם חושבים "וואו, ויק הזה באמת שוטר טוב, תופס מלא פושעים, ועושה הרבה צדק..." ומצד שני "ויק הזה לא בסדר, גונב סמים, מפליל אנשים, פועל 'לא על-פי הספר'" וכו'... בוודאי שאני מהרהר על הדברים האלה... אני תמיד חושב שפשוט ההגדרה שלו למילה "להגן ולשרת" מעוותת קצת.

v e g a

New member
מבחינת ויק,נראה לי שהוא חושב

שהוא תופס המון פושעים "גדולים",שהצוות שלו מבצע פעולות נועזות ומסוכנות(שלא תמיד שוטרים אחרים רוצים לעשות)ושבכלל,הוא אחד התורמים הגדולים ביותר והחשובים ביותר למשטרה שם(בגלל זה הוא מעז לצאת בגלוי כל כך נגד אסוודה,כי הוא יודע שיש לו כוח במשטרה). המשכורת ששוטרים מקבלים היא לא גבוה,לכן,לפי דעתי,הוא מרשה לעצמו לדאוג למקור פרנסה נוסף,כי הוא מרגיש שהוא תורם הרבה יותר מהאחרים למשטרה אז מגיעה לו הכנסה גדולה יותר. מה גם,שבהמשך הסדרה רואים שויק צריך יותר ויותר כסף לכל מני דברים(אני לא אגיד מה כדי לא להרוס למי שלא ראה). ובאמת,הסדרה נסובה בעיקר על הדילמה שהזכרת. או כמו שהם אומרים- "הדרך לצדק מעוותת"...

אם הייתם באותה סיטואציה של ג'וליאן

הייתם מעזים לגלות? אני אומרת מעזים מפני שלדעתי צריך אומץ!! לצאת כנגד שוטר כמו ויק והמחיר שג'וליאן משלם הוא מחיר אישי.(אגב הייתי בטוחה שויק יפעל באלימות ולווא דווקא בסחיטה, מה שהוכיח כמספיק להפחיד את ג'וליאן) באופן אישי נראה לי שהייתי שותקת מתוך החשש לבטחוני. נ.ב. אני מקווה שלא ישעו אותו כמתוכנן. אגב, מישהו יודע אם בעונות המתקדמות השחקנים אותם שחקנים או שיש חילוף? תודה!

Bombardier1

New member
השחקנים המרכזיים נשארים :

ויק, שיין, ג'וליאן, דני, למונהד וכו'... ומתווספים שחקנים חדשים כמובן בעונות שיבואו אחרי..

Miss Thang

New member
יצא לי הרבה להרהר אודות הסדרה,

וגילית שהמון דברים שנראו לי כמו 'תסריט מקורי' התגלו להיות מקרים שהתרחשו במציאות. לא ממש קשור לנושא, סתם רציתי לשתף :)

Miss Thang

New member
בטח,

זוכר את הפרק בו הקפטן עברה לגור באחת משכונות העוני בפרמינגטון? זה קרה במציאות באחד מהשכונים בשיקגו (רק ששם נדמה לי היה מדובר בראש העיר). האמת שיש עוד הרבה דוגמאות, אני רק לא זוכרת הכל :)

דון גל

New member
את מודעת לכך ש"המגן" מבוססת על מקרה

אמיתי, של יחידה בLAPD שלקחה שוחד, סחרה בסמים וביצעה חיסולים... הדון.

דון גל

New member
כנס לעמוד הטריוויה בIMDB. יש את זה

גם כמעט בכל התאורים של הסדרה באינטרנט. הדון.

Miss Thang

New member
מודעת, אבל לעתים אני 'מתרשמת' כל כך

מהפשעים, שאני שוכחת שהמציאות עולה על כל דמיון. בקיצור, המון מקרים התרחשו באמת (עלילות זהות), זה לא מוריד מערך הסדרה, רק חבל שעונה 4 קצת אכזבה אותי.

למעלה