קורה לכם-

קורה לכם-

שאתם שומעים שיר של דיויד, אפילו כזה ששמעתם הרבה פעמים בעבר, אתם עומדים מול המערכת, ושרים בקולי קולות יחד עם המוזיקה-ופתאום אתם מסתובבים למשמע קולות צחוק רמים של בני המשפחה,ונוכחים לדעת שבין מה שאתם שרים למציאות-יש קשר מקרי בהחלט?? או לחילופין, שיצא לכם לקרוא את המילים וגיליתם ש"אופס, זה ממש לא זה"...? זה קורה לי לעיתים רחוקות בשירים, אבל כשזה קורה זה קורע-למשל הטעות המביכה בשיר 'פרחים בקנה'-פרחים בקנה ובנות בצריח, ישובו לעיר חיילים וחמור, במקום בהמון, כמובן, אבל איכשהו דווקא בשירים של דיויד זה קורה לי המווון!! והטעות הכי מביכה מכולם (ומדובר ברמות מבוכה חדשות) בשיר "נולדת בשבילי", יש שורה-"ונשארתי לבד עם השיר, הכאב והיין", שורה הגיונית לכל הדעות. אבל מה אם במשך שנים שרתי אחרת? ורגע הגילוי המביך היה כשהתחילה לעלות השמש על מצדה, הקהל כבר עמד על רגליו, ואני מצוותת בגיסתי, דודי ובן דודי שרתי בשמחה גדולה ובקולי קולות משהו אחר במקום המילה ו|היין?? אני לא אכתוב אותה במפורש, אבל אפשר להגיד שהמילה שחשבתי עליה מתחרזתן, וגם התחברה לי לחלוטין עם הרוח של השיר-היא איננה, הוא עצוב וחוץ מזה בוא נחשוב על זה-הוא נשאר לבד, עם השיר הכאב...וה-__ חוץ מזה שזה היה נראה לי היגיוני בייחוד לאור תקרית המילה המצונזרת בשיר "האישה שאיתי", ככה שמבחינתי זה רק היה המשך של קו המחשבה...... בקיצור, יש עוד כמוכם שעושים כאלה פאשלות בשירים של דיויד, או שאני נמצאת במיעוט??

handlessman

New member
(ולא אכפת לי שענבל תמחק) זה לא זיןןן?????

השיר נמצא בשני אלבומים, באישה שאיתי ובמיטב לעכשיו. באחד רשום יין ובשני רשום זין, לא זוכר מה איפה... והאמת שעלתה על זה איזה סוגיה בזמן האחרון כשהיה את החידון, וזה לא ממש סגור.. למישהו יש תשובה חד משמעית?

glitter8

New member
אני גם חשבתי שזה "זין"

אבל זה לא. בהופעות הוא שר יין, בוודאות..

glitter8

New member
לא קורה לי בבית...אבל בהופעות..../images/Emo9.gif

בהופעות אני הרי משתוללת בלי דין ובלי דיין ולא אכפת לי שכולם מסתכלים ואם יש מצלמות טלויזיה בסביבה אז בדרך כלל הן נותנות לי טיפול מסור, מה שגרם לכך שבדי וי די של מצדה רואים אותי מתנשקת בלהט עם מי שהיה חבר שלי אז, אלא שלמרבה האירוניה, עד שסיימו לערוך ולהפיץ את הסרט, הבחור כבר עבר למדפי ההיסטוריה..
לכן בהתחלה לא הייתי מסוגלת להסתכל בדי וי די , לקח לי איזה חודש עד שפתחתי את העטיפה, כי היתה פרידה קשה וכואבת, אבל היום אני רואה את זה כמזכרת משעשעת.. לא ממש תשובה לשאלה, סתם אנקדוטה חביבה..

למעלה