שמעתי דיבורים, אז באתי...
התעוררתי כרגע משינה... קודש קבלת שבת אצלנו...
יערית יקרה רגע שבי קחי קפה ונחשוב... יעלי ויונה אמרו הכל לפני ואני תומכת בכל מה שנאמר ראשית... לארגן את חייך מחדש לא פעם את מתלוננת על ה
שמנצל את טוב ליבך, מגיע לביתך, עושה בו כבשלו ולא מתחשב... קודם כל,
הוא - חייב לצאת מהתמונה, התגרשתם וזה סופי (כך אני מבינה), לכן אין לו רשות להכנס אליך הביתה, הוא יכול לבוא רק במקרים מאוד מסוימים שאת תחליטי עליהם מראש, כמו למשל כשילד חולה וכבר כמה ימים לא ראה אותו, מקרים כאלו... דבר נוסף שלדעתי את צריכה לעשות -
לפנות אל יועצת בית הספר ולבקש עזרה, תמיכה סיוע... כל מה שניתן לקבל דרכם, איני מצויה באפשרויות. כמו שסיפרה לך יעלי, ילדים בגיל הזה, מסכימים לסיוע כזה וזה יכול לחולל נפלאות. את יכולה במקביל לנסות עוד דבר, להקדיש לבנך קצת
זמן לבד איתך, למשל פעם בשבוע ללכת איתו לבד למקומות בילוי שאהובים עליו במיוחד, תשומת הלב הזאת עבורו לבד ללא אחותו יכולה להיות מועילה לקשר שלכם. בכל מקרה יקירתי, את חייבת להירגע, להפסיק להאשים את עצמך או את הגירושין, ילדים קטנים וגדולים מתקשים הרבה פעמים, מוציאים את הכעסים שלהם בכל מיני דרכים ולאו דוקא בגלל ההורים. הרבה פעמים הכעסים נובעים מכך שבעצם אינם יכולים לבטא עצמם ומחפשים כיצד לעשות זאת. אני מכירה הרבה מאוד ילדים שאינם בנים למשפחות גרושות שהם אלימים - שוב כתוצאה מכך שאינם יודעים לבטא אצמם. זהו נגמר הקפה?... קחי עוד ושתהיה לך שבת שלום ד"ש למעוף - הוא חסר כאן מאוד!!!