קורה לכם ש...

magenta73

New member
קורה לכם ש...

שאתם צריכים/רוצים את בני/בנות המין השני... או יותר נכון שאתם מרגישים בחסרונם?... הנה סיפור. הרי נשמה טובה הועליה בטובה לגנוב לי את הפלאפון לפני כמה זמן. הלכתי לי לחברת הפלאפון שלי, קיבלתי חדש, עם אותו מספר והכל, אבל מה, כל הזכרונות נעלמו לי. כולל כמה אסמסי זימה מהפצוע האנגלי... שדווקא אהבתי לעלעל בהם לפעמים, אבל שוין, זה כבר סיפור אחר... הרגשתי שנשארתי ללא חברים... וזה עוד היה יום-יומיים לפני פסח ולא יכלתי להתקשר להגיד חג שמח וכו'... :( לא נורא. כבר מלאתי את הזכרונות מחדש, יחסית, והנה - שוד ושבר. יש לי סתימה בכיור. בצורה דואלית. גם במטבח וגם באמבטיה. שינסתי מותני, הלכתי לטמבור הקרוב למקום מגורי וקניתי נוזל שכזה, לפתיחת סתימות. מה זה עזר, פלאים... ממש... וזה לא שלא פתחתי סתימות בעבר, פשוט אין לי כוח לזה... ואז אני נזכרת שיש דבר כזה שקוראים לו בעל הבית שלי. כך ששינסתי מותני ובאתי להתקשר, אממה, שוד ושבר... אין לי את המספר!!! התקשרתי לאחד ארבע ארבע קיבלתי שני מספרים, אחד של בחור במשולש (אז זה לא הוא), אחד אחר, בעל אותו שם כמו של שלי, גם משכיר דירה, אבל בצפון דיזינגוף... אוף, לא אני, אבל היו קטעים. אז זהו. אני משוללת טלפון של בעל הדירה שלי ויש לי שתי סתימות בכיור... אני רוצה גבר. כן. כן. הנה אני, פה, עומדת ומחכה לגבר שיבוא לי עם חליפה אדומה/כחולה כזאת, עם S גדול כזה ויציל לי את עינייני הצנרת... ולאו דווקא ליטרלי...
(גם יהיה נחמד לחבק משהו בלילה, אבל חוץ מזה.... :)...)

spooni

New member
כל דבר אפשר להשיג בכסף פרט ל ...

אהבה,חום,התכרבלויות,סקס,אוזן קשבת,חיבוק....של גבר.

bulb

New member
אם בחור שלובש תחתונים מעל הטייץ

עושה לך את זה... בקשר לבעיות האינסטלציה: א. בידקי אם הסיפון (המיכל המתברג) לא סתום. לא לשכוח לשים דלי תחתיו לפני הפתיחה. ב. נוזלים לפתיחת סתימות עובדים על בסיס ממיסים אורגניים. אם הסתימה היא כתוצאה מחומר אחר (פולימרי וכו') ,היעילות תפחת. ג. הפסיקי עם הקפה - הוא סותם כיורים ידוע. ד. גבר זה מישהו ,לא משהו (אלא אם התכוונת לחבק את המשהו של המישהו) שני הגרוש לאחה"צ זה.

למעלה