קורה לכם שאתם נורא רוצים להשוויץ עם

קורה לכם שאתם נורא רוצים להשוויץ עם

קורה לכם שאתם נורא רוצים להשוויץ עם הילד המתוק שלכם? אתמול היינו בחתונה משפחתית שהייתה ממש זוועתית (ההיפך הגמור ממה שאנחנו אוהבים)ף רועשת ומלאת טכסים. אבל למרות שידענו שיהיה ככה, בכל זאת באנו ביחד עם אורן כי זאת הייתה הזדמנות להפגיש אותה עם כל בני המשפחה המורחבת שנפגשים לצערי רק באזכרה של אמי פעם בשנה. אמנם היא נדבקה אלי ולא ממש שיתפה פעולה עם הסביבה
, רק בחיוכים, אבל כמובן שסחטה מחמאות מכולם וריגשה את כולם. איך שהלב מתמלא בשמחה וגאווה על פאר היצירה
למרות שקצת סבלנו מהחתונה, שמחתי שנסענו

רותי ע

New member
בהחלט כן ../images/Emo13.gif

מאוד מבינה אתכם. ולמה לא? מגיע לכם להשוויץ בדבר כל כך מופלא...

בטח! בטח! בטח!

כל הזמן אני רוצה להשוויץ! לפעמים זה אפילו עובד... היה לי לאחרונה אורח מחו"ל, חבר טוב של אחותי שגרה באוסטרליה, והבאתי אליו את תומר, שבדיוק היה במצב רוח מעולה, חברותי וצחקן, ועשה את כל הקונצים שרק אפשר! ידיים למעלה, על הראש, כפיים, הצביע על האור, הלך בכיף לאורח בלי לבכות או לעשות בעיות, למרות שהוא לא מכיר אותו בכלל! בחן אותו בסקרנות....נעמד לבד, תפס כסא מסתובב והתחיל להסתובב איתו, בקיצור, מילא אותי גאווה. כשבאנו ללכת, אמרתי לתומר "יאללה, הולכים" והוא ישר עשה "ביי" עם היד - בלי שאמרתי אפילו את המילה "ביי!" זו היתה פעם ראשונה שהוא קישר בין "הולכים" ל"ביי", והייתי גאה כפליים. היום בבוקר קיבלתי טלפון מאוסטרליה, האורח דיווח לחבר´ה בחו"ל איזה ילד חכם יש לי, ויפה ומתוק וחמוד.... כך שעכשיו גם בקצה הפסיפי של העולם מכירים את כל החוכמות של תומר... מצד שני, ביום שישי היה אצלי בן-דוד שלי עם חברתו ובתם הקטנה, ותומר לא הסכים לעשות כלום, למרות שאותם הוא דווקא מכיר. בשבוע הבא בדיקת התפתחות בטיפת חלב, נראה מה הוא יועיל בטובו לעשות.

זה לא בלחיצת כפתור ../images/Emo13.gif

הרי דווקא שאנחנו רוצים להשוויץ עם החוכמות שלהם, אז פתאום דממה. וכשאין אף אחד מסביב הפה נפתח ולא נסגר. שרק יהיו לנו בריאים

תמיד כשרוצים להשוויץ זה לא הולך...

ולכן הייתי נורא מבסוטית כשבכל זאת הוא כן עשה הכל בנוכחות האורח. ואם הוא לא עושה - לא נורא, העיקר שאני מכירה את כל הקונצים שלו.

smd

New member
כמה שיותר להשוויץ

חגית, השוויצי ידידתי והרי לידה היא מקור להצלחה, איך בעלי אומר ההבדל ביל אישה לגבר? אישה מביאה חיים, גבר הורג[במלחמה]. מכאן שילידים שאנו מביאות לעולם הם פרי אהבה[אצלי לא עם הילדה הראשונה]אבל היא אצלנו כפרי אהבה כי בילי לקח אותה כביתו לכל דבר כך שהיא שווה. אין אדם בעולם שלא אוהב פרי מותר, לכן השוויצי כי הפרי שלך היפה הבשל הטעים והמשובח ביותר. אמא.

rachell

New member
כל הזמן

לפעמים אני תופסת את עצמי הולכת ברחוב ולא מבינה למה כולם לא מסתכלים רק על הילדות שלי הן הרי הכי...............

smd

New member
חייב כל הזמן?

תביטי,בנותייך כבנותיי לבטח יפות ומיוחדות אין את ואין אני יכולים לעקוב מי מביט ומי לא? אבל,מה יש לעשות מזה ענין? טוב שלא מסתכלים מי שצריך לתת לך קומפלימנט יתן לך ולעיתים קרובות זה מגיע דווקא מאלה שלא ציפית מהם. יבוא יום שלא יסירו מהן מבט ואז כבר תתחילי להיות מודאגת . להתראות בחופה שלהן אמא.

למעלה